Molim hitnu pomoć i unaprijed neizmjerna hvala na svakoj sugestiji i savjetu jer hitno mi treba rješenje. Nisam ekspert u informatici ali nije da s ene kužim niti malo.
Naime, trebam u Word dokumentu urediti (promjeniti) FOOTER ali kako mi je objašnjeno na način da se koristi TexWrangler ja ne mogu jer ne kroistim MAC nego WINDOWS.
Kada sam gledala primjer kako se treba napraviti promjena FOOTER-a onda to izgleda tako jednostavno jer je potreban samo klik na footer u Wordu i onda te automatski prebaci u TextWrangler gdje nije isti tekst nego drugačiji pa se onda taj drugačiji tekst unosi u footer u Wordu.
Nije mi uspjelo ni sa nekim instalacija text editora poput JEdit ili Eclipse. Neznam da li se mogu npr ova dva programa korisiti na način kao što je primjer sa TextWrangler ili ne?
Molim vas za hitnu pomoć jer mi gori pod petama da završim rad danas.
Puuuuuno hvala unaprijed!!!
Program sličan TextWrangler-u
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.023
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Youtube ce ti pomoci ima more raznih tutorijala i netreba ti nikakav program osim worda za mjenjanje.
Hvala puno na savjetima. Stvr je u tome sto je čovjek koji mi je poslao kako trebam promijeniti footer u wordu (odnosno kako on to očekuje) koristio TextWrangler i kako sam vidjela na youtube "proces" je išao ovako:
1. Najprije je označio footer u wordu na način da je dva puta kliknio
2. Onda je otvorio TextWrangler ikonu na tabu i u njoj je bio drugi tekst sa kojim je želio da se promjeni prethodni footer u wordu.
3. S obzirom da ne mogu koristiti taj TextWrangler jer imam windows-e a ne Mac ja sada neznam da li je on memorirao tekstove u TextWrangler za svaki word document jer njemu se automatski otvorio TextWrangler kada ga je kliknuo na tabu i u njemu je bio tekst sa kojim je trebalo zamijeniti footer u wordu.
4. Da li je moguće sa drugim text editorom imati "memoriran" tekst kojeg je čovjek napravio za svoj program TextWrangler?
Što više mozgam, sve manje znam, a vrijeme mi curi i neznam što da radim :-(((
Stvarno se uzdam u pomoć nekoga od vas, vjerujte mi!!