Eh ovako .nisam znao kako drugacije da stavim naziv teme al haj .. trebao bi mi program,skripta,šta bilo da mi se mijenja brzina miša rećemo kad udjem u fotošop , smanjim osjetljivost na najmanju,zbog preciznosti , a to mi je inače presporo za normalan rad, tako da mi je problem svako malo mijenjat tu brzinu , nekad izadjem iz fotošopa na minut da uradim nešto, mucim se dok uradim,pa opet vratim se nazad,treba svaki put mijenjati ,imate prijedloge ikakve ?
Program/Driver za miš
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.291
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tome služi akceleracija (podesi u driveru).
-neki gaming mišonje imaju button za dpi-je (osjetljivost, prebacuje se po potrebi).
tome služi akceleracija (podesi u driveru).
-neki gaming mišonje imaju button za dpi-je (osjetljivost, prebacuje se po potrebi).
Ma znam to,al u mene je obični miš , nemam nikakvih posebnih drivera za njega
Dao bi se nakucati program za to... Tu opciju ugl imaju razni driveri za gaming miševe.
Mislim da sam nasao skriptu za autohotkey , javim jos kad budem na kompjuteru pa probam
Edit: našao sam evo
#C::DllCall("SystemParametersInfo", Int,113, Int,0, UInt,10, Int,2) ;normal sensisivity
#X::DllCall("SystemParametersInfo", Int,113, Int,0, UInt,1, Int,2) ;low sensitivity
"#C" ili "#X" su prečice pomocu kojih se mijenja , gdje "#" predstavlja windows tipku , i tako u kombinaciji jednostavno promijenim između dvije razlicite osjetljivosti,mada mozes staviti koliko hoces, mijenjaš broj nakon "Uint" od 1-18 ja mislim .. eto toliko
napomene:
- morala bi biti još jedna naredba, uz sensitivity, acceleration. Sens ubrzava konstantno, acc ovisno o brzini pomamka pointera. Za preciznost je acc zgodniji (ne moraš prebacivati mod, samo sporije pomićeš, ali možda nije tako upotrebljivo u radu, treba probati).
- većina se odnosi na PS/2 mouse, ne mora raditi jednako na USB (pogotovo COM).
Meni ovo za sad radi baš onako kako mi treba,usb miš je kod mene , sad detaljnije nešto ne bih zalazio u to ,al eto kome treba nek pregleda