Lime wire

poruka: 12
|
čitano: 4.790
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lime wire

ah lime wire....

Imam dva pitanja:

1.Jeli dovoljno siguran uz dva antivirusa (avg i eset) ?

2.Kako prepoznati viruse ?

Amd 2x,asus motherboard,ati radeon gecube hd 3850,320gb ram-a,4x512mb ddr2 i asus vento chasis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lime wire

dovoljan ti je nod32 i adware da imas na kompu.

a sto se tice prepoznavanja uglavnom skidaj mp3-ice normalnih velicina cca 4Mb, sve ostalo trazi drugacije jer je limewire stvarno pun virusa.

poz

17 godina
neaktivan

Tako je..ne preporucam skidanje nikakvih aplikacija sa limewirea-a, za to ti je puno bolji torrent. LimeWire koristim samo da bi nasao neke rijetke mp3-ice, jer se na torrentima izdaju vecinom samo albumi.

17 godina
neaktivan
Lime wire

Limewire je dobar samo za pojedine pjesme, zbog brzine kojem se spaja, ali i to ako pazlivo radis. I to neke pjesme sto nema na net, torrent, mule... Gledaj da pjesme imaju razumljivu velicinu (ne 3 kb). Za programi, i datoteke nije preporuceno.

0 0 hvala 0
17 godina
Lime wire

Kao prvo, nije dobro imati instalirano vise od 1 antivirusa jer onda jedan drugog kolju i dobije se kontraefekt!!

A viruse prepoznas vecinom po velicini datoteka koje skidas, znaci ako skidas neku pjesmu onda nemoze ona imat 3 ili 5 kbita

PC RULES!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...

Tako je..ne preporucam skidanje nikakvih aplikacija sa limewirea-a, za to ti je puno bolji torrent. LimeWire koristim samo da bi nasao neke rijetke mp3-ice, jer se na torrentima izdaju vecinom samo albumi.

tako je.... podržavam.

na limeware ništa veće od 5-10 mb...

iako sam ja skidao neku crtanu seriju koju nisam našao nigdje na torentima osim na limewareu... i to sve skupa veličine oko 3GB. ali sam grizao nokte hoće biti sve dobro....

prednost je što si već nakon skinutih 20ak mb možeš vidjeti dali je kvaliteta skidanog ok... ja nisam naletio na nikakve maliciozne stvari no
ipak je puno sigurniji torent (ne govorim o virusima već o količini izvora i nastavljanju skidanja i nakon što prekineš download)...  samo kažem da se može i na limeware naći dosta toga zanimljivog, no.... drž se mininove

najveći hrvatski portal za kulturu i umjetnost --- http://www.svijetkulture.com
17 godina
neaktivan
Lime wire

Najbolje je torrent ili nesto slicno. Koliko toliko je sigurnije i ako nista drugo mozes procitati sta kazu drugi sto su to skidali...

[url=http://userbars.org][img]http://img171.imageshack.us/img171/6300/utorrentuseryq5.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lime wire

Treba se samo malo ispraksati u Limewireu. Meni je on 1. program za skidanje pjesama zato što je brz (da idem skidati pjesmu preko torrenta treba dosta vremena). Što se tiče virusa, lako ih je prepoznati.

Uz pjesmu UVIJEK mora biti napisan bitrate (iliti "kvaliteta" pjesme) i to ti je jedina zaštita, drugo doslovno ne trebaš ni gledati...

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lime wire

Na privatnim torrent sajtovima piše i više od samog bitratea i nema šanse da nešto što skineš bude loše kvalitete.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ti imam iskustva s tim sranjem.Najbolji ti je avast.Ali pazi ako ti ne treba isključi ga na alatnoj traci jer preko njega ulaze hakeri.

17 godina
neaktivan
moderator
i_rambo_plache kaže...

Treba se samo malo ispraksati u Limewireu. Meni je on 1. program za skidanje pjesama zato što je brz (da idem skidati pjesmu preko torrenta treba dosta vremena). Što se tiče virusa, lako ih je prepoznati.

Uz pjesmu UVIJEK mora biti napisan bitrate (iliti "kvaliteta" pjesme) i to ti je jedina zaštita, drugo doslovno ne trebaš ni gledati...

Potpisujem,Lime Wire je stvarno brz ali kao sto kazes bitrate nije uvjek garancija,meni se dosad dogodilo 2 puta da skine mp3 koja je imala uredan bitrate i velicinu iznad 3MB i nakon skidanja antivir. mi je prijavio virus.Datoteka je uredno imala *.mp3 ekstenziju.Kako su to "oni" zamaskirali samo Bog zna.Od tada koristim preview dok skidam muziku,ako integrirani player odbije da je svira tu nesto "smrdi" i prekinem download.Jos jedna "garancija" je broj seedera pojedine pjesme.
Da ne razglabamo mnogo,Lime Wire je stvarno dobar za skidanje muzike 
PC Street Hacker kaže...

Ja ti imam iskustva s tim sranjem.Najbolji ti je avast.Ali pazi ako ti ne treba isključi ga na alatnoj traci jer preko njega ulaze hakeri.

Iskljucivanje se da "nastelati" u samom programu,po defaultu kada klknes na X u prozoru ovaj se smesti u tray i cuci.Ja sam izabrao opciju kada kliknem na X da se stvarno iskljuci mada ima i opciju da se iskljuci nakon downloada.
Sto se tice sigunosti....Lime Wire ostavlaj sirum otvoren port sto je potencijalno opasno ali zato mozes desnim klikom odabrati "browse host" pojdeninog usera i "videti" sta sve deli sa ostalima,ali ne mozes brisati njegove fajlove.Takodzer imas i opciju za direktnu konekciju za razmenjivanje podataka sa drugim userom ali moras znati njegovu IP adresu.
E sad hackeri...daj objasni kako to hackeri ulaze preko L.Wa? (ovo da znam i da strepim) :)
17 godina
neaktivan
Lime wire

Torrenti su najbolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice