A jbg, ja sam ovaj svoj komp dobio još kao mali, a sad sam puno stariji i stvarno je loš... U ono vrijeme kada sam ga dobio bio je prava mašina (10 000kn), ljudi iz drugih gradova dolazili da bi ga vidjeli! Eto do sada nisam dobio novi jer mi netreba iako bih htio nešto bolje :P. Prije jesam malo dosađivao roditeljima da mi kupe novi, ali sada razumijem da nemogu samo tako trošiti, a i ovaj mi je još dobar za Word, PowerPoint, Excell, malo interneta i jedva koja runda COD2 MP i tako. Sada preko ljeta idem sa starim radit u fušu pa možda zaradim kojih 6000-7000kn i uspijem nešto bolje kupit, a tebi savjetujem da im ne dosađuješ s time i da lijepo preko ljeta na bauštelu i zaradi i odmah ćeš tako više cijeniti novac i komp jer si ga sam zaradio, a i biti ćeš ponosan na sebe.
prijatelju virova ti meni ili ne ali meni moji roditelji jednostavno ne daju da radim na baušteli... ja sam htio kod strica radit kuću i obaćao mi je dat 600€ za 2 tjedna što bih radio. (to je bilo litos) i kad san krenio na posa počela je priča kao di ćeš ti radit ti si još mlad mi ćemo ti sve kupit nemoj se mučit i tako te šeme ili bi mi ćaća reka da nedaj bože da mi padne cigla ili blok na glavu i ubije me... tako da sam ostao bez izbora... i aj ti meni sad kaži što da napravim.... to me jednostavno j**e u mozak i neznam što da radim...
E i onda da ih nekako preveslaš zaslužili bi!