Autohotkey i Fallout 4

poruka: 5
|
čitano: 1.161
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Autohotkey i Fallout 4

Haj, pošto već i vrapci na grani znaju da se za Fallout 4 ne mogu promjeniti postavke tipkovnice 

pronašao sam na nekoj stranici način da se to učini putem navedenog programa. 

Skinuo sam autohotkey, kreireao novu skriptu "fallout.ahk" i napisao samo wsda kratice da isprobam dal radi. 

Skripta zasada izgleda ovako:

Numpad8::w
Numpad5::s
Numpad4::a
Numpad6::d

Problem je šta u samoj igri nema učinka ali kada sam izašao van krenuo uredit skriptu u njoj su tipke 

uspješno zamjenjene tj. kada sam sve izbrisao i pritisnuo 8 na numpadu u skripti se napisalo slovo w.

Može li mi netko pomoć u vezi toga jer imam sad tjedan dana godišnjeg kojeg bih htio malo potrošiti na 

igranje Fallouta 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
11 godina
Autohotkey i Fallout 4

Mali update, stvar funkcionira sa black ops 3 i na desktopu ali sa falloutom ne..

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
10 godina
Autohotkey i Fallout 4

Čini se da baš drže do toga da ne možeš mjenjat keybindove čak ni sa softverom koji je namjenjen da ti pomogne u tome ako igra ne dopušta haha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Autohotkey i Fallout 4

Uspio sam, skriptu je potrebno pokrenut kao administrator. 

Nazalost dobio sam jedino 8,5,4,6 znaci brojke rade ali ostalo (enter, minus, plus) ne. Jbg, igra je FAIL!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Autohotkey i Fallout 4
gocc01 kaže...

Uspio sam, skriptu je potrebno pokrenut kao administrator. 

Nazalost dobio sam jedino 8,5,4,6 znaci brojke rade ali ostalo (enter, minus, plus) ne. Jbg, igra je FAIL!!

Umjesto gubljenja toliko vremena na customizaciju, mogao si se priviknuti na tipke... nije strašno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice