error
Vidim da se netko nagledao akcijskih filmova sa Sylvesterom Stalloneom i Stevenom Seagalom u glavnoj ulozi.
P.S. to je onaj lik kod kojega je policija pretresom kuće našla veću količinu oružja i streljiva koje ilegalno posjeduje. Ne čini se baš sasvim čist (u glavi), vjerojatno je jedan od onih likova koji ispod sica u autu drži gun i jedva čeka da ga upotrijebi, najčešće zbog parkinga.
Najbolji dio je kad puca iz .50 cal Barrett-a - STOJEĆKI! I to još jednom rukom.
Najbolji dio je kad puca iz .50 cal Barrett-a - STOJEĆKI! I to još jednom rukom.
izdrzao sam samo do onog djela gdje baca noz u protivnika koji mu se suljao iza ledja...
Neko je u glavi još uvijek desetogodišnjak.
Najzanimljvije kad puca a iz puške neizlazi ništa.
errorvi
ovo nije bas samo spot.OVO on radi u stvarnosti !
te nebi sad sirio ovu temu valjda sami znate cime se bavi
Igra se marinaca / talibana sa klincima iz susjedstva?
Moram priznat da je dobar arsenal prikupio. Nadam se da nije sve njegovo :(
znaci ako on ovo vidi ti si naye80! lol.. jel i u kafanu ulazi skokom kroz zatvoreni prozor onda kolut po podu pa baci bombu pod sank pa naruci caj od bazge?
izdrzao sam samo do onog djela gdje baca noz u protivnika koji mu se suljao iza ledja...
Onda nisi gledao kad pred kraj spota ispuca zolju? :D
Haha gdje su našli zmiju da mu ide oko vrata
ne ali cu sad pogledat , bar probat..
o moj dragi boze!!! boji se zmije, ne zna ronit...
Od ovakvog pacijenta dobijes metak kad ga okrznes u disku ili ako mu pogledas curu.
Najači je kad izroni iz vode pa ispali strjelu zatvorenih očiju....ma koji chuck norris, od sad je Nedžad Kličić
zmija mi je najjaca
Vjerojatno je uzbuđen zbog vijesti o izlasku novog dijela COD-a.
(premda meni liči da se bori sa posljedicama lsd-ja)
Dolph Lundgren sad može u zasluženu mirovinu.
Najači je kad izroni iz vode pa ispali strjelu zatvorenih očiju....ma koji chuck norris, od sad je Nedžad Kličić
The LEGEND LIVES ON
evo jedan prijedlog : ajde molim te stavi ovaj link u temu humor! bi ja ali.... a cuj, znas kako je.
Jedino za šta je taj spreman jeste mentalna ustanova, po mogućnosti zatvorenog tipa.
Sjednem za komp nakon 2 tjedna i prvo što me dopadne je Nedžo. Hahahaha, frajer je u svom svijetu, vidi se odma'.
Ovom čak ni Bora Lee nije dorastao...
holy shit tip je prezivio metak u cuturu!
http://www.cazin.net/index.php/vijesti/cazin/344-nedad-kli-policija-uz-oruje-odnijela-i-djee-igra-
Epic fail...tip je kretex na kvadrat. LoLoLoL....a tek ime ... jače od Chucka...xD
Chuck je golo govno prema njemu.
Vjerojatno je uzbuđen zbog vijesti o izlasku novog dijela COD-a.
(premda meni liči da se bori sa posljedicama lsd-ja)
Dolph Lundgren sad može u zasluženu mirovinu.
Da, dokaz tome je ona strjela, jer je nešto viđeno u nedavnom traileru za nadolazeci CoD Black Ops.
A i tamo ima gdje lik s jednom rukom stojeci puca iz Bareta, pa je sigurno inspiracija CoD.
error