Nakon dva tjedna kako se ''udomaćio'' na mom kompjuteru, program Revo Unistaller Free, manje-više je odrađivao svoj dio posla dosta korektno. ''Kopajući i rovareći po njemu do iznemoglosti'', nije se dao zbuniti. Odlično su ''ukalupljene'' dodatne funkcije, i što je najvažnije, rade. Preporuka svima koji su na početku svoje ''informatičke spoznaje'', da ga koriste slobodno, jer je bolji od njemu sličnih besplatnih verzija. Mada mi uvelike svojim izgledom liči na već legendarni Your Uninstaller (koji je očito bio inspiracija autoru Revo Uninstallera), morali smo se danas pozdraviti. Naime, o čemu se radi. Uz svo moje ''kopkanje'' po dotičnom programu, promakla mi je jedna jako važna činjenica, a to je da su novopristigle zakrpe za windoze ostale ''vizualno nezabilježene'' u Revu. Kako volim pratiti sva događanja vezana uz svoj OS, tako mi je jednako važno da je svaki novi program aktivno vidljiv u programu za deinstalaciju. Ići svaki put pregledavati datume kad je što došlo ''novoga'' od Microsofta ili tražiti ''gdje je novoinstalirani program'' u podužoj listi svih meni potrebnih programa,neželjenih zakrpa za OS,Office, .NETframework....., je bespotrebno gubljenje vremena, i meni osobno smeta. Druga činjenica vezana je za dosta ''šture'' opcije podešavanja samog programa. No, za jedan besplatni program kao što je Revo Uninstaller, to i nije neka mana. Nadam se da će autor/i imati to u vidu, te da će nova verzija biti vizualno preglednija i opcijama u Properitisima nešto bogatija, što će mnogima olakšati rad. Ovo smatram svojim subjektivnim pogledom na dotičnu aplikaciju, pa ako sam negdje pogriješio, volio bih da me ispravite.
Revo Uninstaller - moje mišljenje
- poruka: 17
- |
- čitano: 5.923
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slazem se s tobom,na kraju krajeva zbog mene si i cuja za njega,u onoj temi sam ga pohvalija i to cu i ode napravit jer je sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uninstallanje!
Slazem se s tobom,na kraju krajeva zbog mene si i cuja za njega,u onoj temi sam ga pohvalija i to cu i ode napravit jer je sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uninstallanje!
Najbolji uninstaller koji sam do sada koristio.
Još niti jednom me nije iznevjerio i svaki puta makne sve moguće tragove aplikacije koju deinstaliram.
Your Uninstaller! 2008 je isto odličan. prilikom deinstalacije programa ukloni iz registrya nepotrebne stvari od programa koji se deinstalira.
Najbolji uninstaller koji sam do sada koristio.
Još niti jednom me nije iznevjerio i svaki puta makne sve moguće tragove aplikacije koju deinstaliram.

Your Uninstaller! 2008 je isto odličan. prilikom deinstalacije programa ukloni iz registrya nepotrebne stvari od programa koji se deinstalira.
super je program, imam ga čak i u portable veziji na usb-u
koristio sam ga ali sad koristim ccleaner.
Dobar je program, ali nazalost ne podrzava 64 bit OS...
Ja još uvijek ostajem vijeran Your Uninstaller! 2008.. da li je neko probao i ovaj i Revo - ako jeste dajte mišljenja...

Je, vidim i ja. Al ja ga eto bez problema koristim već dulje od godinu dana baš na x64 Visti.