Greška kod logiranja na Skype

poruka: 4
|
čitano: 4.304
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Greška kod logiranja na Skype

Evo ovako danas odlucim da cu stavit ovu zadnju verziju Skype-a jer sam imao neku staru prije.I dobro ja to skinem, instaliram i idem se ulogirat username i pass te stisnem šugavi Sign In kad ono otvori mi firefox izbaci mi ovo WTF {#}http://i.imgur.com/Tk722.png i nema šanse da to popravim. Malo san gleda po forumima i napravia neke šeme i uninstalira,obrisa registry ,fix-a i appdata pobirsa i sve živo sta postoji.I onda racunam da proban napravit novi acc ,ja ga idem napravit stisnem za napavit i otvori mi firefox/new tab {#} al ok. Bilo bi super ako neko ima neku bolju ideju ili nez sta jos jel izgleda ko da fali neka skripta neman pojma al sve je štimalo dok san ima stariju verziju i nisam ima mira dok nisan skinia novu ,a zna san da je sranje cim je to microsoft kupia al eto. Samo da napomenem windowse mi se neda reinstalirat zbog toga! {#}

Hvala

”Learn how to protect your wireless network, by first learning how to break it.”
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 2:43 (Stux).

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Greška kod logiranja na Skype

A gle..Pozovi mog kuma kod sebe, zove se Lee Tang Puo i on ce ti sredit sve...

Ili imas drugu opciju da navratis preko dunava u zagreb pa da pogledamo u cemu je stvar..

Mislim  stvarno neznam dal je ta kompanija skype otisla u ku rac stvarno mi nije jasno..

Eve sad sa se sjetio..obrisi recycle bin!

13 godina
neaktivan
Zera kaže...

A gle..Pozovi mog kuma kod sebe, zove se Lee Tang Puo i on ce ti sredit sve...

Ili imas drugu opciju da navratis preko dunava u zagreb pa da pogledamo u cemu je stvar..

Mislim  stvarno neznam dal je ta kompanija skype otisla u ku rac stvarno mi nije jasno..

Eve sad sa se sjetio..obrisi recycle bin!

{#} vrlo lako moguce probat cu pa ti javin hahaha ,a 77 ljudi procitalo i niko nista nez {#}

”Learn how to protect your wireless network, by first learning how to break it.”
13 godina
neaktivan

tema se moze zakljucat problem rješen sa instalacijom stare verzije skype 5.3 {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice