Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.824.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Grga123 kaže...

Fish M. - Blake J. 1  1.30

Wawrinka S.-Dodig I. 1   1.30

Duclos P.L.-Jenkins Jarme 1   1,25

kof. 2,1125

ulog: 500

dobitak:1005,95

Po meni ovo je danasnji max max max max max bet!!!!

Sretno svima koji ce odigrati samnom ! {#}

kakav wawinka ja bih tu probo dvicu na dodiga, koji zbilja zna iznenadit, a nije ni taj wawrinka neki igrač, puno puta je gubio mečeve u kojima je bio favorit

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
17 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Gulbis - Querrey 2 @ 1,75 bum 50E

ovo je cisto protiv party boya Gulbisa.Gulbis talentom top 10 igrac ali bez discipline i ozbiljnosti jer mu je otac miljarder.Amerikanac tipican silejdjija u dosta losoj formi nekad top 50 sad po chelengerima.116 igrac svijeta no objektivno spada u top 100 i mislim da je vrijeme da nesto i odigra.Da je gulbis ozbiljan amerikanac nebi imo sanse ovako na amera

3:6 4:6 {#} rutinski

Ignatik - Bogdanovic 1 @ 1,70 bum 50E

pogled na bogdanovicev skor ne otkriva koliko je ustvari los .Na papiru odlicnih 20-8 ne otkriva da nije u stanju dobiti jednog ozbiljnije protivnika.S druge strane ignatik 14-8 ali u tih 14-8 se kriju pobjede nad Phauom , Stebeom , Darcisom i tijesni porazi od atp level igraca istomina i Querreya.Ono sto sam ja vidio ove sezone od Bogdanovica je veliki pad u procentu servisa i igri uopce.Ignatik bi trebo slaviti

6:7 1:6 {#} prvi set dominiro svaki gejm na deuce bogdanovicu servu i onda zgubil tie kod 5-5 i raspo se komplet

Sock - Johnson 2 @ 1,90 bum 50E

Sock novi mladac pokazuje talent ali i neiskustvo 6-9 ove sezone no kao i svi mladci svoje partije daje kad je neopterec protiv velikog favorita.Kad se njega postavi za favorita onda se pogubi bez motiva na chelengerima.Tako je solidan otpor na us openu pruzao Rodicku a izbacio Gicquela dok na zadnje chelengeru izgubio mec i cak 6-0 set protiv a Gonzaleza nis korsiti igraca.Johnson puno tvrdji skor na chelengerima 24-10 nesto i stariji ovdje lako proso kvalifikacije bez izgubljenog seta a u sezoni uzimo setove i nekim atp level igracima poput Sweetinga ili Bogomolova koji je moro igrat 5 setova na us openu s njim dok je Chardya cak i pobjedio

6:7 4:6 {#}

Seppi - Muller 2 @ 1,90 bum 50E

tu ce valjda svi igrati seppija koji ima 14-3 skor indoor i 10 mjesec iz snova no to je upravo razlog da ja igram protiv seppija broj meceva u kratkom razdoblju.Osim toga muller je bas drvo drvo sa svojim servisom.Tak ni Gasquet ni Petzner se nisu dobro proveli s njim a i ljuba je moro igrati dva taja

2:1 {#} Muller idiot je imo 4-1 prvi set i izgubio set

Trinec - Boleslava 1 @ 1,70 bum 50E

Trinec top ceska ekipa zadnja tri kola bez punog pljena protiv lose gostujuce ekipe koj ja nanizala dve pobjede.Trinec je prejaka ekipa da 4 kola ne uzmu pobjedu u regularnom vremenu pogotovo protiv slabog gosta kojeg su u zadnja dva susreta u h2h demolirali

6:3 {#}

Bagnis - Aguilar 2 @ 2,30 bum 50E

Ovo je cisto protiv Bagnisa koji nakon solidnog srednjeg dijela sezone je jako pao-Zadnje meceve igra katastrofu protiv ramireza je uzo svega 3 gejma i to u prvom setu.Takodjer izgubio od nis korsiti Begemanna.Aguilarovu formu je tesko procjeniti jer nema meceva od 8mog mjeseca no sveopce gledano ove sezone moze igrati dobro.Dobio je Klizana , souzu , olasoa namucio kamke-a u njemackoj .U ovom slucaju igram na nepoznatu formu protiv znane lose forme Bagnisa za zanimljiv koeficijent

2:0 {#}

Hämeenlinna PK - Espoo 2 @ 2,30 bum 50E

Hm domacin nakon jednog od najgorih startova sezone u hokeju koje ja vidjeh polagano staje na noge.No ja im jos ne vjerujem uz to dolazi im Espoo koji se zakuhtava i dolazi sa 2 dana vise odmora .Espoo 2 dobra rezultata sa dva jaka protivnika.Mislim da domacini nisu dorasli ponajvise obranom Espoo-u

1:3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 9:02 (Tcherot).
14 godina
neaktivan

ee fish je predao...a ja odigrao na njega...jesam li izgubio listic ili???

Moj mail: grgaveliki7@gmail.com
17 godina
neaktivan

Storno ide iliti 1.0 koeficijent na taj par. {#}

17 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

ee fish je predao...a ja odigrao na njega...jesam li izgubio listic ili???

void iliti koeficijent 1 ukoliko nisi odigro na bet at home a i tam mislim da mora biti odigrano 3 gejma

14 godina
neaktivan

ne kuzim...ja sam igrao u supersportu u hrvatskoj jesam dobbio ili ne?!??

mislim ja sam stavio jos 2 para a oni su pogođeni

17 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

Dobio si onda. {#}

16 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...
Grga123 kaže...

Dobio si onda. {#}

ali koef od tog para je zaračunat kao 1

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

ok...sad sam skuzio :D

16 godina
neaktivan

Dečki, sutra Liga prvaka.

CF Villareal-Manchester City /2@1.65

Olympique Lyonnais-Real Madrid /2@1.65

Inter Milano-OSC Lille /1@2.00

6 DA
14 NE
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Genk daje gol

Arsenal hendikep

Valencia - Leverkusen oba daju gol

Borussia pobjeda

50kn, ev. dobitak 640kn

6 prolazi
2 ili da
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 19:10 (rebelsy).
17 godina
neaktivan

Doncaster - Middlesbrough 2 @ 2,15 bum 50E

Vrijeme je da pretplatnici na x ove sezone Middlesbrough upise i neke gostojuce bodove.Domacin prilicno los iako doma cvrsti tek ih leeds uspio dobiti u zadnje vrijeme.Tu sve mirise na x i vecina ce igrati vjerovatno x no meni se po formi cini izglednija konacno pobjeda u gostima Middlesbrougha

1:3 {#}

Apoel - Porto 2 @ 1,90 bum 50E

Netreba apoel podcjeniti pogotovo sto porto nije momcad od prijasnjih sezona.No tu je xman hulk koji moze sam rjesiti tekmu a i ukoliko porto nebude danas pobjedio opet nakon sto je propustio slaviti doma proslo kolo lose mu se pise.Cupati se na istocnim momcadima nikad nije lako

2:1 {#} raspali porto cak i  x izgube minutu nakon sto daju gol iz penala 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 9:03 (Tcherot).
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Genk daje gol

Arsenal hendikep

Valencia - Leverkusen oba daju gol

Borussia pobjeda

50kn, ev. dobitak 640kn

Kod Aresanala bi moglo biti svega. Ostalo, vrlo vjerojatno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Ajax - Din. Zagreb / 1

Bayern - Napoli / 1

Inter - Lille / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Villareal - Man. City / 2 

8 prolazi ;)
7 ne prolazi :(
Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
17 godina
neaktivan

za danas singlovi

Raonic - Cilic 1 @ 1,90                           0:2 {#}a zivote   ranoc ne samo da je gubio servis a inace servira ne lomljivo vec je 3x fulo 0-30 na cilicev drugi servis.Zadnji gejm takodjer 0-30 3 druga servisa cilica i fulana bp lopta na drugi servis moram nekom vracu na skidanje uroka

Soeda - Ram 2 @ 2,10               0:2  {#}

Lopez - Bogomolov 1 @ 1,55

Kamke - Kubot 1 @ 1,70                 1:2  {#}{#}{#} tri puta za tri mec lopte i prodan mec

Tipsarevic - Mayer 2 @ 1,85                 1:5  {#}  naravno oklada koj dobiva lik preda vracu kazem ja vracu na skidanje uroka ili zgrcite lovu protiv mojih odabira ovo je vec previse

Kazan - Traktor 1 @ 1,80

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 16:54 (Tcherot).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ajax - Din. Zagreb / 1

Bayern - Napoli / 1

Inter - Lille / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Doslo je do promjene ;) 

Doslo je do 2. promjene :D

Ajax - Din. Zagreb / 2 daje gol

Bayern - Napoli / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Tipsarevic - Mayer / 2

Ulog 50kn, ev. dobitak 360kn ! :)

Izjasnite se !

1 To, to , to dobivas !!
1 Naravno da dobivas !!
0 Prolazi !!
0 Garantiran dobitak !!
0 Ovo ne mozes izgubiti !!
Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 10:24 (fakEEE).
14 godina
fakEEE kaže...
fakEEE kaže...

Ajax - Din. Zagreb / 1

Bayern - Napoli / 1

Inter - Lille / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Doslo je do promjene ;)

Bayern - Napoli / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Tipsarevic - Mayer / 2

Izjasnite se !

Ad1; vjerojatno velika prolaznost, makar 93%

Ad2; Ajaxu gola nije dao jedan Lyon, koji je po mojem barem duplo bolja momčad od Dinama, nažalost, tako da ti promjenu da Dinamo daje gola, je ne bih sugerirao niti preporučio. Ako dinamovci budu igrali kao kontra Real Madrida, pobjeđuju svakog, ali ako budu igrali kao prošlu utakmicu, u što više vjerujem, gola od njih ne bu večeras, opet nažalost, daj Bože da sam pogriješio u komentiranju  {#}

Što se ostalih parova tiče;

Bayern : Napoli 1, znači pobjeda, je u redu, a ako si imalo hrabar, odigraj hendikep na Bayern,

Inter Milano : Lille 1, čak preporučam, jedan po meni od zicera, možda Lille ne da gol,

Manchester United : Otelul Gelati 1, ovo mi je malo bedasto odigrati, čisto iz razloga što je tu sigurno jako malen koeficijent, meni se čini koko Otelul Gelati neće, odnosno ne može dati gola Manchester United-u, poluvrijeme kraj, pa čak i hendikep, ipak su oni došli u teatar snova kod Sir Alex Ferguson-a,

Villarreal : Manchester City 2, u redu oklada, možda nekakosigurnije da će oba dva kluba dati gol, ili čak da će biti over 2.5 golova na utakmici postignuto. U zadnjih preko nekolikoutakmica ovi terijeri iz Manchester City- su poderali svakog protiv koga su igrali sa čak over 3.5 gola na utakmici, a i večeras će im se sigurno lijepo dati igrati,

Tipsarević : Mayer 2, iskreno, neki dan sam čovjeku preporučio nakon analize u meču između Jarrko Nieminena i čini mi se Haasea da odigra na Nieminena pobjedu 2:0 u setovima, koeficijent preko 3.20 koji je neviđeno lako prošao, u ovu dvojicu se ne kužim previše, ali kako se vjerojatno igra na nekom indoor turniru sa tvrdom podlogom, ja bih možda igrao na veći broj gemova, zašto, zato jer je skorom već kraj sezone, do Masters turnira je još jako malo, a treba skupiti bodova na ATP listi za iduću sezonu, tako da ne vjerujem da će biti popuštanja ni sa čije strane. Makr bih možda ovaj par i preskočio, odluka je samo na tebi  {#}!

ATJ Lučko
15 godina

ekipa može komentar

14 godina
labudšiljo kaže...

ekipa može komentar

Može, naravno, što ne bi mogao, čak dapače slažem se, Real Madrid sa Mourinhom je osigurao eliminacijski krug Lige Prvaka sa 9 do sada osvojena boda, Lyon je trenutno treći, a realno je bolji od trenutnodrugoplasiranog Ajaxa, koji će najvjerojatnije pobijediti Dinamo, tako da čak ako si hrabriji, možda i čista jedinica na Lyon!

ATJ Lučko
15 godina

čistu jedinicu na lyon planiram na drugi listić s manjim ulogom {#}

17 godina
fakEEE kaže...
fakEEE kaže...

Ajax - Din. Zagreb / 1

Bayern - Napoli / 1

Inter - Lille / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Doslo je do promjene ;) 

Bayern - Napoli / 1

Man. UTD - Otelul / 1

Tipsarevic - Mayer / 2

Izjasnite se !

15 jebale te ankete?
15 godina
neaktivan

manji listic za sitnis:

villareal- man city 2

inter-lille 1

ajax-dinamo 1 

benfica-basel 1

ovi zacrnjeni parovi me malo skakljaju.sta vi mislite?{#}

14 godina
snupix kaže...

manji listic za sitnis:

villareal- man city 2  {#}

inter-lille 1  {#}

ajax-dinamo 1  {#}  {#}

benfica-basel 1{#}

ovi zacrnjeni parovi me malo skakljaju.sta vi mislite?{#}

Prva tri para bi trebala/mogla vrlo lagano proći, dočim Benfica : Basel, oba daju gol njušim  {#}!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Zagreb jedno -50 danas protiv Cska, košarka. {#}

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Stepanek - Giraldo 1 @ 1,45

Yani - Levine 1 @ 1,70

Rufin - Struvay 2 @ 2,10

Brzezicki - Galdon 1 @ 1,55   2:0 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:07 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

za danas singlovi

Raonic - Cilic 1 @ 1,90               0:2 {#}a zivote  ranoc ne samo da je gubio servis a inace servira ne lomljivo vec je 3x fulo 0-30 na cilicev drugi servis.Zadnji gejm takodjer 0-30 3 druga servisa cilica i fulana bp lopta na drugi servis moram nekom vracu na skidanje uroka

Soeda - Ram 2 @ 2,10

Kamke - Kubot 1 @ 1,70

Tipsarevic - Mayer 2 @ 1,85         1:5 {#}  naravno oklada koj dobiva lik preda vracu kazem ja vracu na skidanje uroka ili zgrcite lovu protiv mojih odabira ovo je vec previse

Kazan - Traktor 1 @ 1,80

da nije tragično bilo bi komično haha

17 godina
neaktivan
cola777 kaže...
Tcherot kaže...

za danas singlovi

Raonic - Cilic 1 @ 1,90               0:2 {#}a zivote  ranoc ne samo da je gubio servis a inace servira ne lomljivo vec je 3x fulo 0-30 na cilicev drugi servis.Zadnji gejm takodjer 0-30 3 druga servisa cilica i fulana bp lopta na drugi servis moram nekom vracu na skidanje uroka

Soeda - Ram 2 @ 2,10

Kamke - Kubot 1 @ 1,70

Tipsarevic - Mayer 2 @ 1,85         1:5 {#}  naravno oklada koj dobiva lik preda vracu kazem ja vracu na skidanje uroka ili zgrcite lovu protiv mojih odabira ovo je vec previse

Kazan - Traktor 1 @ 1,80

Ma nevjerojatan maler me prati koji 2 mjeseca prije sam odlicnu lovu tuko sam tenisom ali kaj mi se sve dogadja zadnjih 2 mjeseca a jebate led.Najjace je bil haase @ 2,10 sa kei kamikazom lik 6-0 4-1 dupli brejk zgubi mec imajuci jos i 5-3 u trecem setu .ili recomo live asto vila @ 5,2 povedu 1-0 u 89 minuti protivnicka ekipa crveni u 90 + villa autogol za 1-1 prejako

15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...
cola777 kaže...
Tcherot kaže...

za danas singlovi

Soeda - Ram 2 @ 2,10

Kamke - Kubot 1 @ 1,70

Kazan - Traktor 1 @ 1,80

Ma nevjerojatan maler me prati koji 2 mjeseca prije sam odlicnu lovu tuko sam tenisom ali kaj mi se sve dogadja zadnjih 2 mjeseca a jebate led.Najjace je bil haase @ 2,10 sa kei kamikazom lik 6-0 4-1 dupli brejk zgubi mec imajuci jos i 5-3 u trecem setu .ili recomo live asto vila @ 5,2 povedu 1-0 u 89 minuti protivnicka ekipa crveni u 90 + villa autogol za 1-1 prejako

ovo sa robin kei se sjećam tad je ljubićić igro sa melzerom, tad sam isto zalomio na nishikoriju, a ovaj šaban kamke je pravi klaun, ima 40-0 i izgubi poen za set

koji si ti hebeni klaun kamke imaš 23 brejk lopte osvojiš 5 *ebo ja sebe u oko ako si ti normalan

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:40 (cola777).
17 godina
neaktivan

Tenis je mrtav za mene ovo je prelilo casu to nije sport vec organizirani kriminal .Izvan GS eventualno mastersa se ne kladim

Kamke 3 mec lopte ne realizira pa ona 30-0 40-30 adv-40 na svojem servisu slomljen a zadnji 10 minutni gejma samo slag na farsu .Kamke prodo jer mu se nije igralo sa djokovicem .

Nema vise tenisa za mene izvan gs i mastersa

Riga - Magnitogorsk 2 @ 2,20

Assat Pori - Kalpa 2 @ 2,50

15 godina
neaktivan

Danas bi dosta tekmi LP moglo biti oba daju gol, najradije bi ih sve igrao.. Sad kad ne bude nijedna{#}, a šta mogu, svi po menu mogu dati gola..

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice