Jutro ljudeki 
Posto je doslo vrijeme da idem u nabavu odjece i obuce, zanimaju me koje su najbolje trgovine u Hrvatskoj sa odjecom i obucom. Najvise me zanima Zagreb, okolica zagreba do 50km i okolica Karlovca. Uzeo bih dosta odjece i obuce (puma, nike, adidas i slicne marke, ne one sminkerske dolče banana, guči, krokodil...) pa sam vise zainteresiran za onu trgovinu Roses Fashion Outlet. http://www.roses-fashion-outlet.com/ ... Sto mislite o toj trgovini ? Jeste vec bili tamo, ako jeste kakav im je izbor ?
Nije mi bitno sto se tamo nalaze proslogodisnji modeli, jer kao da ce mi netko gledati ispod majice ili u tenisice kada su proizvedene. 
Ako imate jos kakvu slicnu trgovinu ili znate gdje se isplate uzeti vecu kolicinu robe a da nije preskupa trgovina, slobodno napisite.
U cijelom Karlovcu ne moze se nista naci...Najpovoljnije tenisice u Puma ducanu su 800kn i to one obicne od Ducatia, pa sve do 1800kn..

, meni nekad omiljena marka, prije cca. 15+ godina. Nike, Puma, Adidas, Reebok, Converse itd. imaš - i to se isplati. Kao i Tommy Hilfiger, kad su imali polo majice na sniženjima, cca. 300kn, a stvarno su superkvalitetne.
Citam na njihovoj internetskoj stranici i vidim da ima dosta butika. A valjda bi se moglo ponesto naci jer nisam previse izbirljiv.