kako 4 F..malo si krivo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od žeđi?
evo jedna moja
izbrojite sva slova F
FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS
6 F je tocan odgovor
kako 4 F..malo si krivo
Ma danas sam malo u banani...
to se zove ljudski BUG.. to su znanstvenici nasli... mozak ne prakticira rijec OF :D i ono s zbrajanjem do 4100 se ubraja u to
Prošli su kroz tunel!
Bila jednom dva brata blizanca - jedan je bio slijepac, a drugi je normalno vidio. Živjeli su u Europi. Čuli su da u Kini supješno liječe slijepoću, otišli su tamo avionom i nakon operacije - Slijepac je progledao! Brat mu je pokazivao sva moguća čuda svijeta, te ga je slijepac zamolio da se u Europu vrate vlakom, da vidi više stvari... I tako se oni vraćaju vlakom i najdenom bivši slijepac izvadi pištolj I UBIJE SE!
Pitanje je - Zašto se najvjerovatnije ubio???
Samo treba JAKO DOBRO razmišljati...
kad su ušli u tunel, sve je bilo crno i ovaj je pomislio da je opet oslipio i ubio se...
Bravo!
BTW: Samo da znate ima 6 F, vidio sam ih iz prve, ukoliko vidite 3, normalni ste, 4 je jako rijetko a 6 je znak genijalnosti. Rezultat je toga što mozak ne obrađuje riječ OF (ima ih 3 u rečenici)...
Nisam siguran dal je ova zagonetka bila na forumu, ali ću je postaviti:
Čovjek leži mrtav u pustinji. Normalno je obučen i ima ruksak na leđima. Oko njega nema ničega, ni opasnih životinja, ni opasnih biljaka. Pored njega je jezero.
Nije umro niti od sunca niti od vode.
Kako je umro???
EDIT: zaboravih napomenuti da nije umro od bolesti kao npr. infarkta, moždanog ili sl. Dakle umro je utjecajem nečeg vanjskog.
Što je u ruksaku padobran koji se nije otvorio ? :)
Čovjek leži mrtav u pustinji. Normalno je obučen i ima ruksak na leđima. Oko njega nema ničega, ni opasnih životinja, ni opasnih biljaka. Pored njega je jezero.
Kako je umro???
EDIT: zaboravih napomenuti da nije umro od bolesti kao npr. infarkta, moždanog ili sl. Dakle umro je utjecajem nečeg vanjskog.
I ja mislim da je tako bilo ;)
Kako je umro???
I ja mislim da je tako bilo ;)
Da, znam to od prije, iz neke knjige, i to je tocno rjesenje. U istoj toj knjizi su bili i ovi zadaci:
1. Covjek je objesen, a ispod njega je lokva vode, a nema ni stolice ni niceg na cemu je mogao stajati prije nego se objesi. Ipak, policija je zakljucila da je rjec o samoubojstvu. Kako to?
2. Covjek hoda poljem i naidje na tlu na mrkvu, par komada ugljena, lonac i dvije suhe grane. Sto se dogodilo?
2. Covjek hoda poljem i naidje na tlu na mrkvu, par komada ugljena, lonac i dvije suhe grane. Sto se dogodilo?
1. možda se čovjek osklizno pa se objesio...
2. snjegović se otopio na suncu. haha
1. Covjek je objesen, a ispod njega je lokva vode, a nema ni stolice ni niceg na cemu je mogao stajati prije nego se objesi. Ipak, policija je zakljucila da je rjec o samoubojstvu. Kako to?
Stajao je na bloku leda - koji se kasnije otopio.
paolo i jurluk a đe nađoše sve te zvijezdice?:)
1. možda se čovjek osklizno pa se objesio...
2. snjegović se otopio na suncu. haha
1. hahahah
2. da
Stajao je na bloku leda - koji se kasnije otopio.
da
Kako je umro???
Da, u ruksaku je padobran.
Smao pmaetni ljdui mgou čtitai ovo.
Moežte li vejoratvi da ja svtanro mgou rzmjautei što sam npaiaso.
Femnoleanla slia ljoduksg mzoga, pemra itsžrainjvau na Cmabrigde Uinervtisjyu, njie btino po kjoem rdeu su sovla solžnea, vžano je smao da su pvro i poljsdenje sovlo na pavrom mesjtu.
Osatatk mžoe btii u ptpouonm nredu a vi još ujviek mžetoe čtitai bez porbemla.
Ovo je ztao što ljoduksi mzoak ne čtia skvao sovlo pobesno, ngeo rjieč kao cjielu. Zidvljaućuje zar ne? A ja sam ujivek msilio kkao je tčonsot psianja vžana!
Femnoleanla slia ljoduksg mzoga, pemra itsžrainjvau na Cmabrigde Uinervtisjyu, njie btino po kjoem rdeu su sovla solžnea, vžano je smao da su pvro i poljsdenje sovlo na pavrom mesjtu.
Ovo je ztao što ljoduksi mzoak ne čtia skvao sovlo pobesno, ngeo rjieč kao cjielu. Zidvljaućuje zar ne? A ja sam ujivek msilio kkao je tčonsot psianja vžana!
Svi to mogu citati, a ne samo paetni ljudi.
Ovo sam znao od prije a zbilja je zacudujuce procitao sam ovo kao da je normalno napisano
Većinom svi to mogu čitati,glavno da su prvo i zadnje slovo riječi na mjestu.
I onda te profa zeza da je speling važan....
evo jedan
Na kojoj strani konj ima više dlaka??????????
Svi to mogu citati, a ne samo paetni ljudi.
to ti je ono tipa indirektno pitanje neznam ako si citao shakespearea onda znaš da on sve teme započinje indirektnim pitanjem....dobro u ovom slucaju je to nije pitanje nego izjavna "indirektna" rečenica....
Muškarac govori dječaku:
"Ako ja na ovaj papir napišem koliko točno kila imaš, ti mi daješ 50 kn, a ako ne napišem ja tebi dajem 50 kn.
Dječak pogleda okolo, i vidi da nema nigdje vage, pa pristane, misleći što god ovaj napiše on će reći da ima više ili manje kila.
Na kraju dječak je morao platiti 50 kn.
Kako je muškarac dobio okladu ?
Napisao je na papir "koliko točno kila imaš"
da :P malo ostavi nek se drugi muce =/
Goran Ivanišević udara tenisku lopticu svom snagom, ali uvijek mu se vraća natrag. Nema zidova, ravno je sve.
Goran Ivanišević udara tenisku lopticu svom snagom, ali uvijek mu se vraća natrag. Nema zidova, ravno je sve.
tehnicira?
ide nekoliko gusaka...ide jedna iza druge...koliko ih je?
ide nekoliko gusaka...ide jedna iza druge...koliko ih je?
3
a supka >_<
a supka >_<
evo jedan
Na kojoj strani konj ima više dlaka??????????
na onu stranu di stavi rep