Treba mi neki software za windowse koji će pokazati sve instalirane programe, kao što ih pokaže opcija u conrtol panelu " Programs and feautures ", samo za pokretanje ne brisanje. Kao na androidu, kad telefon pokaže sve instalirane aplikacije.
Program koji pokaže sve programe
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.197
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ne, ne uninstaller. Kažem nešto kao uninstaller. Meni treba nešto što izlista sve programe i onda mogu kliknut na kojeg želim da pokrene.

Gledajte, meni treba lista svih programa i mogućnost da ih pokrenem. Mislim, mogu to radit iz uninstallera, ali ja želim nešto posvećeno tome, ako je moguće da programe prikaže kao ikonice na iOS-u i Androidu. Mislim da MAC OS ima nešto slično.
Gledajte, meni treba lista svih programa i mogućnost da ih pokrenem. Mislim, mogu to radit iz uninstallera, ali ja želim nešto posvećeno tome, ako je moguće da programe prikaže kao ikonice na iOS-u i Androidu. Mislim da MAC OS ima nešto slično.
Imaš w7, sredi si dolije taskbar i to ti je to...
Napravi mapu, u njoj napravi shortcute za sve programe i...Voila...
Ccleaner snjim mozes isto prikazat sve instalirane programe...
Imaš w7, sredi si dolije taskbar i to ti je to...
Napravi mapu, u njoj napravi shortcute za sve programe i...Voila...
Nesto kao ovo
Ovo sve je puno posla. Ja imam podosta programa na računalu, nemogu ih jednostavno sve naći i dodati u neku grupu.