Muške moderne frizure zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 11.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Muške moderne frizure

mene zanima kako se zove frizura koju ima justin bieber.

ako vas nešto zanima samo se javite

jb
15 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

Zasto imam filing da je ovo troll(ili gej)?

17 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

Ja mogu nabrojiti sad 10 klinca iz mog kvarta koji su imali normalnu kratku frizuru i kad je Justin postao poznat svi sad imaju tavku frizuru, al dobro imaju i 20 like-a vise na face.

kaj se svi tak palite na te emo frizure?

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
14 godina
protjeran
Muške moderne frizure

ja nisam gej samo mi je cool ta frizura

jb
16 godina
neaktivan
Re: Muške moderne frizure
faca123 kaže...

mene zanima kako se zove frizura koju ima justin bieber.

ako vas nešto zanima samo se javite

Nešto bi nas trebalo zanimat?

Sad ćemo pričat o frizurama na informatičkom forumu {#}

Troll?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
18 godina
Muške moderne frizure

A zašto ne? Na kraju krajeva, ovo je podforum "ostalo".

A što se imena tiče... možda "Biberica" :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
odjavljen
Muške moderne frizure

Koje jadne fore, napravi account na inf. forumu kako bi pitao za frizuru nekog bajbera...

14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

A zašto ne? Na kraju krajeva, ovo je podforum "ostalo".

A što se imena tiče... možda "Biberica" :)

točno

jb
17 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!You have a tiny penis!!

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
15 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

ja iam takvu frizuru :D u cem je problem? i sat imate protiv justin biebera lik ima i para i moze imat svaku zensku koju oce a vi nemozete!

16 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

Vi me zajebavate da će biti rasprava o Justinu Bieberu ovdje... lol {#}

The Gamer kaže...

ja iam takvu frizuru :D u cem je problem? i sat imate protiv justin biebera lik ima i para i moze imat svaku zensku koju oce a vi nemozete!

erm.... Ha? Tako je, svi mi mrzimo Justina Biebera jer može imati svaku "žensku" od 12 do 16 godina {#}

16 godina
neaktivan
The Gamer kaže...

Sto ce njemu cure kad je gay? On ce sad uci u pubertet i glas ce mu mutirati i nece vise pjevati.

Tebi bi se nick trebao ovako pisati The Gaymer. (sala)

BBC2 nick: reader562
15 godina
neaktivan
Muške moderne frizure

Ova frizura je izasla prije 20 godina...Budite muskarci a ne balavci i sisajte se normalno :D

14 godina
protjeran
Muške moderne frizure

sto svi mrzite justina biebera.

vi ste ljubomorni pa govorite da je gay

jb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice