Arsenal 3:0 +2.5 golova, dobitak! :)))) ak ništ i nedobijem večeras pokrio sam uloge sve i još u plusu :)))
arsenal vodi 4:0...pravo ih je zgazio..
ispravak
vodi 5:0
Arsenal 3:0 +2.5 golova, dobitak! :)))) ak ništ i nedobijem večeras pokrio sam uloge sve i još u plusu :)))
arsenal vodi 4:0...pravo ih je zgazio..
ispravak
vodi 5:0
Zaista nevjerovatna stvar vezana za arsenal. U premiershipu se redovito muči (jedan ili nijedan razlike ), dok u ligi prvaka opet redovito, trpa mreže svakom tko dođe na emirates. Zaista zanimljivo.
roma me shebala, arsenal vodi 5:0 hahahaha
Dudu im zabija.......bravo Mudu, ovaj Dudu
"Eduardo drži gosta u igri smanjivši rezultat na 1 - 5."
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Ah ta Roma..........a doxy? lol
Jeste kad vidjeli da jedna ekipa da 4 gola a protivnik 1 i ipak izgubi? LOLČUGA
hehe...da da
Eto...sam rekao da mora bit neko drugo iznenađenje pošto je Chelsea odigro čisto. Roma...a tko bi drugi.
Srećom samo mi je ja jednom beznačajnom listiću (aj nije beznačajan...600 kn dobitak s 15 kn uloga).
evo danas jako lijepo proslo..igro sam na 3 para jedinice..
Ajax 1.7
Bayern 1.25
Tours FC 1.7 (FRA 2.)
ukupna kvota je bila 3,6125
Ljepo je! Jos tako sutra i super!!
Al me živcira Supersport. Još nisu me isplatili. Jednom mi se desilo da sam čeko cijeli dan da mi stave na račun novce od pogođenog listića.
E da su svi ko bet-at-home...
Blog updatean za sutra.
navali dok je svježe
Sutra ću možda do 17:00 koju preinaku napraviti...pošto sam stupio u kontakt s jednim finim gospodinom. Ima dobre informacije koje je teško nać po netu i novinama. Dosad je bio točan...al nažalost vezan je samo uz 2 lige, jedna hokej, druga nogomet. Dalje ne smijem pričat.
hmmm doxy..
glasgow da dobije valenciu? nebi reko..prije bi reko X ili cista 2
panatiakos da odigra X? cisto sumnjam za njih..po meni cista 1..
Iskreno, ne bih se baš kladio da će panathinaikos glatko do bodova.
Moje za sutra:
Spartak-Chelsea 2
Ajax-Auxerre 1
Arsenal-Šahtar +2.5
HIFK-Karpat 1
Hvala na ovome..
Moje za sutra:
Spartak-Chelsea 2
Ajax-Auxerre 1
Arsenal-Šahtar +2.5
HIFK-Karpat 1
Hvala na ovome..
Šta, si dobio?
Svatko nek si složi kak želi :D .
Btw...stavio sam neka 2 listića...tj. screenshot od nekih dobitnih današnjih na blog.
Panathinaikos je trenutno izgubljen u prostoru i vremenu. Kod kuće, u svojoj lizi im ne cvatu ruže, imaju poteškoća s ključnim igračima i slično...da ne duljim...
Iskreno, ne bih se baš kladio da će panathinaikos glatko do bodova.
Ne, ne, Rubin je već dobio prošle godine Barcu na Nou Campu i ove godine kod kuće odigrao nerješeno s Barcom. A Pao teško osakaćen u Barceloni. X2. Glasgow po meni također X2
da dobio sam. al sto je fora, kladim se 1 godisnje, i jucer kad sam vidio tvoj prijedlog doslo mi je da uplatim. sta da kazem, hvala jos jednom. sigurno cu svratit do tvog bloga. :D
da dobio sam. al sto je fora, kladim se 1 godisnje, i jucer kad sam vidio tvoj prijedlog doslo mi je da uplatim. sta da kazem, hvala jos jednom. sigurno cu svratit do tvog bloga. :D
Super, vidimo se kad ga budem imao......LOL
Philadelphia brodi prema porazu
Philadelphia brodi prema porazu
Još nije gotovo...........:)))
Protiv Lyona u LP?! hmmm.. ne znam baš ali sretno..
Jučer sam legao na Romi,igrao daje više od 1 gol..mizerija 1.80 koef..na drugom Milan daje gol tj. igrao oba daju, 1.70 kvota..sranje.
Super, vidimo se kad ga budem imao......LOL
Haha.. Vidio sam gore da si stavio link od nekog bloga pa sam pretpostavio da je tvoj.
OT:
http://www.hrsport.net/vijesti/405907/nogomet-engleska/ferguson-rooney-mi-je-rekao-da-zeli-otici
(inače, meni osobno najbolja stranica za sportske vijesti)
danas sam igrao man.utd hendikep , werder daje gol , lyon 1x i inter/tottenham više od 2.5 gola..
danas sam igrao man.utd hendikep , werder daje gol , lyon 1x i inter/tottenham više od 2.5 gola..
ovo boldano bas gledam i ja..moglo bi bit tako..i inter i tottenham su dali po 6 golova u 2 utakmice...
ovo boldano bas gledam i ja..moglo bi bit tako..i inter i tottenham su dali po 6 golova u 2 utakmice...
Ma malo me hebalo oću oba daju ili preko 2.5, a reko možda ih opere inter,nikad ne znaš etoo i sneijder u kakvom su fazonu, mogao bi lako i tottenheim ( kako kaže lana banely LOL) dobiti po tamburi danas.
izgledno mi je preko 2.5,al eto vidjet ćemo..taj listić je za 35kn 170 je dobitak..taman sutra na dinamo stavim..i ćao..PiK X, mislim da će prvo poluvrijeme biti X. Ali sutra o tome hehe..i Zenit hendikep protiv Ajduka..
Ma malo me hebalo oću oba daju ili preko 2.5, a reko možda ih opere inter,nikad ne znaš etoo i sneijder u kakvom su fazonu, mogao bi lako i tottenheim ( kako kaže lana banely LOL) dobiti po tamburi danas.
izgledno mi je preko 2.5,al eto vidjet ćemo..taj listić je za 35kn 170 je dobitak..taman sutra na dinamo stavim..i ćao..PiK X, mislim da će prvo poluvrijeme biti X. Ali sutra o tome hehe..i Zenit hendikep protiv Ajduka..
ma kako god bilo, na toj utakmici ce biti preko 3 gola..
sta kazete na ovaj listic?
Rangers - Valencia jako jako frkovito..mogu ih dobit 3-0, a mogu dobit po njonji i to doma, 0-3.
Ja ću zveknit 2 na valenciu, pa kud puklo da puklo.
I? Jeste vidjeli kako je Real uništio Milan jučer? Moglo je biti 5-6:0 da je ušlo još par zicera, tko je ono rekao ne vidim razlog zašto bi Real pobijedio Milana? LOL