ah lime wire....
Imam dva pitanja:
1.Jeli dovoljno siguran uz dva antivirusa (avg i eset) ?
2.Kako prepoznati viruse ?
ah lime wire....
Imam dva pitanja:
1.Jeli dovoljno siguran uz dva antivirusa (avg i eset) ?
2.Kako prepoznati viruse ?
dovoljan ti je nod32 i adware da imas na kompu.
a sto se tice prepoznavanja uglavnom skidaj mp3-ice normalnih velicina cca 4Mb, sve ostalo trazi drugacije jer je limewire stvarno pun virusa.
poz
Tako je..ne preporucam skidanje nikakvih aplikacija sa limewirea-a, za to ti je puno bolji torrent. LimeWire koristim samo da bi nasao neke rijetke mp3-ice, jer se na torrentima izdaju vecinom samo albumi.
Limewire je dobar samo za pojedine pjesme, zbog brzine kojem se spaja, ali i to ako pazlivo radis. I to neke pjesme sto nema na net, torrent, mule... Gledaj da pjesme imaju razumljivu velicinu (ne 3 kb). Za programi, i datoteke nije preporuceno.
Kao prvo, nije dobro imati instalirano vise od 1 antivirusa jer onda jedan drugog kolju i dobije se kontraefekt!!
A viruse prepoznas vecinom po velicini datoteka koje skidas, znaci ako skidas neku pjesmu onda nemoze ona imat 3 ili 5 kbita
Tako je..ne preporucam skidanje nikakvih aplikacija sa limewirea-a, za to ti je puno bolji torrent. LimeWire koristim samo da bi nasao neke rijetke mp3-ice, jer se na torrentima izdaju vecinom samo albumi.
Najbolje je torrent ili nesto slicno. Koliko toliko je sigurnije i ako nista drugo mozes procitati sta kazu drugi sto su to skidali...
Treba se samo malo ispraksati u Limewireu. Meni je on 1. program za skidanje pjesama zato što je brz (da idem skidati pjesmu preko torrenta treba dosta vremena). Što se tiče virusa, lako ih je prepoznati.
Uz pjesmu UVIJEK mora biti napisan bitrate (iliti "kvaliteta" pjesme) i to ti je jedina zaštita, drugo doslovno ne trebaš ni gledati...
Na privatnim torrent sajtovima piše i više od samog bitratea i nema šanse da nešto što skineš bude loše kvalitete.
Ja ti imam iskustva s tim sranjem.Najbolji ti je avast.Ali pazi ako ti ne treba isključi ga na alatnoj traci jer preko njega ulaze hakeri.
Treba se samo malo ispraksati u Limewireu. Meni je on 1. program za skidanje pjesama zato što je brz (da idem skidati pjesmu preko torrenta treba dosta vremena). Što se tiče virusa, lako ih je prepoznati.
Uz pjesmu UVIJEK mora biti napisan bitrate (iliti "kvaliteta" pjesme) i to ti je jedina zaštita, drugo doslovno ne trebaš ni gledati...
Ja ti imam iskustva s tim sranjem.Najbolji ti je avast.Ali pazi ako ti ne treba isključi ga na alatnoj traci jer preko njega ulaze hakeri.
Torrenti su najbolji