Sve je to lipo kapice i to ali meni je zao sto ste zaboravili sta se na božić slavi!
Ne slavi se djed božićnjak niti darivanje niti te druge gluposti koje su izmislili veliki trgovacki lanci nego se slavi ISUSOVO rođenje!!!
Zao mi je ako sam nekog uvrijedio s ovim postom ali zelim rec da ima i nas koji slavimo isusovo rođenje!
Čuj, ja sam odgajan u religioznoj obitelji, roditelji su "starog" kova, i mislim da su mi usadili neke bitne vrijednosti, a među njima je da makar jednom mjesečno odem u crkvu i da stvarno poslušam misu, a ne da sjedim ko klada, ja sam to nastavio prakticirat i išao sam svake Nedjelje na misu (trenutno nisam išao oko mjeseca dana na misu, ako ne i više), i mogu reć da sam religiozan "dečkić", ništa posebno ali jesam, tako da je u mojoj obitelji Božić ipak bitan blagdan, i ne, ne slavim crvenog M&M-a, ni trgovačke lance, ni poklone, slavim Božić i rođenje Isusa, a u tom duhu, "nosim" i božićnu kapicu, koja je postala simbol tog istog, tako da mislim da ipak nisi najbolje shvatio bit Božića, jer mislim da s činom postavljanja kapica na avatare širimo, prvenstveno dobru volju, veselje i sreću, a u tom je bit Božića!?
PŠ: Valda dotični forumaši koji se brinu za kapice na avatarima spavaju, pa ću se morat strpit do sutra za moj Božićni avatar (ne film )!?
Krivo si me shvatio nemam ja nista protiv kapica naprotiv to mi je drago nego mi se cini da ljudi zaboravljaju sta se slavi na božić i sve vise slave skupe darove i mislim da ce rijetki za 50-100 godina znat sta se slavi na božić...
P.S. moze li i meni neko napravit kapicu za avatar da budu na kralju i kraljici....