54325?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoji jedan most kojeg se može, uz najbrže trčanje, pretrčati za 10 minuta. ali prijelaz preko mosta ne dozvoljava stražar, čija se stražarnica nalazi točno na sredini mosta. naš junak stoji na jednoj strani obale i razmišlja kako bi se, onako sam i bespomoćan, domogao druge strane obale. dok je razmišljao što da učini, zapazio je kako stražar upućuje natrag svaku osobu koja bi nastojala preći most. ljudi su mu se pokoravali, jer je ipak bio legalni predstavnik zakona - i to sa napunjenim oružjem. jednako tako naš je čovjek zapazio da stražar ima običaj prespavati pet do šest minuta u stražarnici, pa tek onda provjeriti ima li koga na mostu. mjesto na kojem bi se čovjek sakrio na mostu nije postojalo i činilo se da nema načina kako prijeći na drugu stranu. no naš se junak nakon kratkog razmišljanja dosjetio rješenja i prešao most s lakoćom. kako mu je to pošlo za rukom?
54325?
naravno da NE gledaj pola sata zadatak i skužiti češ
54325?
52341
postoji jedan most kojeg se može, uz najbrže trčanje, pretrčati za 10 minuta. ali prijelaz preko mosta ne dozvoljava stražar, čija se stražarnica nalazi točno na sredini mosta. naš junak stoji na jednoj strani obale i razmišlja kako bi se, onako sam i bespomoćan, domogao druge strane obale. dok je razmišljao što da učini, zapazio je kako stražar upućuje natrag svaku osobu koja bi nastojala preći most. ljudi su mu se pokoravali, jer je ipak bio legalni predstavnik zakona - i to sa napunjenim oružjem. jednako tako naš je čovjek zapazio da stražar ima običaj prespavati pet do šest minuta u stražarnici, pa tek onda provjeriti ima li koga na mostu. mjesto na kojem bi se čovjek sakrio na mostu nije postojalo i činilo se da nema načina kako prijeći na drugu stranu. no naš se junak nakon kratkog razmišljanja dosjetio rješenja i prešao most s lakoćom. kako mu je to pošlo za rukom?
ja bi uzeo bicikl i tako bio brži
4325 jer vec imamo pet
54325?
52341
4325 jer vec imamo pet
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=14325
ili to
neda mi se racunat al mislim da kad dojde novi dan 24:00 onda spava 2* po 5 , 6 minuta,,, znaci u komadu
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=14325
ili to
54325?
52341
prcaš polako
5 navedneih rješenja
jedno mora biti točno...za jedno sam sto posto siguran zbog prokletog logičkog slijeda
34325
34325
Došao bi do sredine mosta dok zaštitar spava i okrenuo se prema strani mosta s koje je došao. Kad bi se zaštitar probudio, izgledalo bi kao da čovjek želi preći na stranu s koje je došao. Potom bi ga zaštitar uputio u drugom smjeru.
sa prijamnog za hardware....
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=????????
ma lako je....
5=1 :D haha kako sam pametan xD
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=????????
ma lako je....
5=1
bravo
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=????????
ma lako je....
5=1 :D haha kako sam pametan xD
pa kaj nije lako heheheh
malo kasnite al nema veze :P
Došao bi do sredine mosta dok zaštitar spava i okrenuo se prema strani mosta s koje je došao. Kad bi se zaštitar probudio, izgledalo bi kao da čovjek želi preći na stranu s koje je došao. Potom bi ga zaštitar uputio u drugom smjeru.
valjda je. heheheh. jer ni ja nisam znao rješenje, a ovo se čini kao najlogičnije. bravo!
valjda je. heheheh. jer ni ja nisam znao rješenje, a ovo se čini kao najlogičnije. bravo!
točno je. znam ovu zagonetku!
pa zar nije malo glupo da nudiš zagonetku za koju neznaš rješenje? onda možemo unedogled pogađat...
al inače i ja mislim da je ono rješenje
ja znam za tu zagonetku i to je točno rješenje,pa ne moramo ulaziti dalje u raspravu.
Nisam siguran dal je ova zagonetka bila na forumu, ali ću je postaviti:
Čovjek leži mrtav u pustinji. Normalno je obučen i ima ruksak na leđima. Oko njega nema ničega, ni opasnih životinja, ni opasnih biljaka. Pored njega je jezero.
Nije umro niti od sunca niti od vode.
Kako je umro???
EDIT: zaboravih napomenuti da nije umro od bolesti kao npr. infarkta, moždanog ili sl. Dakle umro je utjecajem nečeg vanjskog.
TEST(racunaj napamet,nema varanja!) Imaš 1000,dodaj 40..dodaj još 1000..dodaj 30 i opet 1000...dodaj 20..dodaj još 1000 i onda još 10..upišite svoj dobiveni rezultat...
TEST(racunaj napamet,nema varanja!) Imaš 1000,dodaj 40..dodaj još 1000..dodaj 30 i opet 1000...dodaj 20..dodaj još 1000 i onda još 10..upišite svoj dobiveni rezultat...
4100, Večernji list, nedavno...
aaa bravo xD
od žeđi?
evo jedna moja
izbrojite sva slova F
FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS
od žeđi?
evo jedna moja
izbrojite sva slova F
FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS
4 F.
I nije umro od žeđi. Mogao je piti vodu iz jezera.