Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.824.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Kec otvorio stranicu a uskoro i VIP :D

http://kecunlimited.clanteam.com/analize.php

imam muda
13 godina
neaktivan

Znam da je ovo glupo pitati ali mora. :( Želio bih se kladiti ali ja tu ništa nerazumijem npr.  Igraju Real Madrid i Malaga možete mi objasniti ono s koeficijentima i kako da se kladim.Ako vam nije mrsko?

15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Znalac111 kaže...

Znam da je ovo glupo pitati ali mora. :( Želio bih se kladiti ali ja tu ništa nerazumijem npr.  Igraju Real Madrid i Malaga možete mi objasniti ono s koeficijentima i kako da se kladim.Ako vam nije mrsko?

ako se nisi nikad kladio i nemoj, ja bih bio sretniji da se nikad nisam ni okladio

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
14 godina
neaktivan

Koliko ste na Dobetu do sada zaradili?

http://prntscr.com/qs14q

imam muda
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...
Znalac111 kaže...

ako se nisi nikad kladio i nemoj, ja bih bio sretniji da se nikad nisam ni okladio

pa nemora se svaki dan kladiti-ja danas uopče nisam odigral listić-prekjučer dobio-jučer me zeznul inter,..danas stagnacija...treba si znati granicu..ne srljati s velkom lovom--to je najvažnije,..nikad nemojte posuđivati novac za klađenje..

Što ga više lome-to ga više volim!
14 godina
neaktivan

Kladite se s novcem koji si možete priuštiti da ga izgubite.

imam muda
14 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...

Koliko ste na Dobetu do sada zaradili?

http://prntscr.com/qs14q

Ja sam na jednom forumu pročito da s tim bonusom možeš doći do 50€ i onda te traži depozit od 20€ da se možeš dalje kladiti...  

17 godina

Dvoznak je danas ubojit, ajmo samo reći da me sram koliko sam ulagao, pa ću to sakriti {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Ma znam ali eto nisu moje pare pa se malo zabavljam :D

imam muda
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

zato jer su mislili da bude radnički pustil tekmu-nema šanse-imaju lude navijače--da namjeste tekmu ovi dižu  dvoranu u zrak (navijači radničkog)

Bio sam ja na utakmici, atmosefra je jako jako dobra, i svi su dobri nitko mi nije nista napravio  usrcu sumadije dok vjerojatno u BG-u ne bih zovu glavu izvuko, ali recimo u nogometu vecina bavija za radnicki a manjina za zvezdu, i meni se svidio stadion ukopan je u zemlju pokraj parka nesto slicno maksimiru lai puno manje. A sto se tice kaldionice i oni se dosta klade ja sam se također kladio i cudno je kada stavljas neki veliki trozanemkansti broj kao ulog a ono nije niti 50kn. Evo moj mali putopis kaldionice i radnickog

Obama is sun-tanned by Silvio Berlusconi
17 godina

Evo statistike dvoznaka što se jučer moglo odigrati u supersportu.

Da ste igrali kao ja, 20 puta manjim ulozima dobili bi 28.96kn

Dakle da ste ulagali po nihovim prijedlozima, zarada u jednom danu bi bila 579,20 kn

Evo i slika potvrde...

Sutra ću uplatiti novu pretplatu, tako da ako je netko zainteresiran nek se javi na pp za detalje!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
razbijach** kaže...

Prati li tko golf? Stavio sam na Woodsa da će dobit, nema mu glavnih konkurenata, stogaa.. :D inače koef. je 8.00

Zahvaljujem na ovome {#} Prvi put da sam se kladio na golf, nisam ni znao da se igra toliko dana a tu je izgleda bilo i dan duže zbog odgode.

I btw ima li itko problema sa lutrija.hr stranicom? Od jučer me često vraća na početnu bez obzira na što kliknem.

Tiger Tiger
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 9:50 (5220).
14 godina
neaktivan
razbijach** kaže...

Prati li tko golf? Stavio sam na Woodsa da će dobit, nema mu glavnih konkurenata, stogaa.. :D inače koef. je 8.00

WIN!

14 godina
neaktivan
5220 kaže...

Zahvaljujem na ovome {#} Prvi put da sam se kladio na golf, nisam ni znao da se igra toliko dana a tu je izgleda bilo i dan duže zbog odgode.

ništa, zato i služi ova stranica da dijelimo parove i ideje ;)

15 godina

malo da isprobam novootvorenu psk kladaru u importaneu i zamalo dobitan...

13 godina
neaktivan

Sutra na zvezdu, karte su se rasprodale u roku od 3 sata to ce biti spektakl, kad bi bar cibona bila kao zvezda. Pionir ce gorit.

16 godina

Kako ostale kladionice gledaju na tenis parove koji su predani?

Npr. ja igram u Hr. Lutriji. Igram zicer i igrać na kojeg sam se kladio odira prvi set 6:1, a drugi 3:0. Njegov protivnik vidi da nema nikakve koristi od daljnje borbe pa odustane od meča. I sad umjesto da ja dobijem koeficijent na kojeg sam se kladio oni mi zaračunaju 1.0. Nije li to malo điberski? Trebalo bi bit da je pobjednik onaj koji prođe dalje, odustao/ozljedio se njegov protivnik ili ne.

Keep Calm and SWAG
13 godina
neaktivan

Ma nebi se ja kladio za neke velike novce najviše 30kn ono iz gušta, na većinom na nogomet.Ako ko ima volje da mi u pm ili ovdje objasni kako u svome mjestu imam supersport i prva sprtska kladionica i sada ako ko ima volje ja bih vas molio :)

16 godina

Poštovanje kolege ,

bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com  , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn )  ?

Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi  , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično . 

Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .

21 Zainteresiran/a sam
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 14:47 (Bubabug).
16 godina
neaktivan
Ja cu vam nabavit za 400 i to vam vec sad mogu pocet slat
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 15:55 (cuspajz).
15 godina
neaktivan

Odgodilo mi par tenisa nakon 2 seta za sutra ujutro... hoće mi to stornirati supersport ili? Ivanović sam igrao...jbna kiša.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
N3N0 kaže...

Odgodilo mi par tenisa nakon 2 seta za sutra ujutro... hoće mi to stornirati supersport ili? Ivanović sam igrao...jbna kiša.

Nece ,sutra kad se odigra ce se priznat rezultat.

17 godina
Bubabug kaže...

Poštovanje kolege ,

bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com  , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn )  ?

Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi  , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično . 

Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .

Ja več imam pretplatu, tko god mi uplati 25kn tjedno će dobijati prognoze...

Mislim s obzirom da su svi koeficijenti uglavnom oko 1.8-2.2, mislim da je to fer ponuda...

To vam je praktički jedan listić s uloženih 15ak kn...

16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Poštovanje kolege ,

bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com  , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn ) 

Na anketi vam se 17 javilo, neka je samo 10 ozbiljnih onda bi svatko trebo dati samo 40kn (mjesečno). Bliži se početak novog mjeseca pa bi onda mogli krenuti. Javite mi se u PP svi "ozbiljniji" (napišite i mail na koji ću vam slat)

Već sam nekim članovima bilo besplatno slao prognoze, tako da nemam namjeru nikog prevarit a i na forumu sam više od 3 godine.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 20:27 (cuspajz).
13 godina
neaktivan

?Može pomoć ili lin da malo pročitam ili pogledam?

16 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Evo ti osnove:

1 - pobijeda domaćina

X - neriješeno

1X - pobjeda domaćina ili neriješeno

2X - pobjeda gostujuće ekipe ili neriješeno

2 - pobjeda gostujuće ekipe

Koeficijenti - ako ti je koeficijent npr 1.5, a ti uložiš 10 kuna. Dobitak računaš 1,5 * 10 (koef * ulog).

Ako staviš 3 para na listić sa koeficijentima npr: 2.1;1.5;2.0

Onda ukupni koeficijent računaš tako da pomonožiš ta tri broja

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 20:32 (cuspajz).
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

SVE JE OBJASNJENO

15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Još jedan u nizu mutikaša :D

imam muda
15 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...

Još jedan u nizu mutikaša :D

mozes mi reci po cemu si to zakljucio? mislim s par frendova uzet al to je dosta novaca

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice