Može li se updatirat boot???

poruka: 6
|
čitano: 1.887
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Može li se updatirat boot...jer nemam da mi u boot-u da mi pokrene windows za usb...da li se to može uradit????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm

takvo sto se nemoze napravit

ako si mislio pokrenit windowse s usb sticka

u biosu postavi redosljed bootanja na usb.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Može li se updatirat boot???

Mislim da ću reći isto što je i overdeath, tako da ću, izgleda, samo parafrazirati.

Ako si mislio da ti komp boota s windowse s USBa, možeš podesiti u BIOSu da ti bootanje s USBa ima veći prioritet od bootanja s HDDa.

Što će se desiti? Ako umetneš USB memory key računalo će prvo pokušati bootati s njega, te ako ne uspije, onda će pokušati bootati s HDDa. Naravno, ako nema ništa u bilo kojem USBu, odmah će preći na bootanje s HDDa.

Gdje je problem? Ako imaš ext. HDD s podacima koje bi računalo moglo bootat (recimo backup OSa), well...

Iskreno, možda, možda - naglašavam možda, bi se tako nešto dalo napraviti u GRUBu, međutim, it's way beyond my knowledge... Možda netko tko ima puno veće znanje o open sourceu bi mogao dati odgovor na to...

Every hole is a goal!
16 godina
protjeran

Problem je u tome sto mi biosu nemogu izabrat da mi cita sa USB nema te mogucnosti :(

Pa pitam može li se to ikako napravit da može???

16 godina
neaktivan
MuQe. kaže...

Problem je u tome sto mi biosu nemogu izabrat da mi cita sa USB nema te mogucnosti :(

Vrlo teško, probaj s nadogradnjom bios-a, ali ako nemoze u trenutnom biosu tesko ce i u nadolazecim verrzijama to bit (jer cilj izdavanja novih verzija biosa je ispravljanje bugova).

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
MuQe. kaže...

jedino možeš flashat bios. i možda je u posljednjoj verziji napravljena podrška za to što tebi treba

Flashanje BIOS-a

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice