Ako odabereš pravilne kextove radit će bez problema,ali ćeš biti zakinut za neke animacije....ali to je zanemarivo :)
Mac OS na PC-u?
- poruka: 1.621
- |
- čitano: 542.940
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedno pitanje...jel se moze opce instalirat na nove amd procesore/maticne mac os snow leopard?
Ja ga imam instaliranog na AMD Phenom x2 550 BE,valjda će i na ovim novijim radit :)
evo ja sam nabavio Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard.iso Snow BootLoader, Pirate efi v0.3 i Sl Kext... što mi je još potrebno??? osim naravno samog postupka... hehe
Imaš li možda IDE disk?Veće su šanse da će radit,jer meni nije htio prepoznat SATA disk pa sam zato morao kupit 30GB IDE disk -.-"
vidjeti ćemo kako će šljakati pošaljem koji ss
moze li se na widows 7 staviti mac taskbar(naj gornji a ne dock) samo prividno odnosno da ima taj izgled
Može li na ovu moju krntiju od pc-a ič ikako mac osx da se malo "igram" s njim :D?
Na desktop ne ,jel procesor nije Core2. Ali zato može na laptop.
Na desktop ne ,jel procesor nije Core2. Ali zato može na laptop.
Ja sam na laptop bio probo.. i uvjek bilo što kad treba bootat mac.. na laptopu se pale i gase lapmise i neželi ništ radit, čak ni xp nemrem instalirat.. samo sedmicu :D
moze li se na widows 7 staviti mac taskbar(naj gornji a ne dock) samo prividno odnosno da ima taj izgled
Jesi pokusavao instalirati neku mac temu?
Ja sam na laptop bio probo.. i uvjek bilo što kad treba bootat mac.. na laptopu se pale i gase lapmise i neželi ništ radit, čak ni xp nemrem instalirat.. samo sedmicu :D
Jei ga ,nemaš sreće! Inače ,kod instalacije bilo kojeg OS X-a ,najbolje je instalirati na ''čisti'' ,neformatirani hdd!
A uz toliko verzija hackanog OS X-a koje možeš naći (iPC ,iDeneb itd) možda bi se našel koji za tebe.
Samo treba puno skidat ,isprobavat ,tražit i imat more strpljenja ako baš hoćeš napraviti Hackintosh.
Jei ga ,nemaš sreće! Inače ,kod instalacije bilo kojeg OS X-a ,najbolje je instalirati na ''čisti'' ,neformatirani hdd!
A uz toliko verzija hackanog OS X-a koje možeš naći (iPC ,iDeneb itd) možda bi se našel koji za tebe.
Samo treba puno skidat ,isprobavat ,tražit i imat more strpljenja ako baš hoćeš napraviti Hackintosh.
a, svašta al meni nije jasno ka su oni to zaključali da nemrem instalirat ništa osim sedmice, probo xp-neće, viut neće, linux, nema šanse samo s usb-a?
Ne znam kak je na Pavilionima ,ja sam ProBook 4710s bil dobil sa XP-om i isto nisam mogel ništa instalirati dok nisam napravil kompletan wipe cijelog hdd-a.
Znači obrisal sam i Recovery particiju i tek onda sam mogel staviti Sedmicu.
Da nije kakva zaštita diska uključena u BIOS-u?
Ne znam kak je na Pavilionima ,ja sam ProBook 4710s bil dobil sa XP-om i isto nisam mogel ništa instalirati dok nisam napravil kompletan wipe cijelog hdd-a.
Znači obrisal sam i Recovery particiju i tek onda sam mogel staviti Sedmicu.
Da nije kakva zaštita diska uključena u BIOS-u?
nezz, al necu tu vise -at ...
Ja imam na laptopu DualBoot (hp6735s) win7 i MacOSX 10.5.8 i sve radi bez greške znači net i sve :)
ja sam to probao jednom ali to nikako ne radi, nemaš drivera i onda pola toga ti ne radi ... i tak ... bezveze
Jel se da rijesit dualboot hackintosha i win7?
Izvedivo,ja imam..... Cameleon 2.0 RC koristim za tu svrhu
moze li konfa pod moj pc uopce podrzat bilo koju varijantu mac os x-a ili ne...
vrlo rado cu testati mac os x (barem dok ne kupim sebi jedan macbook air :))
Zdurat će....samo nađi na netu postupak instalacije
Kojau verziju preporucate za testiranje (tiger, leopard ili snow leopard)???
Bilo koju samo da radi :)
OK.
Sutra idem instalirati iPC 10.5.6. pošto se samo ta verzija želi bootati (Instalirati).
Najviše zato što se želim igrati sa XCodeom.
jel neko od vas probao da updatuje mac os 10.6.3 na 10.6.5? skinuo sam hackingtosh-evu verziju, al imam problema oko update-a.Pred kraj same instalacije izbaci double panic? Os radi kako treba al radi graficke moram da ga updatujem....
Ja imam na laptopu DualBoot (hp6735s) win7 i MacOSX 10.5.8 i sve radi bez greške znači net i sve :)
Kako si na Turion stavio MacOS?
Moj laptop nema Turion proc,već AMD Athlon x2 64 :)
reijeseno, ove uodate je potrebno instalirati iz safe moda.
Ovako.
Nije uspjelo, kao i uvijek.
Ali, sada se bliži rođendan i ta sva sr*nja, pa ću sigurno uspjet negdje izvuć' 1500 kn i kupiti Ideapad S10, i na njega Snow Leopard (radi bez problema).