Win aplikacije na OS-X?

poruka: 6
|
čitano: 2.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win aplikacije na OS-X

Pozdrav svima.

Nedavno je prijatelj kupio MacBook Pro. To mu je laptop koji koristi uglavnom za posao. Čim ga je dobio, stavio je gore windowse jer mu je očito lakše tako funkcionirati budući da ih većina i koristi.

Međutim u međuvremenu je nabavio ArchiCad na kojem radi za MAC i sada bi lagano prebacio posao na OS X. Složio sam mu dual boot i to radi.

Ovako, budući da do sada nisam imao pretjeranog kontakta sa OS X-om zanima sljedeće.

Njemu treba između ostaloga jedan render program koji se zove Artlantis. Nije mu baš želja dati ponovno novac za novu licencu da bi mogao raditi na OS X-u.

Postoji li mogućnost korištenja win aplikacija u OSX-u uz nekakav programčić kao u npr Wine u Linuxu?

Ako da, je li sigurno da će Artlantis kao render program dobro raditi?

Unaprijed hvala na pomoći.

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win aplikacije na OS-X?

Naravno da ima - vmware fusion

Evo demonstracija

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win aplikacije na OS-X?

Isprobaj Paralles Desktop i VM Ware Fusion oba dva imaju trial a parallelse možeš kod nas jeftino dobit za 550Kn

http://www.parallels.com/en/download/desktop/

http://www.vmware.com/products/fusion/

Omogućavaju potpunu integraciju Windows aplikacija u OSXu no jedan bolje radi sa Vistom (PD) a drugi sa XP-om (VMF)

Sa oba dva možeš koristiti Windowse i particiju koju si napravija već u Boot Campu

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win aplikacije na OS-X?

Hvala puno na odgovorima. Ovaj wnware fusion izgleda bolesno guba.

Nadam se da će se moći složiti sve to.

Još jednom hvala.

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win aplikacije na OS-X?
Danny_HR kaže...

Hvala puno na odgovorima. Ovaj wnware fusion izgleda bolesno guba.

Nadam se da će se moći složiti sve to.

Još jednom hvala.

Koristio sam vmware (za XP) na Macbook-u, radi dobro i jednostavan je za instalaciju i korištenje, moja preporuka.
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Win aplikacije na OS-X?

Ja sam na Kalyway Leopard 10.5.2 DVD Intel_AMD (sse2/sse3) EFI V8 instalirao Parallels Desktop 3.0. Na njega sam instalirao Windows XP Pro SP3. Taj XP mi u Device Manageru ne može prepoznati TV karticu WinFast TV 2000 XP Expert. Postoji li neki način da riješim ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice