Diskriminacija na forumu - Mitch zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Diskriminacija na forumu - Mitch

Evo ovako, ja sam veliki fan Mitch-a i protestiram ovim putem zašto isti nije najbolji autor na BUG Online d.o.o forumu?? Mislim, Mitch je uvjerljiv forumas sa najvise znanja. Toliko je tutorijala napisao, toliko je pomogao ljudima, toliko je poruka napisao u nespavalicama i bircu.... Pa Mitch je najpametnij forumas a nije na listi najboljih autora?!? WTF!

Evo pogledajte samo kako Mitch otkriva nesto sto nismo znali:

-Windows 8 nece biti na DOS jezgri!! Sto znaci da je Mitch otkrio da su svi Windowsi dosada bili temeljeni na DOS kernelu!!! LINK

A da nespominjem njegove tutorijale.... I vrjeme provedeno na forumu!!!

FANOVI MITCH-A JAVITE SE I SUDJELUJTE U PROTESTU!!!!

ŠTRAJK ZA MITCHA!!!!!!!

A i ima sexy avatar... Tako da, cure naprjed{#}

15 godina
neaktivan

Da Mitch nema 3 zvjezdice i da se ne čini ok već bi pomislio da je to njegov multi...

I took their smiles and made them mine, I sold my soul just to hide the light, and now I see what I really am; A thief, a whore, and a liar.
16 godina
protjeran

Nije moguce da bude vise najboljih autora, kao sto nije moguce da prvo mjesto u trci dobiju dva trkaca.

Samim time Mitch ne moze da bude najbolji, ali najvise ga sprijecava to sto je bez veze...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
17 godina
neaktivan

Zamoli Miću da ti pošalje svoju sliku pa je ljubi prije spavanja.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
RE: Diskriminacija na forumu - Mitch

Mitch_Fan kaže...

Evo pogledajte samo kako Mitch otkriva nesto sto nismo znali:

-Windows 8 nece biti na DOS jezgri!! Sto znaci da je Mitch otkrio da su svi Windowsi dosada bili temeljeni na DOS kernelu!!! LINK

i za kraj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice