Moderatori zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Mišljenje časnog korisnika
pitanje

Evo pokreniti ću jednu temu zbog koje bih mogao da požutim brzinom munje! Cool 

Pa ljudi molim bez uvrede!! Al pitanje je: Zašto je na većini tema prekriven naxeem- ov komentar! To jest većina nas pokrije njegov komentar! Dok se LUXX-ovi komentari čitaju u jednom dahu ( govorim na osnovu toga  što nisam vidio njegov komentar da je netko pokrio!!!)

Ono o čemu govorim vidite ovdje:   http://img378.imageshack.us/my.php?image=koah3.jpg

Ponuđeni odgovori:

-jer su mu komentari malčice zlokobni

-jer ima pravo

-jer se ne slažemo s tim komentarom

-itd. itd. itd.

17 godina
protjeran
RE: Mišljenje časnog korisnika

Samo klikni (Mouse left-click) na naslov komentara i on ce se otvoriti. Nije namjerno skriven.

Provjereno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 3:11 (bestia).
17 godina
neaktivan
Moderatori

WTF??? Zar poruke mogu "skupljati" drugi forumasi tj. zar postoji neka "karma" za svaki post? Ako se ne varam ti ih sam "skupis" slicajnom klickom na vrh posta!!

Double posters deserve to die!!
17 godina
neaktivan
RE: Moderatori
Styxx kaže...

Ako se ne varam ti ih sam "skupis" slicajnom klickom na vrh posta!!

Upravo tako, meni se svi vide...Belji se

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
Moderatori

možda on ne može čitati naxeem-ove postove pa baca upozorenje... :)

...code your life...
17 godina
neaktivan
Svi odgovori!
17 godina
moderator
Insomnija kaže...

Pa ljudi molim bez uvrede!! Al pitanje je: Zašto je na većini tema prekriven naxeem- ov komentar! To jest većina nas pokrije njegov komentar! Dok se LUXX-ovi komentari čitaju u jednom dahu ( govorim na osnovu toga  što nisam vidio njegov komentar da je netko pokrio!!!)

Ono o čemu govorim vidite ovdje:   http://img378.imageshack.us/my.php?image=koah3.jpg

Zato jer si kliknuo "ignoriraj autora" i sad ti je zatvoren da ga lakše izbjegavaš.
Klikni ponovo pa ti se neće zatvarati.

Domagoj
17 godina
neaktivan
Insomnija kaže...

Ponuđeni odgovori:

-jer su mu komentari malčice zlokobni (?!)

-jer ima pravo

-jer se ne slažemo s tim komentarom

-itd. itd. itd.

Bilo bi dobro da opcije koje su ti preteške za razumjeti ne koristiš. Ovako pitajući stvari koje su same po sebi jasne, zbunjuješ i sebe i ostale forumaše koji nisu baš na toj tvojoj valnoj duljini (ma koja to bila). :)
Zbunjivanjem samog sebe dovodiš se u realnu opasnost da dokažeš predrasude i da se zbuniš još više.

Edit: podebljao sam opis ovog komentara. :)

P.S. Pročitaj koju knjigu (preporučam barem lektire); postoji bitna razlika između "zlobnog" i "zlokobnog".

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 20:50 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Moderatori

A ti si zasigurno "PROFESOR HRVATSKOG" pa si zato kompetentan da mu ides solit pamet.

Lupam glavom u radio
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:27 (Kizmar).
17 godina
neaktivan
Moderatori

Ja samo učim čovjeka koji mi se ruga, da mi se ruga ispravno i da pri tome ne ispada nesposoban barem rugati se kako spada. Ako piše onako kako je on napisao, onda nema baš nekog smisla. Zlokobno je nešto sasvim drugačije od zlobnog.

U ovom slučaju čak se ne radi niti o finesama u stilskom izražavanju, već o kardinalnoj semantičkoj pogrešci.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:25 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Moderatori

Trebao bi mu pomoci da shvati sto nije u redu, a ne gledati ga s visoka i praviti "b____u" od njega.  Ipak si ti moderator na ovom forumu, koji ionako ima malo korisnika. To je da se razumijemo moje skromno misljenje.

Lupam glavom u radio
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:19 (Kizmar).
17 godina
neaktivan

Pa zato sam mu i pomogao. Istina, upotrijebio sam oštriji ton, s obzirom da je njegov čitavi komentar u osnovi zloban. Ja mu samo želim ukazati na to da, ako već nekog napada kopljem, barem drži koplje čvrsto u rukama. :)

No, možda bih trebao biti nježniji. Duboko se ispričavam na svojoj nesmotrenosti i okrutnosti.

P.S. Što znači "kompotentan"? Želiš reći da si je jeo kompot ili izvući pridjev iz imenice kompetencija? Kaže se kompetentan, a ne kompotentan. (ovo je dobronamjerna kritika, pa te molim da je tako i shvatiš).

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:26 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Moderatori

Kako je zanimljivo čitati vaše postove. U ovakvim svađama se baš lijepo pokazuje balkanska sirovost i primitivizam. Svak čast, dečki. Baš lijepo svojim postovima "uređujete" ovaj forum.

...code your life...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:29 (coder_).
17 godina
neaktivan

I drugi put.

Lupam glavom u radio
17 godina
neaktivan
Ajde smirite se malo! Pa svađate se zbog nepotrebne stvari!
--
To se dogovarajte/svađajte preko privatnih poruka,a ne ovdje gdje skupljanje broj poruka ;-)
--
Dobronamjeran savjet ;-)
17 godina
neaktivan

Da naravno, pa vidi se koliko je meni vazan broj poruka. Imam ih cak 30-ak u sedam tjedana.

Lupam glavom u radio
17 godina
moderator
Moderatori

Nitko nije ispao faca. Lock.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 21:50 (Domagoj).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice