Kako ti je kolega vec rekao. Odaberi aparate i prati cijene. Bio sam u istoj situaciji. Ja sam kupio par aparata a da zgrada nije bila ni dignuta na pola.
Black Friday 2024
- poruka: 238
- |
- čitano: 25.807
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A s Amazona ne bi narucivao vece stvari osim ak imas nekog da zivi gore pa ti moze prevest, naplacat ces se postarine previse.
Besplatna postarina iznad 49 EUR za sve sto prodaje direktno Amazon. Također, u slucaju povrata/ garancije amazon placa slanje nazad tako da nemas nikakvih troskova, a i sva prava je opcenito puno lakse ostvariti nego po vecini nasih ducana...
Nisam bas u laptopima ali ovo mi izgleda kao dobra ponuda? https://www.makromikrogrupa.hr/laptop-acer-aspire-3-intel-core-i7-1165g7-16gb-512gb-15-6-dos-nx-addex-00r
Kaj je sa sanctinim BFom? Tajmer je dosao do 0 i sve nestalo 🤣🤣
Nemojte ni otvarat Black friday na SDu, sramota. Samo promijenili iz vikend akcija u BF
.
gledam 65"qn90c samsung 1250e sad. Malo mi to puno, a trenutno je noviji i slabiji model na akciji 65"qn85d 1050e
gledam 65"qn90c samsung 1250e sad. Malo mi to puno, a trenutno je noviji i slabiji model na akciji 65"qn85d 1050e
Koliko pamtim kad sam ja odlučivao između ta dva (tj. QN85C, ali slični su), najveća razlika je što 90C ima antireflektivni premaz. Ali meni to nije vrijedilo dodatnih 250 eura više u tom trenutku pa sam uzeo 85C.
Odlicna ideja, ali nazalost ne stignem otici tamo, je li mi mozes provjereno reci koje stranice šalju u Hrvatsku? Pa da njih mogu malo bolje pregledati? Na idealo.de bude svega i svacega ali jednostavno pola njih ne salje kod nas pa mi to nema ni smisla. A iskreno ni ne znam kako provjeirti je li kod nas vrijedi garancija.
Odlicna ideja, ali nazalost ne stignem otici tamo, je li mi mozes provjereno reci koje stranice šalju u Hrvatsku? Pa da njih mogu malo bolje pregledati? Na idealo.de bude svega i svacega ali jednostavno pola njih ne salje kod nas pa mi to nema ni smisla. A iskreno ni ne znam kako provjeirti je li kod nas vrijedi garancija.
Tražim si neke alate, račne za gedore i slično. Ima li toga gdje na akcijama kakvim?
Tražim si neke alate, račne za gedore i slično. Ima li toga gdje na akcijama kakvim?
Ima, svakih par mjeseci u Kauflandu
Bio sam uzeo ove u Tokicu prije par godina, na akciji za 35 eura, dosta solidan set. Tokic zna ima za BF isto popuste pa vrijedi pricekat.
ja sta sam gledao na idealo.de geizhals.eu i hagglezon.com nisam mogao pronaci jeftinije,ispada da je ovo kod nas jos najjeftinije hh
Tv ti nece nitko iz de slat u hr..
A ovom sto je pljuvao po nabavi, nekk nadje neki tv jeftiniji a da nije na nabavi...
LIDL, svako malo.
Volim Links jer puno toga što je meni do sada trebalo, imali su odmah u trgovini. Međutim, užasno su skupi. Gledam jedan SSD, razlika između njih i ADM-a je gotovo 40 EUR-a, za isti SSD.
Ove BF akcije kod nas su smijeh.
Volim Links jer puno toga što je meni do sada trebalo, imali su odmah u trgovini. Međutim, užasno su skupi. Gledam jedan SSD, razlika između njih i ADM-a je gotovo 40 EUR-a, za isti SSD.
Ove BF akcije kod nas su smijeh.
Ja neznam ko na ta nasamarenja može nasjest. Moraš bit ultra inteligentan.
Baš gledam i ne vjerujem. Već duže pratim cijene tableta i ovo je nevjerojatno, zar zaista misle da smo totalni debili. A trgovci ko da su se dogovorili, u cent iste cijene.
Baš gledam i ne vjerujem. Već duže pratim cijene tableta i ovo je nevjerojatno, zar zaista misle da smo totalni debili. A trgovci ko da su se dogovorili, u cent iste cijene.
ne žive oni od nas s Bug i sličnih IT foruma :) da žive, ne bi bilo tako sigurno :D
Akko mehaničke ISO tastature do 50% popusta, Black friday early access.
Znači ovi trgovci su se odlučili sramotit cijeli mjesec umjesto 1 dan. Nevjerojatno. Stave 7% popusta pa su i dalje 50 eura skuplji od konkurencije.
Jedino što mogu donekle pohvalit do sad je mall.hr gdje ima ok popusta, no i oni su pretjerali, trenutno na popustu za crni petak imaju preko 3000 stvari.
Mislim da nema boljeg black fridaya nego kad sam prosli mj u A1 kupio 2 komada Galaxya A33 za 1€ komad i Xiaomi 11T za 19€ i to u ponudi na bonove. Ovo je pravi black friday iako se tako nije ni zvalo.
Jedino ekupi ima aj ok ponude i tokom citavog mjeseca daju popuste na jednokratno placanje,ili na visa i mastercard karticu...ali se ti popustu izmjenjuju...
Vjerojatno ce 11.11 biti popusti za all single day.
Pretprosle godine sam kupio novi mob i sat taman na taj dan, znam da me dosta povoljno bas tada sve izaslo...
Philips robotski usisavac XU 2100/20 sa 600e na 270e, eKupi. Ulovio sam si jednog.
ako tko naleti na powerbank ovdje kod nas ili na tipa amazonu,ebayu nek šibne link.
tnx
i ja trazim powerbank.. ali mag safe.. pa ako ko naleti gdje na akcije..
Ja imam anker 321 MagGo, uhvatio ga na nekoj akciji prije par mjeseci za 25 eura.
Mogu ga preporučiti, samo što vidim da ga trenutno nema ispod 40 eura.
Ako naletim igdje na neki popust, pošaljem link.
Tv ti nece nitko iz de slat u hr..
A ovom sto je pljuvao po nabavi, nekk nadje neki tv jeftiniji a da nije na nabavi...
pa zato postoji https://www.mailboxde.com ali kazem koliko sam vidio taj je model jeftiniji kod nas