Jedino su tu jos tipkovnice, njih ne znam kako bih ih svrstao. Na apsolutno svakoj tipkovnici se moze normalno igrati, jedino ove dodatne tipke nekog mogu privuci (mene odbijaju).
Antighosting ti nista ne znaci?
Macro?
Osvjetljenje?
Ugodnost pri radu?
Socketi za periferiju?
Sve ovo pridodaje iskustvu gaminga, te se slazem da su ti "gamerski" dodaci precijenjeni, ali i Audi RS8 je precijenjen pa oni koji imaju love i koji vole aute ga kupuju, a i stojadin te odvede od tocke a do tocke b...
Te fore da se s tipkovnicom od 50 kuna moze jednako igrati su price za malu djecu.
Imao sam tipkovnicu od 150 kuna i sada imam onu od 700 kuna.
Mozda ne vrijedi 700 ali razlika je nebo i zemlja u osjecaju tipkanja, a i dodatnim pogodnostima koje ona nudi pa i u odazivu samih tipka.
Normalno da je kod igranja glavni skill igraca, te ako jednostavno nisi talent za igranje PC igara, nece ti pomoci 76 Razera i 89 Logitecha.
Ali da pridodaju efikasnosti i ugodnosti i funkcionalnosti - to je neosporivo.
Netko kome rad na PCu i gaming ne predstavljaju nikakvu strast ili hobi u zivotu, nece ulagati u skuplje stvari jer ih zadovoljavaju i ove jeftinije te takve osobe ne razumiju zasto tamo neko ima mis od soma kuna kad se mogo najest cevapa i napit ekipu s tim novcima.
Onaj kojemu je strast azurirati svoj PC novim komponentama, ce uvijek skesirati koju tisucicu, ako ne iz drugog razloga onda zbog osobne satisfakcije.