- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da je ovo glupo pitati ali mora. :( Želio bih se kladiti ali ja tu ništa nerazumijem npr. Igraju Real Madrid i Malaga možete mi objasniti ono s koeficijentima i kako da se kladim.Ako vam nije mrsko?
Znam da je ovo glupo pitati ali mora. :( Želio bih se kladiti ali ja tu ništa nerazumijem npr. Igraju Real Madrid i Malaga možete mi objasniti ono s koeficijentima i kako da se kladim.Ako vam nije mrsko?
ako se nisi nikad kladio i nemoj, ja bih bio sretniji da se nikad nisam ni okladio
ako se nisi nikad kladio i nemoj, ja bih bio sretniji da se nikad nisam ni okladio
pa nemora se svaki dan kladiti-ja danas uopče nisam odigral listić-prekjučer dobio-jučer me zeznul inter,..danas stagnacija...treba si znati granicu..ne srljati s velkom lovom--to je najvažnije,..nikad nemojte posuđivati novac za klađenje..
Kladite se s novcem koji si možete priuštiti da ga izgubite.
Ja sam na jednom forumu pročito da s tim bonusom možeš doći do 50€ i onda te traži depozit od 20€ da se možeš dalje kladiti...
Ma znam ali eto nisu moje pare pa se malo zabavljam :D
zato jer su mislili da bude radnički pustil tekmu-nema šanse-imaju lude navijače--da namjeste tekmu ovi dižu dvoranu u zrak (navijači radničkog)
Bio sam ja na utakmici, atmosefra je jako jako dobra, i svi su dobri nitko mi nije nista napravio usrcu sumadije dok vjerojatno u BG-u ne bih zovu glavu izvuko, ali recimo u nogometu vecina bavija za radnicki a manjina za zvezdu, i meni se svidio stadion ukopan je u zemlju pokraj parka nesto slicno maksimiru lai puno manje. A sto se tice kaldionice i oni se dosta klade ja sam se također kladio i cudno je kada stavljas neki veliki trozanemkansti broj kao ulog a ono nije niti 50kn. Evo moj mali putopis kaldionice i radnickog
Evo statistike dvoznaka što se jučer moglo odigrati u supersportu.
Da ste igrali kao ja, 20 puta manjim ulozima dobili bi 28.96kn
Dakle da ste ulagali po nihovim prijedlozima, zarada u jednom danu bi bila 579,20 kn
Evo i slika potvrde...
Sutra ću uplatiti novu pretplatu, tako da ako je netko zainteresiran nek se javi na pp za detalje!
Prati li tko golf? Stavio sam na Woodsa da će dobit, nema mu glavnih konkurenata, stogaa.. :D inače koef. je 8.00
Zahvaljujem na ovome Prvi put da sam se kladio na golf, nisam ni znao da se igra toliko dana a tu je izgleda bilo i dan duže zbog odgode.
I btw ima li itko problema sa lutrija.hr stranicom? Od jučer me često vraća na početnu bez obzira na što kliknem.
Prati li tko golf? Stavio sam na Woodsa da će dobit, nema mu glavnih konkurenata, stogaa.. :D inače koef. je 8.00
WIN!
Zahvaljujem na ovome Prvi put da sam se kladio na golf, nisam ni znao da se igra toliko dana a tu je izgleda bilo i dan duže zbog odgode.
ništa, zato i služi ova stranica da dijelimo parove i ideje ;)
Sutra na zvezdu, karte su se rasprodale u roku od 3 sata to ce biti spektakl, kad bi bar cibona bila kao zvezda. Pionir ce gorit.
Kako ostale kladionice gledaju na tenis parove koji su predani?
Npr. ja igram u Hr. Lutriji. Igram zicer i igrać na kojeg sam se kladio odira prvi set 6:1, a drugi 3:0. Njegov protivnik vidi da nema nikakve koristi od daljnje borbe pa odustane od meča. I sad umjesto da ja dobijem koeficijent na kojeg sam se kladio oni mi zaračunaju 1.0. Nije li to malo điberski? Trebalo bi bit da je pobjednik onaj koji prođe dalje, odustao/ozljedio se njegov protivnik ili ne.
Ma nebi se ja kladio za neke velike novce najviše 30kn ono iz gušta, na većinom na nogomet.Ako ko ima volje da mi u pm ili ovdje objasni kako u svome mjestu imam supersport i prva sprtska kladionica i sada ako ko ima volje ja bih vas molio :)
Poštovanje kolege ,
bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn ) ?
Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično .
Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .
21 | Zainteresiran/a sam |
---|

Odgodilo mi par tenisa nakon 2 seta za sutra ujutro... hoće mi to stornirati supersport ili? Ivanović sam igrao...jbna kiša.
Odgodilo mi par tenisa nakon 2 seta za sutra ujutro... hoće mi to stornirati supersport ili? Ivanović sam igrao...jbna kiša.
Nece ,sutra kad se odigra ce se priznat rezultat.
Poštovanje kolege ,
bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn ) ?
Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično .
Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .
Ja več imam pretplatu, tko god mi uplati 25kn tjedno će dobijati prognoze...
Mislim s obzirom da su svi koeficijenti uglavnom oko 1.8-2.2, mislim da je to fer ponuda...
To vam je praktički jedan listić s uloženih 15ak kn...
Poštovanje kolege ,
bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn )
Na anketi vam se 17 javilo, neka je samo 10 ozbiljnih onda bi svatko trebo dati samo 40kn (mjesečno). Bliži se početak novog mjeseca pa bi onda mogli krenuti. Javite mi se u PP svi "ozbiljniji" (napišite i mail na koji ću vam slat)
Već sam nekim članovima bilo besplatno slao prognoze, tako da nemam namjeru nikog prevarit a i na forumu sam više od 3 godine.
?Može pomoć ili lin da malo pročitam ili pogledam?
Evo ti osnove:
1 - pobijeda domaćina
X - neriješeno
1X - pobjeda domaćina ili neriješeno
2X - pobjeda gostujuće ekipe ili neriješeno
2 - pobjeda gostujuće ekipe
Koeficijenti - ako ti je koeficijent npr 1.5, a ti uložiš 10 kuna. Dobitak računaš 1,5 * 10 (koef * ulog).
Ako staviš 3 para na listić sa koeficijentima npr: 2.1;1.5;2.0
Onda ukupni koeficijent računaš tako da pomonožiš ta tri broja
ima tko iskustva sa ovime?
Još jedan u nizu mutikaša :D
Još jedan u nizu mutikaša :D
mozes mi reci po cemu si to zakljucio? mislim s par frendova uzet al to je dosta novaca