Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 287.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Black Friday 2018

Nista se ne mora rusit, al valjda je netko vec dobio odgovor od inspektora. Zanima me sto je bilo s tim.

7 godina
neaktivan
Re: Black Friday 2018

Nitko nije slao prijave jer su pi**e lp

10 godina
Black Friday 2018

Tog sam se i pribojavao...

17 godina
Black Friday 2018

Neznam kamo da ovo stavim i dal je već bilo, no uglavnom Nike odlazi iz Rosesa u Svetom Križu Začretju idaje na sve 50%

http://www.poslovni.hr/strane-kompanije/nike-zatvara-dvije-velike-trgovine-u-hrvatskoj-349368

trgovina je otvorena. Zbog velikog interesa, zainteresirani kupci ulaze u manjim grupicama u trgovinu. Molimo Vas za razumijevanje. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 15:50 (walentkane).
16 godina
I na 50 su skupi... i bas zazo i zatvaraju jer su preskupi naravno.... tamo je bas ociti primjer "muda pod bubrege" sheme....
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 23:59 (jocommb).
15 godina
Black Friday 2018

Ako je tebi Nike u Rosesu skup gdje ti kupuješ jeftinije ? Manje više svaki put kad sam tamo kupovao je bio ok popust. Ako netko želi ići morat će se načekat. Zatvara se radi mućkanja s porezom.

16 godina
Pa naravno da je skup... jedini je adidas bio kolko tolko ok i dalo se nac robe.... a svi ostali su za k*** sta se tice outlet cijena....
VenAtoR#2231
17 godina
Black Friday 2018

Prava je istina da mi iz Zagorja idemo u shopimg u Zagreb a Vi iz Zagreba u Zagorje. 

Ja si u rosesu ni gaće ne mogu kupiti. 

Fučkaš popust na robu kad je više manje sve smeće ili izgleda odvratno. 

Neki dan odoh u zg po patike našao u areni adidaske za 249 na popustu u roku 5 minuta. I to je jedan jedini primjer. Imaš west gate, city, arenu.... ako u zg nema izbora onda neznam gdje ima. 

16 godina
Pa to je istina....nerijetko se nade po istoj ili manjoj cijeni u trgovini a ne outlet centru....i nista cudno...treba imat vremena hodat da se znaju cijene svagdje...al ljudi nemaju vremena ili ako imaju nezele otic 4 metra dalje da vide nego kupe na prvom mjestu i poslje kukaju.... al uglavnom kako god okrenes prave od nas budale i gule nas gdje stignu...
VenAtoR#2231
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice