Winamp playlist problem

poruka: 11
|
čitano: 5.703
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Muzika mi je zivot a winamp mi ga ugrozava.

Eo imam vec par dana problem ali nikako da ga rijesim i neznam kak,naime winamp mi radi problem taj nakon sto sve pijesme zabiljezim i tupnem enter i onda se winamp upali i onda pjesme idu onak kao da netko stisne non stop "Next" i onda dode do zadnje pjesme nju pusti i dalje nece i onda moram sve pjesme prebacit u winamp da sve pjevaju jedna za drugom,drugacije nece.

Probao skinut najnoviji winamp i opet isto,neznam vise sta da radim.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Muzika mi je zivot a winamp mi ga ugrozava.

Moguce da ti je unutar tog foldera ubacena i playlista od tog albuma pa ti oznacis playlistu i pjesme. Probaj kliknut samo na datoteku m3u.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 1
17 godina
RE: Muzika mi je zivot a winamp mi ga ugrozava.
F1-IVO kaže...

Moguce da ti je unutar tog foldera ubacena i playlista od tog albuma pa ti oznacis playlistu i pjesme. Probaj kliknut samo na datoteku m3u.

Ili izbriši m3u!

Napravi novi folder, ubaci nutra pjesme koje hoćeš pa onda probaj sa cijelim folderom - "Play in Winamp" ...

Uključi/isključi shuffle, iako to sigurno nije problem.

Meni je isto tak jednom šaltalo samo od sebe ali napravil sam novi folder i sve 5!

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
Winamp playlist problem

Hvala,oznacio folder,desni klik i Enqueue to winamp i radi,tnx!

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 17:10 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winamp playlist problem

može li mi itko reći kako da na winampu izgasim opciju da kad hoću poslušat novu pjesmu ne pobrišem listu koja je prethodno bila postavljena već da se ta novfa pjesma samo doda na tu listu??? MOLIM VAS, IZLUĐUJE ME TO!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winamp playlist problem
BoDdAH kaže...

može li mi itko reći kako da na winampu izgasim opciju da kad hoću poslušat novu pjesmu ne pobrišem listu koja je prethodno bila postavljena već da se ta novfa pjesma samo doda na tu listu??? MOLIM VAS, IZLUĐUJE ME TO!

Ako sam te dobro razumio, imaš playlistu i trebaš samo dodati novu pjesmu? Desni klik na pjesmu i klikni na enqueue in winamp. To bi trebalo biti to.

15 godina
neaktivan
Winamp playlist problem

Imas opciju da dvoklikom na mp3 u exploreru ne brises cijelu listu u winampu vec samo da se ta pjesma doda na kraj liste.

Idi na: preferences\file types\explorer settings

Preferences otvaras sa crtl + p.

0 0 hvala 0
16 godina

ovo označi u postavkama. pogle sliku

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Winamp playlist problem

Molim hitno, kako playlistu u winampu isprintati , dakle, pretvoriti je u .doc ili bilo kakvu .txt datoteku? Veoma hitno, please, i zahvaljujem na brzom odgovoru.

poletarac u duši i još sasvim zelen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winamp playlist problem

Otvori Winamp playlist i nadji opciju MISC te tamo imas da listu exportiras u HTML pa onda probaj isprintat,

World championships:7, GP > started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, > Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tnx ! Skužio, nije baš najjednostavnije u Wordu, ali u Notepadu je k´o pekmez.

poletarac u duši i još sasvim zelen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice