Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.049.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
protjeran
Re: Humor

Lik ko da je izašo iz Nadrealista.

17 godina
Humor

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 15:55 (D3ViL).
10 godina
neaktivan
Humor

17 godina
Humor

GIF 

GIF

GIF

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Humor
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Humor
ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
16 godina
ROFLOLMAO kaže...

Odlična!

Evo brzinskog rezultata + trenutni rezultat u mobilnoj verziji s brojevima na 6x6 tabli

morrisoN
15 godina
Humor

EUNE: Ferritin
17 godina
Humor

15 godina
neaktivan
Humor

Posteno...

dzix
17 godina
Humor

GIF

GIF

GIF

GIF

GIF

15 godina
neaktivan
Humor

Znate li onu foru kad dođe novi radnik na posao pa mu onda kažu da zove "Nabima Pušića" a ovaj doziva nabime pušiću, nabime pušiću... a ostali crkavaju od smjeha dok ne skuži foru.

12 godina
expert man kaže...

Znate li onu foru kad dođe novi radnik na posao pa mu onda kažu da zove "Nabima Pušića" a ovaj doziva nabime pušiću, nabime pušiću... a ostali crkavaju od smjeha dok ne skuži foru.

Za izliječit takvu foru tribaš kupit pastiturnu mast

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Humor

Pita profesorica povijesti Pericu:
-Perice, reci ti meni gdje je potpisana Deklaracija Neovisnosti?
-Na dnu papira.

Kako crnogorac muva devojku?
-Vidis li ti djevojko onaj cvet tamo?
- Vidim.
- Pa idi ga uberi , za tebe je.

Uciteljica Pita Pericu:
- "Perice Reci Dve Zamenice"
Perica:
- Ko,Ja?
Uciteljica:
- Napokon Tacan Odgovor I od Tebe.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Humor

Novo ubojstvo u Sarajevu.

-Sabahetu ubile cipele!

16 godina
neaktivan
Humor

17 godina
Humor

GIF

GIF

GIF

GIF

17 godina
Humor
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 23:13 (boxer).
15 godina
neaktivan
Humor

Na neofiran nacin decko je rekao "ne drogama" 

http://33.media.tumblr.com/ea808756c364a61a24d9874b536d1b49/tumblr_nw4sd3H13F1uil1bzo5_400.gif

Edit: Ako bi mi neko mogao reci iz kojeg je ovo filma? (Izgleda mi kao scena iz filma, mozda i nije)

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 15:02 (dzelo).
12 godina
expert man kaže...

.

11 godina
Humor

Did you hear about the drummer who was so depressed about his bad timing that he threw himself behind a train?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
12 godina
Humor

HRV: koja vještica gleda koji swatch sat?
ENG: Which witch watche which swatch watch?

14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Three Swedish switched witches watch three Swiss watches switch. Which Swedish switched witch watches which Swiss Swatch watch switches?

Be Water My Friend
16 godina
Humor

Ako ćemo ići u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, neka nas razvrstaju po žanrovima!

morrisoN
17 godina
Humor

Na tragu incidenta sa bećarcem i policajkom.

17 godina
tajo1960 kaže...
ibme74 kaže...

Ovako to ide...

Engeski za početnike: (for beginners)

Tri vještice promatraju tri Swatch sata. Koja vještica promatra koji Swatch sat? Isto to sada na engleskom:

"Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch watch?

Engleski za iskusne: (advanced english)

Tri vještice promijenjenog spola promatraju tri dugmeta Swatch satova. Koja vještica promijenjenog spola promatra koje dugme Swatch sata?

I to na engleskom:

"Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

Engleski u krajnjem stadiju: (in the end)

Tri švicarske vještice - drolje, koje žele biti promijenjenog spola, žele promatrati tri dugmeta švicarskih Swatch satova. Koja švicarska vještica - drolja, koja želi biti promijenjenog spola, želi promatrati koje dugme švicarskog Swatch sata?

I to još na engleskom:

"Three swiss witch - bitches, which wished to be switched swiss witch - bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch - bitch which wishes to be a switched swiss witch - bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

"bitch" je kuja, drolja je "slut".

Sjedi 1 :P

17 godina
My brain hurts
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice