Kako .dcf glazbu pretvoriti u .mp3

poruka: 4
|
čitano: 1.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kad skidam glazbu dobijem je u .dcf formatu tj. piše ime.dcf  takvu vrstu glazbe ne mogu staviti na mp3 uređaj ili nešto drugo mene sad zanima jel neko zna kako tu glazbu pretvoriti u mp3 ili jel zna s kojim bi se to moglo programom

agi
17 godina
neaktivan

Evo link.

klik

www.hip-hopunity.com posjetite moju stranicu za sve rap vjesti. Ako netko želi dodavati vijesti na stranicu i biti moderator neka se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 1:28 (vedrann).
15 godina
RE: Kako .dcf glazbu pretvoriti u .mp3
agi38 kaže...

kad skidam glazbu dobijem je u .dcf formatu tj. piše ime.dcf  takvu vrstu glazbe ne mogu staviti na mp3 uređaj ili nešto drugo mene sad zanima jel neko zna kako tu glazbu pretvoriti u mp3 ili jel zna s kojim bi se to moglo programom

jel to možda skidaš s vip music cluba s mobitela?  i ja imam isti problem kad prebacim takav file na komp nemogu ga s ničim otvoriti.

Guns don't kill people... lasers do
15 godina
neaktivan
RE: Kako .dcf glazbu pretvoriti u .mp3
unchosen one kaže...
agi38 kaže...

jel to možda skidaš s vip music cluba s mobitela?  i ja imam isti problem kad prebacim takav file na komp nemogu ga s ničim otvoriti.

da

agi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice