Ljetna pjesmarica.-

poruka: 10
|
čitano: 2.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ljetna pjesmarica.-

e ovako..došao je red da i ja imam nešto od te proklete glazbene škole koju sam pohađao 6 godina. odlučio sam napraviti svoju malu pjesmaricu, kad se skupi društvo, nađe se gitara da se ima nešto za zapjevati...

eeee sad problem..koje pjesme ubacit ? malo hladnog piva, opće opasnosti..što još ? ništa mi ne pada na pamet..nešto veselo, jednostavno, da svi(većina) znaju pjevat. može se tu i koji solo ubcit xD..ajde..prijedlozi. navalite ko muhe na govno!

JustFigher
14 godina
Ljetna pjesmarica.-

Jednostavna i zabavna, skoro pa uvijek i točna ;)

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
Re: Ljetna pjesmarica.-
gave233 kaže...

e ovako..došao je red da i ja imam nešto od te proklete glazbene škole koju sam pohađao 6 godina. odlučio sam napraviti svoju malu pjesmaricu, kad se skupi društvo, nađe se gitara da se ima nešto za zapjevati...

eeee sad problem..koje pjesme ubacit ? malo hladnog piva, opće opasnosti..što još ? ništa mi ne pada na pamet..nešto veselo, jednostavno, da svi(većina) znaju pjevat. može se tu i koji solo ubcit xD..ajde..prijedlozi. navalite ko muhe na govno!

hp, opća, crvena jabuka, prljavo kazalište, parni valjak, haustor, daleka obala, psihomodo pop, majke, azra, divlje jagode itd.

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan
Ljetna pjesmarica.-

detalji me zanimaju dečki..baš pjesme..ono što se sada pjeva, odnosno što je IN xD

JustFigher
13 godina
Ljetna pjesmarica.-

Van Gogh moraš znati Spisak Razloga i Neko te ima noćas.

To svi znaju pjevati.

14 godina
neaktivan
Ljetna pjesmarica.-

okeey :D mada mi nisu poznate te pjesme..od van gogha samo kiselinu znam :D

JustFigher
13 godina
Re: Ljetna pjesmarica.-
gave233 kaže...

okeey :D mada mi nisu poznate te pjesme..od van gogha samo kiselinu znam :D

Moraš naučiti Ai Se Eu Ti Pego.

17 godina
neaktivan
Ljetna pjesmarica.-

Polomicu case od kristala

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
Ljetna pjesmarica.-

Nauči od vuce RAJSKE KOČIJE. To ti dobro dođe a ak znaš to pjevat znat ćeš i sve drugo :D

Dino
17 godina
Ljetna pjesmarica.-

Mislim da je ova gotovo uvijek prikladna {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice