Index i njihove "vijesti"

poruka: 32
|
čitano: 3.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Index.hr i njihove "nevjerojatne" vijesti

Evo otišao na Index i vidim naslov "Nevjerojatno:Ljubomorni suprug koji je u Splitu prebio ženinog ljubavnika je pomorski policajac"

link

Zašto je to tako nevjerojatno sad me zanima? Wow, lik je policajac i sada ako prebije nekoga to je nevjerojatno... Šta je trebao, čestitati liku što mu troši ženu iza leđa? Pa mislim da bi to svaki čovjek napravio koji voli svoju ženu kad bi saznao tako nešto, bio on doktor, pekar, policajac... Stvarno mi taj Index više ide na živce, stavljaju nekada tako glupe tekstove da je to nevjerojatno...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan
RE: Index.hr i njihove "nevjerojatne" vijesti

prebio..ma ja bi prebio i njega i nju ...mene ce neko iza leđa prcat..

Napojnica je ulaganje u buducnost
18 godina
neaktivan

Nije taj čovjek ništa skrivio da ga se prebije. Niti mislim da se prebijanjem može nešto postići.

Zna se tko amenuje u takvim situacijama. Sve ostalo je silovanje.

A što se tiče ovakvih vijesti mislim da to ne zaslužuje da se objavljuje, osim u nekoj lokalnoj crnoj kronici.

17 godina
El Maniachi kaže...

prebio..ma ja bi prebio i njega i nju ...mene ce neko iza leđa prcat..

Ne tebe....ona je u pitanju...lolololol.
No,šalu na(stranu)...činjenica je da index.hr kao i ostali
žuti portali i od najbeznačajnije vijesti su u stanju stvorit
ekskluzivu...ili bar oni misle da je to nešto specijalno.
Meni osobno niti iz džepa niti u džep,jednostavno ne posjećujem
takve portale niti me zanima tko je kome ženu....
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
18 godina
neaktivan

Ma ja nisam nikada vidio nesto slicno Indexu! On je u svojem neinformiranju i valjanju gluposti nenadmasiv!

Iskorisava slobodu govora pa vadi rijeci iz konteksta ili objavljuje vijesti bez kompletne informacije da bi napravio nesto posebno!

Ljudi nasjedaju i sve sto procitaju uzimaju zdravo za gotovo, danas malo tko ima svoje misljenje vec dijeli misljenje vise osoba... sramota!

Na zalost tako to danas ide...

17 godina
neaktivan

I to je vodeći news portal u HR. Žalosno. Kao naslov za neku sapunicu... Zgražam se nad ovakvim novinarstvom!

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
..činjenica je da index.hr kao i ostali
žuti portali i od najbeznačajnije vijesti su u stanju stvorit
ekskluzivu...ili bar oni misle da je to nešto specijalno.
Meni osobno niti iz džepa niti u džep,jednostavno ne posjećujem
takve portale niti me zanima tko je kome ženu....
 načelno se slažem ,ima i ozbiljnijh portala koji tu "vijest "ne bi  stavili, ali da index postoji i da ima dosta "ulaza" je činjenica koju se ne može ignorirati..
17 godina
neaktivan

Ma, oduvijek su bili takvi.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
neaktivan
RE: Index i njihove "vijesti"
i_rambo_plache kaže...

I to je vodeći news portal u HR. Žalosno. Kao naslov za neku sapunicu... Zgražam se nad ovakvim novinarstvom!

Vodeći news portal?! Lololol
17 godina

Index.hr piše sve i svašta.

Puno toga što objave, napišu tek toliko da se nešto piše.

Ali da se toliko može neistina naći, ne mogu vjerovati.

Al' fora je u tome što su oni stvarno jako posjećeni?!

Mi smo takav mentalitet ljudi da čitamo sve i svašta, pa iako znamo da je glupost, opet ju pročitamo.

TrustNo1
17 godina
neaktivan

Ma obična žuta štampa, ali zato i jesu popularni... problem je u velikom broju ljudi koji posjećuju index.hr, to nam daje dobru sliku kakvo nam je društvo... a korisnici njihovog foruma su totalni krebili, neznam kak bi ih nazval, ljudi poremećenog sustava vrijednosti te iskvarena morala, kao i "novinari" te urednici portala...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...

Ma obična žuta štampa, ali zato i jesu popularni... problem je u velikom broju ljudi koji posjećuju index.hr, to nam daje dobru sliku kakvo nam je društvo... a korisnici njihovog foruma su totalni krebili, neznam kak bi ih nazval, ljudi poremećenog sustava vrijednosti te iskvarena morala, kao i "novinari" te urednici portala...

ma pretjeruješ,preozbiljno to shvačaš..
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
  ajd dobro, nisam mislil to toliko ozbiljno, ali dok pogledaš malo širu sliku, svodi se na to kaj sam rekel, znam kak je radit u medijskim kućama, znam kakvu politiku urednici vode i kakve teme traže, i kak se sve napuhava, a ljude samo to zanima, makar bilo i netočno, glavno da je lijepo upakirana senzacija a ustvari rade slone od buhe...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 14:38 (markbodin).
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
markbodin kaže...

Ali svi te vijesti shvaćaju zdravo za gotovo! Pa bilo je i ovdje par tema koje su vukle izvor iz Indexa! A oni lijepo tamo napisu polovicnu vijest pa ispadne boom!
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...
  ajd dobro, nisam mislil to toliko ozbiljno, ali dok pogledaš malo širu sliku, svodi se na to kaj sam rekel, znam kak je radit u medijskim kućama, znam kakvu politiku urednici vode i kakve teme traže, i kak se sve napuhava, a ljude samo to zanima, makar bilo i netočno, glavno da je lijepo upakirana senzacija a ustvari rade slone od buhe...
 tak već da,pa i mediji su odraz vremena u kojem živimo, s tim da ga u velikoj mjeri i kreiraju(brži je tempo života pa zato i instant vijesti)..Namigiva
17 godina
neaktivan

ma to je ok, slažem se s brzim servisima, kraćim i sažetijim izvještajima, ali pol stvari kaj daju na indexu NISU vijesti nego izmišljotine ili žuta štampa

18 godina

Moram priznati da nikad nisam posjetil index.hr

Za vijesti svakodnevno posjećujem net.hr, a ta vijest o kojoj je riječ piše i tam:

http://www.net.hr/crnakronika/page/2009/05/11/0145006.html?pos=n3

Kolko se ljudi potuče na feštama, u diskačima, zbog nekoliko kuna pa toga nema u crnoj kronici...

Ovo je objavljeno vjerojatno isključivo zbog jednog razloga - jer je u "igri" policajac.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Za vijesti svakodnevno posjećujem net.hr, a ta vijest o kojoj je riječ piše i tam:

Kolko se ljudi potuče na feštama, u diskačima, zbog nekoliko kuna pa toga nema u crnoj kronici...

Ovo je objavljeno vjerojatno isključivo zbog jednog razloga - jer je u "igri" policajac.

A i policajac je samo čovjek! Koliko budala na ovome svijetu ima, tuca je cesto neizbježna!
18 godina
Luka kaže...
Armor kaže...

A i policajac je samo čovjek! Koliko budala na ovome svijetu ima, tuca je cesto neizbježna!
 Naravno, ja nisam u svojem postu izjavil nikaj protiv.
Dapače, nakon stravične pljačke u kojoj je ubijen mladi policajac, imam još bolje mišljenje o njihovoj struci.

Internetske stranice poput indexa, net-a, 24 i ostalih koje se bave sveopćim vijestima, često lažu, često nadodaju nepostojeće - sve zbog čitanosti i slave, želje da budu prvi koji su objavili određenu vijest.
Nadalje, sportske stranice i objave o mogućim transferima koji nemaju veze sa vezom...
Sve je to igra medija i korištenja slobode koju imaju
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
Luka kaže...
seneka kaže...
markbodin kaže...

Ali svi te vijesti shvaćaju zdravo za gotovo! Pa bilo je i ovdje par tema koje su vukle izvor iz Indexa! A oni lijepo tamo napisu polovicnu vijest pa ispadne boom!
  A izgleda da i većina vas ovdje stalno ide na Index. Znate sve šta se tamo dešava. Zašto jednostavno ne prestanete pričati o njima i zaboravite ih.
18 godina
neaktivan
shkval kaže...
  A izgleda da i većina vas ovdje stalno ide na Index. Znate sve šta se tamo dešava. Zašto jednostavno ne prestanete pričati o njima i zaboravite ih.
 Svaki put kada netko da link za neku vijest, eto tad ga posjetim! A i treba ga posjecivati, treba ih prozrijeti, treba imati svoje JA i svoje mišljenje a ne copy-paste index...

A sto si se ti Shval napuhao? I ti si otisao na index pa barem onda kada je Severinina snimka tamo bila! :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 16:21 (Luka).
18 godina
Luka kaže...
shkval kaže...
  Svaki put kada netko da link za neku vijest, eto tad ga posjetim! A i treba ga posjecivati, treba ih prozrijeti, treba imati svoje JA i svoje mišljenje a ne copy-paste index...

A sto si se ti Shval napuhao? I ti si otisao na index pa barem onda kada je Severinina snimka tamo bila! :D
  Ja stalno pregledavam Index, a ti nemoj vrijeđat.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 16:33 (shkval).
18 godina
neaktivan
shkval kaže...
Luka kaže...
shkval kaže...

Ja stalno pregledavam Index, a ti nemoj vrijeđat.
 Lako se vrijedas, tj. uvrijedis! :D

Ako ti je do svade odi na Indexov forum pa mi daj link! ;)
17 godina

Dajte se smirite ...imam osjećaj da bi moglo bit sankcija od modova.

Zbilja bespotrebna prepirka!!!!

17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Luka kaže...
Armor kaže...
 Naravno, ja nisam u svojem postu izjavil nikaj protiv.
Dapače, nakon stravične pljačke u kojoj je ubijen mladi policajac, imam još bolje mišljenje o njihovoj struci.

Jeli imas bolje misljenje o struci ili o policajcima?
Ako je oboje, drago mi je da tako pocinjes razmisljati. Cool
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
18 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Dajte se smirite ...imam osjećaj da bi moglo bit sankcija od modova.

Zbilja bespotrebna prepirka!!!!

Nema potreba za sankcijama, nije svade bilo a nece je niti biti!
Prepirka je zavrsena prije nego je zapocela!

Index je mjesto za prepirke, oni od toga zive. Tko to voli neka izvoli!:D

Ja sam iz ove teme out...
17 godina

Ma,samo sam vas pokušao umirit.

Šteta da se kartoni kupe na

ovakvim trivijalnostima.

Također out s ove teme.

17 godina
protjeran

Index.hr je jedan od provoditelja misli i ciljeva, nekih viših i tajnih interesnih  grupacija, koje žele upregnuti tzv. javno mnijenje u svoju korist ili to kao vodu na svoj mlin (javnost kao takva ne postoji, jer ona je neka imaginarna pojava koja služi za dokazivanje tvrdnji ili pobijanja istih, ali je u praksi istina daleko od mišljenja većine ili izmišljanje većine, te ovdje nema elementa demokracije, jer ne znamo tko kako misli, jer nemamo relevantne dokaze i potrebni presjek svih struktura sveopće populacije). Indexovci i oni koji se tako osjećaju idu samo za tim da proizvedu jeftinu provokaciju, koju će onda dobro unovčiti od sponzora(bilo reklamnih, bilo svoji srodno-ideoloških) kada im podastru svoju statistiku. Zato njih i zanima publicitet bez prevelike odgovornosti za istinu i moralne i civilizacijske vrijednosti, koji će napuniti njihove trbuhe, jer njihov bog je njihov trbuh.

Index.hr je najbolje ignorirati radi toga da ne budete dionici njihove tamne stvarnosti koja dolazi i predstavlja se kao najbolje svijetlo, ali to njihovo ukazanje ostavlja gorak smrad, jer oni ne mogu biti prosvijećeni u dobroti, kada služe staroegipatskom demonskom bogu Setu, koji im za njihovo djelovanje daje u zajedništvo sa svojim demonima novac, a novac je danas u svojoj obrnuto vrijednosnoj koncepciji postao sredstvo i izvor svekolike sreće i blaženstva i mira koji ljudima nasušno treba.

Kvaliteta i vrijednost njihovog novinarstva je na razini pučkoškolca koji uvijek ima iz zadaćnice Hrvatskog jezika nategnutu dvojku, na intervenciju roditelja. I to samo po sebi ne bi bilo nikakav problem, da je taj prištavac iz osnovne škole nije u svojoj nezrelosti(bilo koje vrste) nastavio i dalje pisati kada je takoreći odrastao u užem smislu starenja. Međutim, sada više nema roditeljske kontrole i kontrole škole, koja je njega držala pod nadzorom, ali on nije iz toga ništa naučio, nego je i dalje nastavio po svom, pa danas dobro još zarađuje na tome umjesto da ga se marginaliziralo, jer on nikako pa takvom razinom pisanje ne može biti dobar novinar ili pak student filozofije koji štrajka i napravi pogrešku na jednom od svojih transparenta, kada napiše : ": Nismo uz nijednu stranku", umjesto : "Nismo ni uz jednu stranku", jer je nepismen, a kada je učiteljica to križala sa crvenom olovkom na kojoj piše "STAEDTLER", on je mislio da mu to radi jer on želi postati Pokemon majstor, a on ne voli čuti ni jednu riječ protiv Pokemona.

Index.hr nikako nije na crti istine i poštenja kada se obraća svojim konzumentima, jer on sije mržnju, neslogu, razdor, razvrat, površnost, manipulaciju, dijaboličnost, očaj, bijedu i ostale i ine stvari sumnjive kvalitete. I to sada kada ovom narodu najviše treba radosti, sloge i zajedništva, napretka i svima onima koji uostalom čitaju taj portal. Čak i kada piše ono što nama odgovara, to ne čini da bi razvio plemenitost i toleranciju među ljudima, nego nas stavlja pod svoj statistički broj(jer mi smo njima samo broj koji pokazuju kada žele izmusti novac od sponzora) i oduzima nam svaku slobodu i još nam govori da je to za naše dobro i da imamo "slobodu" izbora, ali pritom manipulira sa našom odlukom koju stavlja pod znak slabosti i progoni je.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
17 godina
neaktivan

Garfield-LŠ-da ih nisi malo precijenio?Namigiva

15 godina

jel zna netko kako se registrira... vec sam potrosio 10 email-ova... javlja neku gresku mozda server nes spomene

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice