Napišite koji bitTorrent program koristite.
Ja koristim uTorrent.
Napišite koji bitTorrent program koristite.
Ja koristim uTorrent.
bravo za ideju...stvarno nešto originalno, i neviđeno na ovom forumu...čovječe, pa ti si genije. da smo bar svi tako kreativni, tko zna gdje bi čovječanstvo sad bilo...
velik ih izbor al ne koristim ni jedan, koristim operu i njezin klijent
5 dana 66 poruka, ajde neka ti bude.. utorrent koristim
A kaj drugo nego utorrent.
Koliko tema ima: koje ovo? koje ono? koristite. Samo čekam da ženske na ovome forumu pokrenu temu koju veličinu grudnjaka nosite i neka to potvrde važećim screenshot-om
ONT: uTorrent
utorrent 1.9 beta
Koliko tema ima: koje ovo? koje ono? koristite. Samo čekam da ženske na ovome forumu pokrenu temu koju veličinu grudnjaka nosite i neka to potvrde važećim screenshot-om
ONT: uTorrent
Kaj više niko na ovom Forumu ne koristi Torrent.
Kaj više niko na ovom Forumu ne koristi Torrent.
uTorrent, naravno
Ma svejedno je koji god koristiš iste su brzine samo ime drugo.
btw. Ja također koristim uTorrent.
ja neznam koja je tu razlika od utorrenta i bittorrenta
ja koristim bittorrent 6.1.2
a za one zenske bilo bi dobro
utorrent 1.8.2
sto je ovo, zar ja jedini koristim bittorrent??
uTorrent, naravno
ja bit torent izludim s njim i jos imam flat od 8mbt/s
naslov bi trebao bit koji torrent program koristite, jer bitTorrent je ime programa..
to ti je ko da pitas koji word koristite za pisanje teksta..a ne koji program koristite za pisanje teksta..al eto vecina koristi utorrent bitTorrent xD
sto je ovo, zar ja jedini koristim bittorrent??
I ja ga koristim.
ja koristim bitlord.... nekako mi se neda prelaziti na nista drugo kada ovo radi sasvim zadovoljavajuce
ja utorrent odlican je mali je malo resursa zauzima ima sve sto bi trebao imat ovaka v tip programa
Samo utorrent...sve ostalo nije mu ni do koljena!!
kako zanimljiva i društveno korisna tema...
koristin utorrent 2.0
bit spirit
utorrent
utorrent
I ja sam neš jede gongo neće skidat oću neču!
utorrent
molim
utorrent
molim
Ma kažem da i ja ga koristim sam neš neče radit kako treba oću neću skidat! uTorrent na njega mislim!