Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.928.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
10 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi

sve to 3 koristim, nadje tital, krene skidati i nakon 2 sekunda napise ERROR...jedno 50x probao razne filmove, deinstalirao kodi, pa opet vratio, nece pa neceee...pizdimmm danima

14 godina
dadotb kaže...

sve to 3 koristim, nadje tital, krene skidati i nakon 2 sekunda napise ERROR...jedno 50x probao razne filmove, deinstalirao kodi, pa opet vratio, nece pa neceee...pizdimmm danima

Koristiš ih kao addon kojeg si dodao ili si pod video postavkama omogućio ta tri dodatka?

Stručnjak za odmaganje...
10 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
dadotb kaže...

Koristiš ih kao addon kojeg si dodao ili si pod video postavkama omogućio ta tri dodatka?

kao addon

10 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
@dadotb
Možda nemaš dozvolu za pisati na disk na tu lokaciju. Provjeri gdje skida titlove.
Probaj kreirati svoj folder u koji ce ići titlovi i uputi ga na tu putanju.

Nisam siguran ali mislim da podnapisi bez usera i passa ne rade odnosno ne skidaju

hvalaaa, konacnooooo uspjelo, trebalo je dakle napraviti novi folder gdje smjesta titlove, nazalost u uputama to i ne pise....H V A L A 

14 godina
dadotb kaže...

hvalaaa, konacnooooo uspjelo, trebalo je dakle napraviti novi folder gdje smjesta titlove, nazalost u uputama to i ne pise....H V A L A 

Zašto uopće skidati titlove? Smisla ima ako želiš nešto gledati kad si ofline ali kad si online jednostavno odabereš titl tijekom gledanja i koristiš ga. Nakon gledanja te briga gdje je.

10 godina
neaktivan

care, o tome govorim, o online gledanju, to nije sljakalo...Compredo ???? 

14 godina
dadotb kaže...

Ok. Do sad sam podešavao priličan broj Kodi-a (Windows i Linux) i nikad nisam imao problema s ovim. Uvijek podesim titlove u video postavkama sustava. Uvijek odaberem tri kralja titlova (Pondapisi, Opensubtitles i Titlovi) i to je to. Nikada nisam imao probleme koje ti imaš.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
dadotb kaže...

Ok. Do sad sam podešavao priličan broj Kodi-a (Windows i Linux) i nikad nisam imao problema s ovim. Uvijek podesim titlove u video postavkama sustava. Uvijek odaberem tri kralja titlova (Pondapisi, Opensubtitles i Titlovi) i to je to. Nikada nisam imao probleme koje ti imaš.

Ni ja,znalo se desiti ovo o cemu on govori ali onoo koj put,znaci dnevni neki bug ili krace ali nikada nesto duze,a sada zasto ja neznam.aj bitno da je napravio

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
10 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
mario.L_hr kaže...
dadotb kaže...

Ni ja,znalo se desiti ovo o cemu on govori ali onoo koj put,znaci dnevni neki bug ili krace ali nikada nesto duze,a sada zasto ja neznam.aj bitno da je napravio

i meni bilo sokantno, ali na kraju je trebalo da se napravi folder u postavkama gdje se skida tital..msm da je to do Kodija ovo je neki Jarvis  15.x  

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

To je sad valjda novo u Jarvisu beta 16

kodi repo -> https://www.dropbox.com/s/32ztsnsgs424sqt/repository.natko1412-1.0.0.zip?dl=0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
natko1412 kaže...

To je sad valjda novo u Jarvisu beta 16

Hmm onda nas vecinu to ceka vjerovatno

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

prošao sam kroz sve bete do trenutnog Kodi 16.0 RC1 na PC-u i Android boxu i nikakvih promjena i problema kod (online) titlova nema u odnosu na prijašnje verzije...

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Conrad kaže...

prošao sam kroz sve bete do trenutnog Kodi 16.0 RC1 na PC-u i Android boxu i nikakvih promjena i problema kod (online) titlova nema u odnosu na prijašnje verzije...

Sto ti bi da vozis kroz sve to?A ko zna,vidjet cemo.Bude li sta bar znam sta napravit

15 godina

I ja sam trenutno ja Jarvisu. Radi ko sat. Nikakvih promjena nema što se titlova tiče. Sve u settingsima od kodija namjestiš za 30 sec.

Kolko sam skonto on je nešta mrljavio sa nekim addonima za titlove (bespotrebno) i zato mu nije radilo.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
kako je prebacivanje programa na jarvisu? jel treba 5 sekundi ko i na isengardu il ide odma ko na 13.2?
VenAtoR#2231
16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Probao sam samo bikerovu listu i radi ko sat. Instantno se prebacuju kanali.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 10:19 (acarnoje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
jocommb kaže...
kako je prebacivanje programa na jarvisu? jel treba 5 sekundi ko i na isengardu il ide odma ko na 13.2?

I dalje koristim 13.2 za sportsku listu. I na Jarvisu mi se otvara 100 godina.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
acarnoje kaže...

Probao sam samo bikerovu listu i radi ko sat. Instantno se prebacuju kanali.

Switch kaže...
jocommb kaže...

I dalje koristim 13.2 za sportsku listu. I na Jarvisu mi se otvara 100 godina.

pa ja sam primjetio cak da i na isengardu ima kanala koje je otvaralo u sekundi al samo par glazbenih...inace sam na manipulatorovoj listi...al osim tih par ve ostale prije bi reko i 10 sek nego 5 da treba.... zato sam se prebacio na xbmc minix edition samo zbog brzog saltanja...

VenAtoR#2231
10 godina
Sve ove verzije kodija,osim 13.2 sporo prebacuju kanale.Primijetio sam jedino kako testne verzije Kodija 17 Krypton trenutno otvaraju kanale,ali zvuk cvili.
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

kako vama podnapisi rade??? napravio sam profil na podnapisima i kad ukucam u sattingsima u addonu user i pass opet mi isto izbaci kad pokrenem film i odaberem ponapise. error onaj ili tako nešto

inače titlovi i opensubtitles su sasvim dovoljni al eto. neka se nađe pa ako netko može pomoć

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gorc kaže...

kako vama podnapisi rade??? napravio sam profil na podnapisima i kad ukucam u sattingsima u addonu user i pass opet mi isto izbaci kad pokrenem film i odaberem ponapise. error onaj ili tako nešto

inače titlovi i opensubtitles su sasvim dovoljni al eto. neka se nađe pa ako netko može pomoć

Hm ja sam koristio ova ostala 2,nisma znao da se za podnatpise mora registrirat(premda sam vec to procitao negdje) ugl registrirao sam se sada i meni ti sve radi kako treba Kodi 15.2

11 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

Bok. Može li mi itko reći kako da u Kodiju namjestim da imam ove addone na početnoj strani, kao što ovaj ima Salts, Phoenix itd?

Odi na sistem/video pa klikni na postavke i malo pronjuškaj po njima pa će ti se pojaviti mjesta za prečace 1,2,3 itd. Klikneš na 1 odabereš si ono što želiš, 2 isto tako itd. Nakon toga odi na home ikonu i pojavit će ti se tvoji odabrani prečaci kad mišem pređeš preko npr. video, glazba.

battlelog: BucoKTM
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

pomoc.

zasto ne zeli omoguciti crotia on demand? instaliram kroz "instal from zip file", ali u repository-u se e pojavljuje nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Idealist kaže...

pomoc.

zasto ne zeli omoguciti crotia on demand? instaliram kroz "instal from zip file", ali u repository-u se e pojavljuje nista.

Moras prvo instalirat natko repo.

15 godina

jesam! ali kada odem na natko repo lista je prazna

15 godina
@idealist
Probaj force refresh repoa napraviti.
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ima li KODI mogucnost slanja sa PC na TV preko DLNA ?  Ako ima zna li netko postupak ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sas01 kaže...

Ima li KODI mogucnost slanja sa PC na TV preko DLNA ?  Ako ima zna li netko postupak ?

Ne znam da li sam dobro shvatio pitanje.

Ako pitas, da li KODI na TV-u moze pustati filove koje imas na PCu?

Moze.

Samo sheras foldere na PC-u i ako su na istoj mrezi (pretpostavljam da jesu) mozes uredno pustati sto god zelis.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
sas01 kaže...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice