Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 542.955
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Imam ja Mac OS X 10.6.1 original DVD i jos uz to neki Applications Install DVD ... zeli li to tko besplatno??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

aj daj.. 

al u ovom gore u virtualnoj mašini kolko vidim treba mi i dvd s mac os-x -om... to imam .. pa probat ču pa ču vidit šta ču dobit..xd

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Meni nije nešto jasno .. moj procesor podržava virtualizaciju.. to znam ..piše na amd-ovim stranicama.. a i u biosima sam bio uključio virtalizaciju za procesor jer je bila ugašena .. isad opet neče..? dođe do onog apple znaka.. i onda napiše da procesor ne podržava virtalizaciju

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Može ponovni upload tutoriala  za instal mac osa?

(U_kandžama_Leoparda.zip)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Bi li mogao instalirati Mac OS X na moju konfu?

Raptoxx 500W Professional Series

Asus M2N68-VM 

AMD Phenom 9500 BOX,2.2 GHz,socket AM2+,quad core

DDRII 4GB 800MHz

XFX ATI Radeon HD 5770 1GB

HDD WD 500GB,7200 rpm,16MB,S-ATA II PQI CL5 128*8

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mac OS na PC-u?

Jasta da bi bola :D

Može samo žeži :D

Ja ti iskreno preporučujem iPC... u samo pomalo :D

17 godina
WItcher kaže...

Može ponovni upload tutoriala  za instal mac osa?

(U_kandžama_Leoparda.zip)

http://www.box.net/shared/fldugm0glr

www.stripovi.tk
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

imao sam instaliran Leopard iPC metodom, a sad imam Snow Leopard pomoću iBoot + Retail DVD + MultiBeast... radi ko zmaj

Sve informacije na http://tonymacx86.blogspot.com/

Ima na blogu i nekoliko složenih konfiguracija koje će raditi kao zmaj... najvažniji je odabir matične (pogledajte podržane Gigabyte ploče za koje imate DSDT file) i grafulje

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mac OS na PC-u?

Mogu li instalirati OS X na laptop HP 6830s ? Google baš i ne otkriva puno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
koliko ostavljate mjesta za OSX i dual boot 7ice? da rezimiram, koliko OSXu treba GB da se instalira i normalno radi i koliko treba 7ica
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

evo da se ja nadovezem ako bog da da popravim danas Hp pavilion DV9730nr ima li sanse da se ubaci MAC I xP NA NJEGA i kolke particije da radim i sta da prvo instaliram, lap ima INTEL CORE 2 DUO T5550 1,6GHZ, 3gb ram,160gb hdd, 8600GT, INTEL 3945 ABG wifi ...

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Laptop u moj PC :D

jel može na njega iPC

jednom samo ovo probao staviti... ali se neće pokrenuti instalacija (boota, dođe do jednog djela i samo zašteka) i onda moram reinstalirati windowse -.-'

pa jel može tu :D

ili ako ne može dat ću vam drugu konfu da vidim jel tamo može xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Laptop u moj PC :D

jel može na njega iPC

jednom samo ovo probao staviti... ali se neće pokrenuti instalacija (boota, dođe do jednog djela i samo zašteka) i onda moram reinstalirati windowse -.-'

pa jel može tu :D

ili ako ne može dat ću vam drugu konfu da vidim jel tamo može xD

Sumnjam... nisam još nigdje vidio da netko tjera Snow Leopard na ATI 5470

15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

oke to sam skužio... kada sam stavio na PC boota... kopira i sve ali kada se restarta da pokrene javi neke errore i ne mrda...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

oke to sam skužio... kada sam stavio na PC boota... kopira i sve ali kada se restarta da pokrene javi neke errore i ne mrda...

sad pravac www.insanelymac.com i tamo ce ti na forumima ljudi pomoci... tamo sam nasao sve sto mi treba :)

15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

aaa ok tnx puno :D postat ću danas error a ako treba slika sutra ću :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evo ja sam spržio iPC 10.5.6, i kada bootam dvd, pretisnem F8, i upišem -v i puknem Enter...

Ali pojavi se poruka Still waiting for root device.

Probao sam u BIOS-u pod IDE settings, umjesto SATA, staviti u ACHI mode...

To je donekle uspjelo, kada sam upisao -v, došao sam do natpisa "Welcome",zatim do "language selection screena", ali kada se pojavio natpis Select a destination, niti jedna particija nije bila ponuđena...

Što sada trebam napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 19:00 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Evo ja sam spržio iPC 10.5.6, i kada bootam dvd, pretisnem F8, i upišem -v i puknem Enter...

To je donekle uspjelo, kada sam upisao -v, došao sam do natpisa "Welcome",zatim do "language selection screena", ali kada se pojavio natpis Select a destination, niti jedna particija nije bila ponuđena...

Odi u Disk Utility (gore u "alatnoj traci") i formatiraj disk na Mac OS Extended (Journaled), onda će ti se pojaviti kao izbor ukoliko koristiš neku distru. Ako pak pokušavaš s retail diska instalirati, onda moraš koristiti GUID umjesto MBRa.

Samo da se pohvalim, uspješno sam instalirao OS X 10.6 na svoj PC, te je update na 10.6.4 bez problema prošao.

MSI P35 Neo (ne, nisam flashao bios :) )

Intel Dual Core E2180 @ 2.0GHz (OS koristi obe jezgre)

nVidia GF 8500 GT

16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
gta_4 kaže...

Odi u Disk Utility (gore u "alatnoj traci") i formatiraj disk na Mac OS Extended (Journaled), onda će ti se pojaviti kao izbor ukoliko koristiš neku distru. Ako pak pokušavaš s retail diska instalirati, onda moraš koristiti GUID umjesto MBRa.

Samo da se pohvalim, uspješno sam instalirao OS X 10.6 na svoj PC, te je update na 10.6.4 bez problema prošao.

nVidia GF 8500 GT

Hvala ti.

Instalirao sam iPC 10.5.6, i odmah se vratio na Windows 7.

Svidio mi se OS X, ali ipak sve što radim radim na Windowsima.  Osmijeh

16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...
DragonSoul kaže...
gta_4 kaže...

nVidia GF 8500 GT

Hvala ti.

Instalirao sam iPC 10.5.6, i odmah se vratio na Windows 7.

Svidio mi se OS X, ali ipak sve što radim radim na Windowsima.  Osmijeh

Pa da naravno, vratio sa na Win što ti se nekako i iz tvog naziva vidi(gta 4)... nije za cudit

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
17 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

pa dobro... nećemo čovjeka sad razapeti što se vratio Windowsima 7... ruku na srce radi se o jako kvalitetnom OSu (koliko god MS hateri to negirali)

I meni se zna desiti da rebootam nazad u Windowse kad hocu obaviti neke jednostavne stvari (npr. konverzija + sjeckanje APE cue u individualne FLAC datoteke) ili kad moram napraviti neki Powerpoint za posao (ali valjda ce bolje biti kad izadje Office 2011 - PPT iz Officea 2008 izgleda usrano u Officeu 2007 iako su navodno medjusobno kompatibilni)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Eto uspio polovično (nema zvuka) instalirat os x na drugi komp.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

moram i ja na svoj laptop staviti pošto je na pc-u uspjelo :D Najbolja mi je welcome muzika... staying alive :D

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nabavi si kext za zvuk. Ne znam možeš li koristiti AppleHDA.kext, ali VoodooHDA.kext bi trebao raditi sa svim. Skineš Kext Utility i pomoću njega instaliraš i pustiš da odradi (meni je radio nekoliko minuta). Ne znam konkretno oko zvuka, ja sam stavio samo VoodooHDA kext, ali ima ovdje (http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/14189) detaljnije o zvuku.

16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Sredio sam:)

Trebalo je ubaciti ACLinject kext i AppleAC97Audio kext sa Kext utilityjem i to je to.

Nego jel se može premjestiti tipke za close, minimize i maximize na desnu stranu?

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Sredio sam:)

Trebalo je ubaciti ACLinject kext i AppleAC97Audio kext sa Kext utilityjem i to je to.

Nego jel se može premjestiti tipke za close, minimize i maximize na desnu stranu?

Malo ti bude trebalo, ali mislim da ces se zacas priviknuti na to. Meni je bilo cudno kad sam par dana bio u OS X-u pa sam otisao u Windowse. Non- stop mi je mis odlazio u lijevu stranu. XD

15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Jel bi se dao instlirat MAC na Acer Aspire 3000 http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire3000/Aspire3000sp2.shtml 

Hvala na odgovoru :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 10:56 (kavro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

skinuo sam Mac os x 10.6 sa torenta (7.15 gb).

Kad sam skinuo onda sam imao 2 file-a.

Jedan file je bio "Mac osx Install DVD.dmg"....

Drugi file je bio reklama Smijeh ...

Kad želim mountat sa daemon tool-om dođe mi nesto da instaliram Boot Camp, ja sam to instalirao sad neznam dalje.

A sa Power Iso sam isto probao, ali sam onda dobio drugačiji rezultat... ali nigdje nisam vidio nesto sa (.exe) ili slicno..

P.s "Please answer.... Skype: davor-posavec ....  Facebook: http://www.facebook.com/GUnit.MMO.Addict ... e-mail: davor.posavec@hotmail.com ...."

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evo mene ponovno...

Probao sam sve verzije, ali kada se boota i ja "kucnem" -v i on se počne bootat i izbaci 5 linija koda i kaže "Loading file..." i samo se kompjuter resetira...

Itko imao sličnih problema?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice