Hm, istina, al kolko ja znam, njemu nije u programu 110 sati književnosti, 30 sati gramatike, nego 140 sati hrvatskog. A što se tiče gramatike i književnosti bitno je da obradi ono šta piše u programu. E sad, ako je profesoru dovoljno tjedan dana da obradi, napamet govorim, Dostojevskog, Hemingway-a i još nekoga, on će to u tjedan dana obradit (iako je ovaj scenarij nemoguć, al ajd). Bar ja mislim da je tak, pošto je moja profesorica se više koncentrirala na književnost (već sam reko, imali smo 3 h književnost, 1 h gramatike tjedno - od 4 h hrvatskog tjedno), a ima jedan profesor koji se više koncentrira na gramatiku, a književnost ovlaš prijeđe (opet karikiram).
ne postoji profesor koji će olako prijeći preko književnosti a posvetiti se gramatici
istina,ima profesora koji sve pređu nabrzaka i na kraju nitko ništa ne zna a on je odradio svoje
ali profesor koji temeljito obrađuje sve,obrađivati će isto i gramatiku i književnost,a pošto ima više književnosti to znači da će opet književnosti biti puno više
po mom mišljenju trebala bi se književnost malo skresat a sate gramatike povećati
NE,gramatika je dosadna.