Black Friday 2024
- poruka: 238
- |
- čitano: 25.799
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
To samo uređaj bez ikakve tarife ili?
I uzeo sam Redmi A3 za 16€. Ostalo sam se dvoumio dal da uzmem, al nisam. I to sam taman bio na webu kad su objavili svu ponudu, kad je sve bilo dostupno.
I tetku sam narucio neki mob na tipke za 4€
I uzeo sam Redmi A3 za 16€. Ostalo sam se dvoumio dal da uzmem, al nisam. I to sam taman bio na webu kad su objavili svu ponudu, kad je sve bilo dostupno.
To sam i ja vidio i ima još nekoliko zanimljivih uređaja, ali ništa ne piše o stanju tih uređaja i najgore je piše da ti uređaju dolaze bez jamstva što mi je baš čudno.
Imaš mogućnost povrata u roku 14 dana barem...
Samo neznam zasto se svi vode pod rabljene.
Jel to tokom cijele godine imaju opcije za kupovinu ili samo sad, kao black friday osnova? Kak često dodaju nove uređaje? Thx
TV LG 75QNED80T3A na malllu za 799e.
Ima li šta bolje u toj diagonali za 800e?
Rasprodan ti je na Mall-u taj LG.
ja sam ga uspio uloviti,mislim da je bio best buy trenutno
Sad su za BF dodali nove i prosli mj kad je bilo neko vikend snizenje
Je li ima taj TV neko dodatno jamstvo ili samo 2 godine?
Te je li neko sa sigurnošću tko se razumije može reći je li to valja za te novce? 😀
Ako sam dobro shvatio, moram biti za to korisnik a1 ili ne moram? Ništa mi ne produžuju ugovor ukoliko uzmem neki od tih proizvoda? Jedino malo sumnjiva niska cijena za buds3 pro, koliko sam vidio po komentarima bilo je dosta problema s opozivom radi kojecega, valjda nije neka loša serija u pitanju?!
Ako sam dobro shvatio, moram biti za to korisnik a1 ili ne moram? Ništa mi ne produžuju ugovor ukoliko uzmem neki od tih proizvoda? Jedino malo sumnjiva niska cijena za buds3 pro, koliko sam vidio po komentarima bilo je dosta problema s opozivom radi kojecega, valjda nije neka loša serija u pitanju?!
Nemoraš biti korisnik. Ja sam jučer probao 3 puta naručiti i svaki puta nakon šta verificiram plaćanje webshop kaže "došlo je do pogreške, pokušajte kasnije". Danas vidim da mi je tri puta naplaćeno, SZK totalno beskorisna
Nije bio opoziv nego su na početku odgodili prodaju zbog nekog problema sa nastavcima.
Ja ih imam mjesec dana i odlične su što se tiče zvuka i komfora. Najveća mana je stavljanje natrag u case ne ide baš toliko glatko. Imaju brdo opcija, a ako imaš Galaxy mobitel još više. Za 125 eura vjerojatno najbolje TWS. Platio sam ih 200 eura pa eto tu sam bezveze požurio sa kupnjom.
Nemoraš biti korisnik. Ja sam jučer probao 3 puta naručiti i svaki puta nakon šta verificiram plaćanje webshop kaže "došlo je do pogreške, pokušajte kasnije". Danas vidim da mi je tri puta naplaćeno, SZK totalno beskorisna
Slični problem sam i ja imao sa GW7. Nije mi prošlo jednokratno, ali jest kad sam odabrao na 2 rate
Koga interesira jednostavan, a solidan Bluetooth gramofon: https://www.amazon.de/-/en/dp/B07MFBCCQG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
U HR ga nema ispod 250 eura (ili ja ne nađem), sada je 198 na Amazon.de. Dostava super brza, kupio sam jedan u ponedjeljak, stigao u srijedu.
Jedan copy-paste sa facebooka.
Pozdrav ekipa.
Crni petak dolazi, što znači da dolazi dizanje cijena pa akcije na podignutu cijenu. Evo moj primjer: za MALL.HR odabrao TV (nije bio na akciji do sada), cijena 579E. Idem ga uzeti, kada ono u košarici cijena 619 E. Zovem korisničku službu da pitam kako to, kako to, možda su S... ?
Refresham stranicu par puta, pojavi se da je cijena 619E. Pitam žensku na liniji: Znači počeli ste dizati cijene da ih kasnije možete staviti na crni petak akcije?
A da...to radi marketing.
E da, ovaj "poklon" od 100E je bio i u cijeni 579E da ne bi bilo. Bila je cijena i sa tim i bz tog za zrak ista.
Eto, sretno svima sa crni petak foricama.
zato se apsolutno ništa ne kupuje prije nego se provjere cijene svugdje drugo. iali naravno, postoje ljudi koji nasjednu na foru
Oprez s tzv. Black Fridayom kod nas. Trgovci će ziher opet dići cijene u međuvremenu pa ih eventualno spustiti nešto oko BF-a, ako. Klasični modus operandi na ovim prostorima. Obično su dobre akcije sad krajem 10. mj. i početkom 11. Naravno, ovisi o robi i od dućana do dućana. Amazon (de) je druga priča.
Baš sam to došla napisati. Mi nemamo bf mi smo sitno tržište nama sve nabiju 3x više a kad je rasprodaja podignu još 50% gore pa spuste 20% dolje...
Baš sam to došla napisati. Mi nemamo bf mi smo sitno tržište nama sve nabiju 3x više a kad je rasprodaja podignu još 50% gore pa spuste 20% dolje...
Nemoj pisati svašta, u zadnjih tjedan-dva sam se nakupovao kao nikad u životu i uštedio ogromne pare, stvarno ima predobrih akcija da se zapitaš kako im se isplati prodavati po takvim cijenama.
Nemoj pisati svašta, u zadnjih tjedan-dva sam se nakupovao kao nikad u životu i uštedio ogromne pare, stvarno ima predobrih akcija da se zapitaš kako im se isplati prodavati po takvim cijenama.
Daj primjer.
Kaj na temuu?
Hrpu toga sam kupio, i što mi treba i što mi ne treba, ručne alate, aku alate, gadgete, raznu elektroniku...
Sve je bilo 3x jeftinije od redovnih cijena i od cijena na amazon.de, jer kad nešto kupujem onda gledam ne samo naše trgovine nego i amazon.
I ne, ne gledam prekrižene cijene kao neka ekipa ovdje, gledam cijenu po kojoj kupujem, tu cijenu plaćam i ta mi je bitna.
Većinom kupljeno na mallu, sancti, bazzaru...
Tko ima volje tražiti i malo-malo visiti po internetu mogu se uvijek naći odlične stvari, i to ne samo sada nego cijele godine.
Samo treba nekada imati i sreće i naletit na vrijeme jer se sve rasproda brzo... tako da nemojte samo visit na forumu i čekati nečije linkove.
Tako da te priče da nema akcija su bajke.
Hrpu toga sam kupio, i što mi treba i što mi ne treba, ručne alate, aku alate, gadgete, raznu elektroniku...
Sve je bilo 3x jeftinije od redovnih cijena i od cijena na amazon.de, jer kad nešto kupujem onda gledam ne samo naše trgovine nego i amazon.
I ne, ne gledam prekrižene cijene kao neka ekipa ovdje, gledam cijenu po kojoj kupujem, tu cijenu plaćam i ta mi je bitna.
Većinom kupljeno na mallu, sancti, bazzaru...
Tko ima volje tražiti i malo-malo visiti po internetu mogu se uvijek naći odlične stvari, i to ne samo sada nego cijele godine.
Samo treba nekada imati i sreće i naletit na vrijeme jer se sve rasproda brzo... tako da nemojte samo visit na forumu i čekati nečije linkove.
Tako da te priče da nema akcija su bajke.
Baš je kolegica svjetlosni_mikroskop luda za ručnim alatima, aku alatima, gadgetima i raznim elektronikama . Te tvoje "BF akcije" su nekome totalno nebitne kao i meni, svatko ima svoje potrebe i sudit po svojim potrebama nekome je van pameti. Ja čekam neku dobru BF akciju za laptop, grafu, tv i kuhinju a ti upadaš sa glupostima, kog to zanima, skoro nikog.
Baš je kolegica svjetlosni_mikroskop luda za ručnim alatima, aku alatima, gadgetima i raznim elektronikama . Te tvoje "BF akcije" su nekome totalno nebitne kao i meni, svatko ima svoje potrebe i sudit po svojim potrebama nekome je van pameti. Ja čekam neku dobru BF akciju za laptop, grafu, tv i kuhinju a ti upadaš sa glupostima, kog to zanima, skoro nikog.
Radi ovakvih likova kao što si ti namjerno ni ne stavljam linkove na dobre akcije, ima izreka "ne bacaj bisere pred svinje".
Kog briga što tebi treba?? lol
Eto on čeka BF da bi si kupio kuhinju :facepalm:
Najniza cijena 60 eura u posljednjih par mjeseci na nabavi.
https://www.instar-informatika.hr/mis-hyperx-pulsefire-haste-2-6n0a7aa-zicani-gaming-26000dpi-rgb-/161578/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Najniza cijena 60 eura u posljednjih par mjeseci na nabavi.
super cijena, imam prvu verziju i zadovoljan sam skroz