Apple i edukacija

poruka: 23
|
čitano: 8.411
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Apple edukacija

ovih dana pregledavam apple-ove stranice.na tim se stranicama govori i o edukaciji.nisam razumio kako to oni pomažu.šta to ima apple na svojim kompjutorima.

inače jako mi se sviđaju apple-ovi kompjutori.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Apple edukacija

Apple ima super user frendly operativni sustav Mac OS X. Jednostavan je, i siguran. Pokušaj se raspitat na mac korisniku za detalje.

17 godina
neaktivan
Apple

Koliko ja znam Apple je prije imao (ne znam da li još ima)  u ponudi eMac (educational-mac), koji je sastavljen od slabijih komponenti (naravno i jeftinija cijena) i za koje su zaprimali velike narudžbe i proizvodili za opremanje škola.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple

eMac već odavno ne postoji, no trenutno je za edukacijsko tržiste osta u proizvodnji najjeftiniji bijeli MacBook.

A zašto se stalno spominje edukacija na Appleovom site svati ćeš kad pogledaš donju sliku.

Apple u Americi ima ugovore s najvažnijim koedžima po kojem studoši mogu povoljnije dobiti MacBookove, u ponudi su i PC laptopi no većina ljudi odabere Macove jer je to jedinstvena prilika da ih dobiješ za malu paru. Zbog svega toga je Apple već dugi niz godina najveći isporučivač edukacijske opreme na svitu.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Apple
dgigibao kaže...

Apple u Americi ima ugovore s najvažnijim koedžima po kojem studoši mogu povoljnije dobiti MacBookove, u ponudi su i PC laptopi no većina ljudi odabere Macove jer je to jedinstvena prilika da ih dobiješ za malu paru. Zbog svega toga je Apple već dugi niz godina najveći isporučivač edukacijske opreme na svitu.

nema apple nikakav ugovor sa odredzenim skolama, vec imaju studentski popusti. Dovoljno je biti student ili u osnovnoj/srednjoj skoli i dobije se popust. Uvjet je jedan kompjuter godisnje. npr. na macbook je popust 50$
jesti i spavati
16 godina
neaktivan
Apple

bila je neka fora u americi ak si ucenik i kupis macbook dobis iPod touch i jeftiniji macbook

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
branimir kaže...
dgigibao kaže...

nema apple nikakav ugovor sa odredzenim skolama, vec imaju studentski popusti. Dovoljno je biti student ili u osnovnoj/srednjoj skoli i dobije se popust. Uvjet je jedan kompjuter godisnje. npr. na macbook je popust 50$
Nije istina da su popusti od 50%, otiđi sam na apple store odaberi bilo koju srednju i vidit ćeš da su popust od 100-200 dolara. Kao što kod nas privatne osobe koje su povezane s edukacijskim ustanovama imaju 5% a edukacijske ustanove 10%.
I Istina je da se MacBookci na neki koedžima imaju super povoljne cijene a da se na nekima čak i dijele.
17 godina
dgigibao kaže...
branimir kaže...
dgigibao kaže...

Nije istina da su popusti od 50%, otiđi sam na apple store odaberi bilo koju srednju i vidit ćeš da su popust od 100-200 dolara. Kao što kod nas privatne osobe koje su povezane s edukacijskim ustanovama imaju 5% a edukacijske ustanove 10%.
I Istina je da se MacBookci na neki koedžima imaju super povoljne cijene a da se na nekima čak i dijele.
 ovo sam uzeo okvirno... 50$ je popust na najjeftinij macbook...

a ovaj clanak je vise iznimka nego pravilo i marketisnki trik skola. Nema veze sa applom. 
jesti i spavati
17 godina
neaktivan
Apple

idalje mislim da si u krivu, nemaju sve škole u SADu 50% popusta na najjeftiniji macbook, otiđi na apple store i sam se uvjeri

0 0 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...

idalje mislim da si u krivu, nemaju sve škole u SADu 50% popusta na najjeftiniji macbook, otiđi na apple store i sam se uvjeri

.... nemam pojma... nisam govorio o 50% vec o 50$...
evo slike

app store obican app store obican
apple store edu. apple store edu.
apple store UCSB apple store UCSB
jesti i spavati
17 godina
neaktivan
Apple

Priznajem idiot sam Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple i edukacija

ma te edukacije kod nas nitko ne posjećuje, tako da mislim da su od toga odustali

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Apple i edukacija

da li se isplati uzet macbook ili imac.

mene strašno vuče ali kad vidim cjenuIznenađen

sviđa mi se onaj program koji može pokretat windows-e

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 23:59 (mmm).
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Dakle... Tebi se sviđa iMac i MacBook, te ne znaš koji. A usput ti se sviđa program pomoću kojega vrtiš WINDOWSE!!!

JESI TI NORMALAN??? KUPITI MAC, PA NA NJEMU VRTITI WINDOWSE??? - To jedino dolazi u obzir ako će ti taj Mac biti jedino računalo...

Osim toga... Pitanje je OFFTOPIC!!!

gle imaju oni onaj boot camp.staviš windowse bez problema i imaš dva os-a na jednom kompu.
meni su najbolji na svjetu njihovi mac-kompovi ali cjena kvari sav dojam.bar kod nas.u svakoj drugoj državi su jeftiniji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple i edukacija

Kupi u drugoj državi.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ksoric kaže...

Kupi u drugoj državi.

i plati mi sve troškove(carina,pdv...)
17 godina
neaktivan
Apple i edukacija

a jel zna netko šta je s onim laptopima za 100-ak dolara,za učenike u zemljama 3.svijeta?

znam da se pričalo o tome...jel to uopće zaživilo ili šta?

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mmm kaže...
ksoric kaže...

Kupi u drugoj državi.

koja carina?
kaj ti trabunjaš?
kernel panic
17 godina
neaktivan
NNJ kaže...
mmm kaže...
ksoric kaže...

Kupi u drugoj državi.

koja carina?
kaj ti trabunjaš?
 ko trabunja.dam ti pare idi kupi ga bilo di vani i donesimi ga.pa češ vidjet.
da se ništa ne plača kad uvoziš od vani svi bi nosili.
17 godina
neaktivan
mmm kaže...
NNJ kaže...
mmm kaže...
ksoric kaže...

Kupi u drugoj državi.

koja carina?
kaj ti trabunjaš?
 ko trabunja.dam ti pare idi kupi ga bilo di vani i donesimi ga.pa češ vidjet.
da se ništa ne plača kad uvoziš od vani svi bi nosili.
          volim kad su ljudi bahati i ne obrazovani
carina se na plača i gotovo
plačaš špeditera i pdv
ako ti nije jasno, nazovi carinu pa se educiraj
kernel panic
17 godina
neaktivan

i kolko bi me koštalo da platim špeditera i pdv?

17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Znam da se uz pomoć BootCamp-a mogu na Mac platformi vrtiti Windowsi, ali ne vidim svrhu toga. Čemu kupovati, i trošiti toliko novaca na Mac kada nećeš koristiti Mac OS X???

Za te novce koje misliš uložiti u bilo koji Mac (a za dva Mac Pro-a kupiš rabljeni auto) možeš dobiti jako dobar PC, koji će, ako ga pametno složiš, raditi skoro jednako kao Mac.

ja bih koristio mac os x da paće,ali kad bi mi zatrebali windows onda bi ih pokrenuo pomoču bootcampa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to je moja stvar jel bi ja koristio windowse.ali ljepo sam reko da bi ih koristio samo u nekim slučajevima pomoču njihovog programa

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice