INA - ljetni posao pranja stakala

poruka: 45
|
čitano: 18.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: INA - ljetni posao pranja stakala
zeleni kaže...

Pa 5kn je neka minimala za baksis :) Ako je kakva dobra koka znam ostaviti i 10, da supruga ne vidi ;)

Tebi mozda da...

Uglavnom na mome poslu je isto osnova napojnica i to funkcionira ovako:

- hrvati/slovenci/bih/srbi ce ostavit 10-20kn, a mozda i vise - zele se pokazat kako imaju para

- talijani - sjever - i do 200kn znaju ostavit, jug - sto juznije to tuznije 1€ pa na nize

- njemacka/svicarska/danska/finska/svedska/norveska - dobrostojeci i ostave 20, 50 kn ili mozda cak papirnate €

- francuska/turska/izrael - kreteni, pokusavaju se udjabit samo

- ceska/poljska/bjelorusija/rusija/stanovi - obicno od mede pa navise, cesti papiri i devize

- spanjolska - posteni, 1€ pa i vise, taman

- SAD - dolar, dva, pa i pet

- Kanada - vidi se da su francuzi

- Australija/NZ - pogotovo ako su hrv. korijena su darezljivi

- Zuti - ovisi, koliko jedan da toliko ce svi (prvi 5 kn svi 5 kn, prvi 10kn svi 10kn), ali samo ako razumiju engleski, ali ako su tai onda ne znaju nijedan drugi jezik osim svoga pa si popusija posteno - to je neki onako prosjek, mada je sada vidljiva recesija i zna se koja je ura kad svabe prebiru sicu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
17 godina
neaktivan

nista od posla za maloljetnike, 18 pa nadalje..

Odi na google i upiši SEARCH...:)
15 godina

Više nema toga na INI-nim benziskama. {#}

15 godina
El Maniachi kaže...

nista od posla za maloljetnike, 18 pa nadalje..

A meni prijatelj radi,a ima 16 godina.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan

ma nznm ko tu pije a ko plaća..

17 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Više nema toga na INI-nim benziskama. {#}

ima -,-'

14 godina

Kak ima kad nedaju?

17 godina
Mitsuoka kaže...

- hrvati/slovenci/bih/srbi ce ostavit 10-20kn, a mozda i vise - zele se pokazat kako imaju para

Ja san ostavlja 20ak kn uvik... ne zato jer san tija pokazat da imaju para nego znam kako je meni bilo kad sam bija mlad i krpija bi se za platit curi navecer pice. U ostalom, nije mi tesko dat curama i deckima koji se trude zaradit kad vidim 100x vise jebivjetara koji kuycem ne micu cilo lito.

... bit cu ja i gori!!!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Mitsuoka kaže...

Ja san ostavlja 20ak kn uvik... ne zato jer san tija pokazat da imaju para nego znam kako je meni bilo kad sam bija mlad i krpija bi se za platit curi navecer pice. U ostalom, nije mi tesko dat curama i deckima koji se trude zaradit kad vidim 100x vise jebivjetara koji kuycem ne micu cilo lito.

Ne mislim ja na takve kao ti, nego na neke mlade celave glavice, koje se prave ispred cura koje nam dovedu da se slikamo sa njima....

Ako ce koji kao ti dat cisto jer se trudimo, to je malo stariji tip ljudi, koji recimo dovede kcer/unuku slikat ili nesto tako.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Tako i ja, obavezno ostavljam 20+ kn tu po Zagrebu! Kad nisi zaposlen tesko je, pa mi koja kuna od place nije problem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 19:41 (Monopol).
17 godina
Mitsuoka kaže...
tnakir kaže...
Mitsuoka kaže...

Ne mislim ja na takve kao ti, nego na neke mlade celave glavice, koje se prave ispred cura koje nam dovedu da se slikamo sa njima....

Ako ce koji kao ti dat cisto jer se trudimo, to je malo stariji tip ljudi, koji recimo dovede kcer/unuku slikat ili nesto tako.

Uvati mu cer za sisu kad se dodju slikat tako.

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
neaktivan
Technophreak kaže...

Kak ima kad nedaju?

samo za 18+

12 godina
neaktivan

oprosti, trebala bi mi pomoc nema nista ne netu za ove orbit maskote jel bi mi mogla linkat neku stranicu ili kontakt broj, bilo sta?

9 godina
neaktivan

kada se otprilike treba javiti za taj posao

12 godina
neaktivan
evo upravo sad. bas je pocela sezona. lijepo u autopraonu na -65c i minivas :)
Iron Maiden
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice