Obično tijekom vikenda, tu sudjelujemo ja, mama, tata, baka, deda i par susjeda sa vanjske strane jer se prozori ne otvaraju
Google SketchUp radovi
- poruka: 103
- |
- čitano: 41.802
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Cool radovi, evo pogledajte moju "strojnicu"(mahine gun).
Evo jedna maketa kuće od mene
Evo jedna maketa kuće od mene
Super izgleda. Samo nastavi.
Vidim da ste vjesti u Google SketcUpu.Samo tako nastavite.
Moj prvi rad :)
Pozdrav!
Zanima me kako dobiti u GS-u od nacrtanog prostora (soba na slici desno) dobiti sliku ( soba na slici lijevo), na način da prikazuje upaljena svijetla kada se exportira u 2d prikaz?
Znači zanima me kako dobiti osvijetljenje prostora?
Stavio sam si uz Gs i v-ray ali kako to sve poštimati da se dobije prava čista slika.
Hvala!
Pozdrav!
Zanima me kako dobiti u GS-u od nacrtanog prostora (soba na slici desno) dobiti sliku ( soba na slici lijevo), na način da prikazuje upaljena svijetla kada se exportira u 2d prikaz?
Stavio sam si uz Gs i v-ray ali kako to sve poštimati da se dobije prava čista slika.
Hvala!
Pozdrav!
Hvala!
Evo jednog LCD-a (potrudio sam se da omjer bude 16:9)
Napraviš Print screen. U paintu ga spremiš. Nacrtaš plazmu u GS. i na ekranu odabereš boju, pofarbaš, odeš na karticu Edit i i odabereš use texture i odabereš sliku. Onda se igraš sa veličinom da stane u ekran.
Napraviš Print screen. U paintu ga spremiš. Nacrtaš plazmu u GS. i na ekranu odabereš boju, pofarbaš, odeš na karticu Edit i i odabereš use texture i odabereš sliku. Onda se igraš sa veličinom da stane u ekran.
Eh da to je to... kaj odma tak nisi rekao! :-)
btw. ako znaš raditi sa Gs-om i vray-om da mi kažeš šta i kako treba narediti postavke jel meni nikako ne ide.
Hvala!
Eh da to je to... kaj odma tak nisi rekao! :-)
btw. ako znaš raditi sa Gs-om i vray-om da mi kažeš šta i kako treba narediti postavke jel meni nikako ne ide.
Hvala!
pa sad... zapravo bi mi dobro došlo jedno i drugo. do sada sam samo crtao u GS-u ali nikako nisam radio sa renderom, tak da sam oko toga početnik pa... zanima me kako to fino ugladiti. napraviti odsjaje, sjene i teksture u renderu.
Dobro,hvala!
evo jedan početnićki rad od mene.... (što se rendanja tiče)
Molio bi ako netko zna da mi napiše kako dobiti renderiranu animaciju u GS-u. napravim par scena i rendam ih ali kad idem na export u animaciju ne bude rendano. pa ako bi netko bio voljan reći bio bih zahvala.
Pozdrav!