Online bookmarka i lozinki

poruka: 3
|
čitano: 793
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Online bookmark i čuvar lozinki

Bugovci imam veliki belaj. Danas sam formatiro računar i sve particije na HDD-u. I igrom slučaja zaboravim spasit podatke sa svoje particije (dijelim računar sa bratom) i svi podaci su mi otišli kvragu. A najviše mi je žao što su mi otišle lozonke od mail-ova i drugih stvari. Zato Vas molim za preporuku beslatnog (free) online servera koji čuva podatke tj. bookmark i lozinke a da je pouzdan. Koji vi koristite ? I napominjem da to nije vezano samo za jedan internet preglednih. Već da je kontabilan sa svim prelgednicima tj. Firefox-om i Chrom-om. A ako nema ovakav kakav ja tražim dajte mi neku najbolju alternativu. Jer ovo je 2 put da sam lozinke zijanio :(

P.S. Molio bi moderatore da isprave grešku u naslovu teme. I da prebace temu u podforum Internet. Izvinite na grešci u postavljanju teme.

EDIT 2: Moderatori nek' izbrišu ovu temu postaviću novu temu u pravom podforumu. Još jednom izvinite što bezveze pogriješi i napravi vam malo posla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:13 (ZizyZizy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Online bookmarka i lozinki

Opera ti zapamti sve lozinke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Online bookmarka i lozinki
7kunac kaže...

Opera ti zapamti sve lozinke...

Treba mi neki sajt preko kojeg kad se ulogujem imam uvid u svoj bookmark i svoje slašene lozinke. Da se ne veže samo za jedan preglednih, k'o što ti govoriš Opera. Već da mogu doć' do tih podataka i sa Opere i Firefox-a itd

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice