Ace of spades

poruka: 3
|
čitano: 720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ace of spades

Vjerujem da nitko od vas nije ni cuo za ovu igru.Dosta vas je igralo minecrfat pa otprilike znate o cem se radi.Radi se o sandbox igri zapravo mjesavini minecrfata i batllefielda.Neki ce reci grafika sranje no neradi se ovdje o hvaliteti grafike nego o nacinu igranja.Imate dva tima dvje boje i mozete igrati razne modove ctf ili tdm dm..itd.Vi ste čovječuljak koji ima lopatu 3 bombe kockice i oružije koje ste odabrali (smg,rifle,shoutgun). Želite igrati igricu odete na http://www.ace-spades.com/play/ skinete beta verziju instalirate ju odete opet na tu stranicu play i onda imate imena servera i samo stisnete na link.Evo vam dole video ps:mogli bi se sastat pa bacit koji war ;)

#!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 23:25 (codec).
14 godina
neaktivan
Ace of spades

Ne izgleda loše:) možda preko vikenda instaliram ako budem imo vremena.

Šta se tiče grafike, totalno je nevažno:) to je minecraft pokazao, sviđa mi se ovo kako se turreti mogu gradit i te fore, ima potencijala:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Ace of spades

probaj necete iznevjerit ja sam isto igro minecrfat od frenda sazno za ovo ma reko hajd da probam poceo igrat i kad sam shvatio bit igre totalno me zarazila.Igrica je super samo sto vecina ljudi gleda na tu grafiku. ako bude smogo javi mi na pm pa bi mogli u istom serveru igrat :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 23:33 (codec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice