e da i to sam htio pitat, sto se tice para, kolko ste nosili, kolko su vam frendovi nosili i kolko je para dovoljno? ja sam mislio oko 350 eura.
mar kad ti ides u prag?
26.8. pa 5 nocenja.
e da i to sam htio pitat, sto se tice para, kolko ste nosili, kolko su vam frendovi nosili i kolko je para dovoljno? ja sam mislio oko 350 eura.
mar kad ti ides u prag?
26.8. pa 5 nocenja.
26.8. pa 5 nocenja.
ahhh ja 31.8 taman kad ti odes xD
taman da ti ja napisem smjernice kad se vratim.
naravno...koliko je tvoja ekskurzija kostala
Ja također idem 26.8 u Prag, u Top Hotel. Isto me zanima kolko da ponesem novaca. Inace kostalo je 2100kn.
naravno...koliko je tvoja ekskurzija kostala
1990 kn, znaci tih 5 nocenja(sve u pragu), prvi dan je razgledavanje beca, navecer stizemo u prag, a dalje svi dani su razgledavanje praga i okolnih mjesta. imamo ukljucen dorucak i veceru.
Ja također idem 26.8 u Prag, u Top Hotel. Isto me zanima kolko da ponesem novaca. Inace kostalo je 2100kn.
koja skola, otkud?
koja skola, otkud?
Tehnicka skola Karlovac. U kojem si ti hotelu, koja skola?
hotel bridge, ekonomska samobor.
Ja isto idem u prag 1.9 neznam točno koji hotel,uglavnom zanjima me kolko novaca da uzmem,koštalo me 2200 kn.
Idem u Teslu,iz Zagreba sam
nemojte zaboravit probat staropramen nefiltrovaný. po meni najbolja piva. svakako posjetite i staropramen pivovaru, tamo ce na zidu biti prikazivani razni dokumentarci o pivovari. ali tamo je piva vrlo skupa nego u usporedbi sa kinezom (dućanom). sto se tice "porkrijumcarenja" preko granice, ni prije kad nismo bili u eu nisu nista gledali, a bome smo svasta nosili, rakiju pogotovo. ja becherovku jos imam neotvorenu. moj kovceg je imao barem 30 što boca, što limenki pive i jedva sam ga vukao sa sobom. kako ja nikad bas ne trosim, polovicu para sam doma vratio.
i nemojte zaboravit instalirat navigon na mob (gps navigaciju) za svaki slucaj :p
ako nađem, poslat cu vam sliku kako je frizider izgledao kad je nakrcan sa staropramenom
ide ko 1.9. u prag?
Ja ti idem
koji hotel?
Neznam točno koji hotel, koja si škola?
eios rijeka,mi smo u top hotel praha
ide li tko 24.8 hotel Galaxie?