Revo Uninstaller - moje mišljenje

poruka: 17
|
čitano: 5.923
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nakon dva tjedna kako se ''udomaćio'' na mom kompjuteru, program Revo Unistaller Free, manje-više je odrađivao svoj dio posla dosta korektno. ''Kopajući i rovareći po njemu do iznemoglosti'', nije se dao zbuniti. Odlično su ''ukalupljene'' dodatne funkcije, i što je najvažnije, rade. Preporuka svima koji su na početku svoje ''informatičke spoznaje'', da ga koriste slobodno, jer je bolji od njemu sličnih besplatnih verzija. Mada mi uvelike svojim izgledom liči na već legendarni Your Uninstaller (koji je očito bio inspiracija autoru Revo Uninstallera), morali smo se danas pozdraviti. Naime, o čemu se radi. Uz svo moje ''kopkanje'' po dotičnom programu, promakla mi je jedna jako važna činjenica, a to je da su novopristigle zakrpe za windoze ostale ''vizualno nezabilježene'' u Revu. Kako volim pratiti sva događanja vezana uz svoj OS, tako mi je jednako važno da je svaki novi program aktivno vidljiv u programu za deinstalaciju. Ići svaki put pregledavati datume kad je što došlo ''novoga'' od Microsofta ili tražiti ''gdje je novoinstalirani program'' u podužoj listi svih meni potrebnih programa,neželjenih zakrpa za OS,Office, .NETframework....., je bespotrebno gubljenje vremena, i meni osobno smeta. Druga činjenica vezana je za dosta ''šture'' opcije podešavanja samog programa. No, za jedan besplatni program kao što je Revo Uninstaller, to i nije neka mana. Nadam se da će autor/i imati to u vidu, te da će nova verzija biti vizualno preglednija i opcijama u Properitisima nešto bogatija, što će mnogima olakšati rad. Ovo smatram svojim subjektivnim pogledom na dotičnu aplikaciju, pa ako sam negdje pogriješio, volio bih da me ispravite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se s tobom,na kraju krajeva zbog mene si i cuja za njega,u onoj temi sam ga pohvalija i to cu i ode napravit jer je sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uninstallanje!

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Revo Uninstaller - moje mišljenje
Fowix kaže...

Slazem se s tobom,na kraju krajeva zbog mene si i cuja za njega,u onoj temi sam ga pohvalija i to cu i ode napravit jer je sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uninstallanje!

dijelimo isto mišljenje. koristim ga otkako sam čuo za njega i nemam nikakve zamjerke
17 godina
neaktivan
Isto kao i kolege iznad.

Najbolji uninstaller koji sam do sada koristio.
Još niti jednom me nije iznevjerio i svaki puta makne sve moguće tragove aplikacije koju deinstaliram.
www.infinite-gamers.com
17 godina

Your Uninstaller! 2008 je isto odličan. prilikom deinstalacije programa ukloni iz registrya nepotrebne stvari od programa koji se deinstalira.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300 Corsair Dominator CM2X1024-8500C5D 2x1GB Buffalo PC6400 2x1GB Gigabyte EP35-DS3 NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) MAXTOR STM3250310AS ST3250310AS Chieftec power supply 650W Dell E228WFP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Isto kao i kolege iznad.

Najbolji uninstaller koji sam do sada koristio.
Još niti jednom me nije iznevjerio i svaki puta makne sve moguće tragove aplikacije koju deinstaliram.
 Isto tako ni mene još nije iznevjerio, a nadam se i da neće.Cool Program je stvarno dobar.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 12:14 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
sage kaže...

Your Uninstaller! 2008 je isto odličan. prilikom deinstalacije programa ukloni iz registrya nepotrebne stvari od programa koji se deinstalira.

pa to sve radi i revo. očisti podatke koji su ostali u registru i očisti ako je nešto ostalo na hard disku što se tiče tog programa. a ima još dodataka. kao što je na primjer upravljač automatskog pokretanja, čistač bezvrijednih datoteka, nepovratno brisanje datoteka, čištač bezvrijednih datoteka itd
16 godina
neaktivan

super je program, imam ga čak i u portable veziji na usb-u

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristio sam ga ali sad koristim ccleaner.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobar je program, ali nazalost ne podrzava 64 bit OS...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja koristim advanced uninstaller pro i uadovoljan sam, prije sam imo your uninstaller ali cini mi se da adavnced nade vise "smeca"
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Kak to misliš?

Ja ga koristim na Visti x64... :-/
www.infinite-gamers.com
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Fowix kaže...

dijelimo isto mišljenje. koristim ga otkako sam čuo za njega i nemam nikakve zamjerke
 Po meni NAJBOLJI.
17 godina

Ja još uvijek ostajem vijeran Your Uninstaller! 2008.. da li je neko probao i ovaj i Revo - ako jeste dajte mišljenja...

Svako ima pravo na moje mišljenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kezo kaže...

Kak to misliš?

Ja ga koristim na Visti x64... :-/
 Pa tako pise na sluzbenoj stranici...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
16 godina
protjeran
Fowix kaže...

a ja sam bio otvorio tu temu u kojoj ste se svadjali koji je bolji Smijeh
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
17 godina
neaktivan

Je, vidim i ja. Al ja ga eto bez problema koristim već dulje od godinu dana baš na x64 Visti.

www.infinite-gamers.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice