Nastavite pricu zaključana tema

poruka: 2.907
|
čitano: 247.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nastavite pricu

...odlučio sam se baciti u biznis ko i rade pa sam počeo preprodavati bureke i to po nevjerovatnih 19,99, ali to nije sve, ako nazovete odmah i naručite još danas na poklon ćete dobiti ove izvrsne dionice HEP-a...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
15 godina
RE: Nastavite pricu
Somebody kaže...
4ucker kaže...
Jurra kaže...
4ucker kaže...
Jurra kaže...

...iako mu je jasno rekla "vuče pohebi me" vuk je to sasvim krivo razumio a na sve to Jadranka je mirno najavila

Harač tako da je baka ostala bez provizije...

i morala je napraviti atentat na Jadranku i Harača...

...ali su naše tajne službe sve to na vrijeme sprečile zahvaljujući Karamarku koji je u cjeloj toj priči

bio prerušen u lovca...

...i prao bakin novac, koji je mukotrpno zaraden prostitucijom...

taj je novac iskorišten za kupnju bureka!

i kad sam se sljedeće jutro probudio vidio sam taj burek na svojoj glavi...

...ali sam shvatio da je to onaj burek sa početka teme... :PPP

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:03 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Odjednom mi u sobu bane stara ukrainka i viče: "Taj burek je proklet!!" te sam odlučio poći za svećenika... 

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
15 godina
neaktivan
dwezzel kaže...

Odjednom mi u sobu bane stara ukrainka i viče: "Taj burek je proklet!!" te sam odlučio poći za svećenika... 

svećenik je došao i izmolio oče naš,zdravo marijo..itd.... pa se burek jadan osušio i napravili su sprovod...

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

A tamo su bili svi naši važniji političari koji su glumili Halloween bundeve jer su toliko debeli da su mogli dobiti jedino tu ulogu statičara...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina
General Zed kaže...

A tamo su bili svi naši važniji političari koji su glumili Halloween bundeve jer su toliko debeli da su mogli dobiti jedino tu ulogu statičara...

sve dok se bandic nije dosao i preuzeo vlast.....

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...
General Zed kaže...

i naredio svim bundevama da iseru sjemenke jer se njemu nesto grickalo...

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
GRDI-146 kaže...
General Zed kaže...

I cijelo vrijeme zapravo jede govna. I tada mu je pozlilo malčice...

15 godina
neaktivan
Asylum kaže...
Jebasu123 kaže...
GRDI-146 kaže...
General Zed kaže...

I cijelo vrijeme zapravo jede govna. I tada mu je pozlilo malčice...

i popio nekog zutog soka koji mu se naso pri ruci ispostavilo se da je to bila pišaka od bundeva..

15 godina
neaktivan
I tada je došla Severina noseći 2 uzija u rukama i rekla nešto na japanskom...
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

I tada je bandy izvukao nunčake iz čarape i zveknuo severinu po...

15 godina
Asylum kaže...

I tada je bandy izvukao nunčake iz čarape i zveknuo severinu po...

...nosu, i taj isječak poslao na glupi indexhr...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

..Gdje su naravno pogriješili i napisali: "Serevina dobila po nosu" i završili na bugovoj zločestoj stranici. Severina izjavljuje za 24 sata da se ničeg ne sjeća i da je boli guza...

Ispravak:Severina izjavljuje za 24 sata da se ničega ne sjeća i da je boli - NOS. Na plastičnu operaciju je potrošila 12 000 € i 3 kile botoksa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 19:58 (Asylum).
16 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Ne kužim kako od potencijalno dobre teme uspijete napraviti ovako degutantno smeće zasravši po kratkom postupku svaki pokušaj da se napravi nešto što je ok.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
15 godina
neaktivan
ksoric kaže...

Ne kužim kako od potencijalno dobre teme uspijete napraviti ovako degutantno smeće zasravši po kratkom postupku svaki pokušaj da se napravi nešto što je ok.

Evo ne zamjeri nego sudjeluj i započni sa novom štorijom:)

det's a bulšit.
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno... u Bugovoj redakciji...

After a year in therapy,my psychiatrist said to me," maybe life isn't for everyone"
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da...

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i

errando discimus
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao dobiti 78 crvenih i 543 žuta kartona u 10 milisekundi

15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao istovremeno usisavati i tipkati u ASMu pa

Janeway: No Thanks, I've had enough coffee. One more cup and I'll jump to warp.
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao

tuci glavom od portal grckoga hrama skakucuci  na prstima lijeve noge naopako pod utjecajem omovog zakona ukljucujuci pritom optijecajni sustav kroz koji je teklo 3x10 na 5 kubika krvi

EDIT: nece ovo bas ici dok jedan pise orugi ga pristigen pa se samo izkomplicira

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 21:27 (labrovic).
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao dobiti 78 crvenih i 543 žuta kartona u 10 milisekundi i to NE od Naxeema Namigiva

žnj
15 godina
neaktivan
labrovic kaže...

EDIT: nece ovo bas ici dok jedan pise orugi ga pristigen pa se samo izkomplicira

Može onda ovako?

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao dobiti 78 crvenih i 543 žuta kartona u 10 milisekundi (i to NE od Naxeema), dok istovremeno usisava i tipka u ASMu i tuče glavom o portal grčkoga hrama skakučući pritom na prstima lijeve noge naopako pod utjecajem omovog zakona uključujući pritom optjecajni sustav kroz koji je teklo 3x10^5 kubika krvi.

Onda su Bugovci zaključili da su ludi, i da je takvo nešto nemoguće, ali...

15 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
labrovic kaže...

Može onda ovako?

Jednom davno u Bugovoj redakciji dosla je ideja da je laki možda spoj robota i teletabisa koji je mogao dobiti 78 crvenih i 543 žuta kartona u 10 milisekundi (i to NE od Naxeema), dok istovremeno usisava i tipka u ASMu i tuče glavom o portal grčkoga hrama skakučući pritom na prstima lijeve noge naopako pod utjecajem omovog zakona uključujući pritom optjecajni sustav kroz koji je teklo 3x10^5 kubika krvi.

Onda su Bugovci zaključili da su ludi, i da je takvo nešto nemoguće, ali...

Onda su Bugovci zaključili da su ludi, i da je takvo nešto nemoguće, ali su skontali da teletabis može puno duže pedalati nego robot pa su stoga zaključili da

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

Onda su Bugovci zaključili da su ludi, i da je takvo nešto nemoguće, ali su skontali da teletabis može puno duže pedalati nego robot pa su stoga zaključili da trebaju kupiti nove šuze jer su im ove totalno OUT!

žnj
15 godina
neaktivan
Nastavite pricu

i otišli su teletabisi po nove šuze i na putu natrag su ih izgrizli štakori pa teletabisi su dobili bjesnoču

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 23:55 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Onda su Bugovci zaključili da su ludi, i da je takvo nešto nemoguće, ali su skontali da teletabis može puno duže pedalati nego robot pa su stoga zaključili da trebaju kupiti nove šuze jer su im ove totalno OUT!

i otišli su teletabisi po nove šuze i na putu natrag su ih izgrizli štakori pa teletabisi su dobili bjesnoču

Zbog toga su iz adm-a narucili Intel i7 965 extreme koji je poslan overseasom i igrom slucaja....

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 23:57 (labrovic).
15 godina
neaktivan
labrovic kaže...
RazerDinoMan kaže...

Zbog toga su iz adm-a narucili Intel i7 965 extreme koji je poslan overseasom i igrom slucaja....

su dobili porciju čevapa sa lukom.Nakon toga

errando discimus
15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
labrovic kaže...
RazerDinoMan kaže...

su dobili porciju čevapa sa lukom.Nakon toga

ali cevapa nije bilo dosta i onda je Lala ostala gladna izvadila svoje spolovilo i zbunila dipsija,tinki vinkija i Po(lezba sta ces) i pojela im sve cevape........

Moja graficka je 100% pamuk!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice