Pozdrav
Moj CoD4 team DoB trazi sponzora.Mi smo high skill team.Pocinjemo igrati cb i esl i esh i vjerovatno bsl.Od spozora bi smo trazili jedan server hostan i njemacke sa 10 slotova web trenutno pravimo.To je ukratko o nama ak line up treba samo javite dacu vam :D
Molba za sponzorstvo-DoB team
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.080
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam profesionalac ali mislim da se ovako ne traže sponzorstva. Dosta neozbiljan pristup, po meni.
ovo je pokusaj da nadjemo nezz kako vise poslao jednom hostingu zahtej kaze ne sponzoriramo cod4 klanove a nude cod4 servere
Evo ovako bi trebalo izgledati
Ime klana, koliko dugo vec igrate, koliko aktivnih clanova brojite, jeste li osvajali kakve turnire ili lige, high skill i tek pocinjete igrati cb esl itd? hehe mani se cb-a
naravno svi morate imati originalnu igru tj. ključ
ako niste igrali turnire i sl. a mislite da ste high skill onda ste trebali igrati protiv nekih jacih mozda i poznatijih klanova i napisete kako ste prosli
prvo web sredite pa tek onda sponzora
zapravo ovako: 1. napraviti web
2. imati stalne posjetitelje
3. tek onda slati zahtjeve
4. ako ste ozbiljan klan zar je tesko da ako vas je 5 da svako da 5kn i kupite server?
eto ak jos sta te zanima, pitaj
Potpuno neozbiljan pristup imate.Kaj vi mislite da sponzori samo tak dolaze?Osvojite neke online kupove,dođite na LANove i budite u prvih 5 pa će to valjda samo od sebe krenut.Sad bi ja trebao reć:Ja sam high skill igram CB,dajte mi server i web!Pa normalno da ćete dobiti odjebausmikimaus jer nemate nikakve rezultate.Pretpostavljam da imate kolko,15-16 godina a?Valjda dobijete svaki dan 10kn za užinu,to ti je 50 kuna na tjedan.Ako vas ima 5 to je 250 kuna tjedno.Server kvalitetan dođe recimo 50 kuna.Platite server i još vam ostane para za subotu.
High skill ako se nevaram znaci pro u punom smislu rijeci znaci vec bi trebali imati nekakve nagrade iza sebe!? High skill necini 5000h+ na x-fire-u...
hehe high skill ekipa...