Molba za sponzorstvo-DoB team

poruka: 7
|
čitano: 3.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav 
Moj CoD4 team DoB trazi sponzora.Mi smo high skill team.Pocinjemo igrati cb i esl i esh i vjerovatno bsl.Od spozora bi smo trazili jedan server hostan i njemacke sa 10 slotova web trenutno pravimo.To je ukratko o nama ak line up treba samo javite dacu vam :D 

14 godina

Nisam profesionalac ali mislim da se ovako ne traže sponzorstva. Dosta neozbiljan pristup, po meni.

http://steam-expo.com/
13 godina
neaktivan
Re: Molba za sponzorstvo-DoB team

ovo je pokusaj da nadjemo nezz kako vise poslao jednom hostingu zahtej kaze ne sponzoriramo cod4 klanove a nude cod4 servere 

15 godina

Evo ovako bi trebalo izgledati

Ime klana, koliko dugo vec igrate, koliko aktivnih clanova brojite, jeste li osvajali kakve turnire ili lige, high skill i tek pocinjete igrati cb esl itd? hehe mani se cb-a

naravno svi morate imati originalnu igru tj. ključ

ako niste igrali turnire i sl. a mislite da ste high skill onda ste trebali igrati protiv nekih jacih mozda i poznatijih klanova i napisete kako ste prosli

prvo web sredite pa tek onda sponzora

zapravo ovako: 1. napraviti web

2. imati stalne posjetitelje

3. tek onda slati zahtjeve

4. ako ste ozbiljan klan zar je tesko da ako vas je 5 da svako da 5kn i kupite server?

eto ak jos sta te zanima, pitaj

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
14 godina
neaktivan

Potpuno neozbiljan pristup imate.Kaj vi mislite da sponzori samo tak dolaze?Osvojite neke online kupove,dođite na LANove i budite u prvih 5 pa će to valjda samo od sebe krenut.Sad bi ja trebao reć:Ja sam high skill igram CB,dajte mi server i web!Pa normalno da ćete dobiti odjebausmikimaus jer nemate nikakve rezultate.Pretpostavljam da imate kolko,15-16 godina a?Valjda dobijete svaki dan 10kn za užinu,to ti je 50 kuna na tjedan.Ako vas ima 5 to je 250 kuna tjedno.Server kvalitetan dođe recimo 50 kuna.Platite server i još vam ostane para za subotu.

15 godina
Re: Molba za sponzorstvo-DoB team

High skill ako se nevaram znaci pro u punom smislu rijeci znaci vec bi trebali imati nekakve nagrade iza sebe!? High skill necini 5000h+ na x-fire-u...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

hehe high skill ekipa...

origin. TrueLiarHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice