701MB film

poruka: 45
|
čitano: 7.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
701MB film
pitanje

imam par filmova koji su ''teski'' 701MB ili 708MB uglavnom mene zanima kako bi ih ja mogo srpziti na jedan CD od 700MB??? vidio sam na warez -bb da su neki njihovi filmovi veliki oko 350MB a moj isti takvi film je npr. 701MB... kako oni to naprave?? i kako bi ja to mogao napravit?!?

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 701MB film
ma ako predje 10mb moz ga narezati na cd bez problema...ako predje 20mb tu vec nastaje problem ,a oni kako su ripovali 350mb to ti je malo zaebana stvar jer ces za gledanje takvog ripa trebati jaci procesor(ako das nekom frendu koji ima P3 nece ga moci gledati mozda)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
ma ako predje 10mb moz ga narezati na cd bez problema...ako predje 20mb tu vec nastaje problem ,a oni kako su ripovali 350mb to ti je malo zaebana stvar jer ces za gledanje takvog ripa trebati jaci procesor(ako das nekom frendu koji ima P3 nece ga moci gledati mozda)
 hmm...paa..nisam baš siguran u to
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
citirao si ceo post ,a pricao sam o dve stvari pa bi bilo lepo da kazem u sta nisi siguran...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

imam par filmova koji su ''teski'' 701MB ili 708MB uglavnom mene zanima kako bi ih ja mogo srpziti na jedan CD od 700MB??? vidio sam na warez -bb da su neki njihovi filmovi veliki oko 350MB a moj isti takvi film je npr. 701MB... kako oni to naprave?? i kako bi ja to mogao napravit?!?

Provjeri veličinu audia u tim datotekama.
Ako je audio kodiran na više od 128 kbps, samnji ga na 112 kbps.
Ako je pak audio kodiran na 112 kbps smanji ga na 96kbps.
Morat ćeš demuxrati video i audio, a zatim ih ponovo muxrati.
Ova kombinacija je puno bolja od ponovnog kodiranja s npr. AviRecomp.
Dobro će ti doći VirtualDub Mod.
Evo ti je jedan link koji bi ti mogao biti od pomoći:
Ako ti šta zapne, javi se.
Btw. pokušaj naprije s CBR, a onda s VBR.(mp3)

EDIT:
Najjednostavnije bi bilo da kupiš CD od 800MB, ako ih tvoja pržilica podržava.
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2008 0:13 (Verbatim).
17 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

Nisam susreo jos CD kojeg nije moguce tih nekoliko MB overburnat pa da ne radi.
Svi su radili, i to cak i najjeftiniji poput Princa i sl. firmi.
Ako predje 10 MB preko 700, e tu nastaje problem. To je rekao i netko prije mene tako da samo potvrđujem iz iskustva.
17 godina
odjavljen
701MB film
autorov komentar

overburn-ao sam CD nisam znao da to postoji... zanima me koliko MB ja mogu overburnati na CD??? koji je vas limit znam daje sto manje bolje al sad koji bi bio limit?

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
ja bi ti preporucio 10mb...samo pazi kad jako overburnujes moz da ti pukne cd ...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
odjavljen
701MB film
autorov komentar

molim vas da mi kazete kako cu napraviti to kao sto su i oni da naprave film ''tezak'' 300MB ?? meni nije vazno tko nece moci pokrenuti film jer filmove niko nedajem meni je vazno samo dami dvd player moze pokrenuti taj film...... sad molim vas da mi kazete kako to naprave???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
701MB film

Sad ču ispast neuk, ali ja u pravilu u toj situaciji nikad nisam overburnao cd. Ono što bi ja napravio, s VirtualDubom bih otkidao zadnjih 30 sekundi creditsa. Napravi se za minutu, dvije, titlovi još uvijek rade, ne gubi se kvaliteta zbog rekodiranja, i nema straha da cd ne radi.

P.S.

Odgovor na drugo pitanje, ne možeš napraviti film "težak" 300MB koji radi na linijskom dvd playeru. Takvi filmovi su kodirani x264 codecom, koji za sada koliko znam nije podržan kod narodnih playera. Sorry

P.P.S.

Ovaj post nije trebao izgledat ovako kad sam napisao sad ću ispast neuk Smijeh

Why so serious???
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2008 20:22 (Cika Jova Zmaj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Sad ču ispast neuk, ali ja u pravilu u toj situaciji nikad nisam overburnao cd. Ono što bi ja napravio, s VirtualDubom bih otkidao zadnjih 30 sekundi creditsa. Napravi se za minutu, dvije, titlovi još uvijek rade, ne gubi se kvaliteta zbog rekodiranja, i nema straha da cd ne radi.

P.S.

Odgovor na drugo pitanje, ne možeš napraviti film "težak" 300MB koji radi na linijskom dvd playeru. Takvi filmovi su kodirani x264 codecom, koji za sada koliko znam nije podržan kod narodnih playera. Sorry

Kakav CAR!!!!!!!!! Smijeh
17 godina
odjavljen
autorov komentar
weirdfreak kaže...
Cika Jova Zmaj kaže...

P.S.

Kakav CAR!!!!!!!!! Smijeh
  lol

17 godina
neaktivan

Winrar i zipiraj

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
odjavljen
701MB film
autorov komentar

al kako ce mi onda DVD player to pokrenuti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa on je haker pa mu DVD player cita zip,rar i sl kompresovane fajlove :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
701MB film

Hmmm oni koji kompresiraju filmove na 350 mb ili umanje kvalitetu ili koriste malo teže procesorne algoritme za kompresiju...

Ako je drugo neces glledat film, ako je prvo možda ovisi koliko je unutarnji čip sposoban resajzat sliku.....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
pa on je haker pa mu DVD player cita zip,rar i sl kompresovane fajlove :D
 Nemoj sad da se počnem svađat.Winrar to arhivira i smanji količinu mb.A to >>pa on je haker pa mu DVD player cita zip,rar i sl kompresovane fajlove :D<< za to se ubij.
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
 Nemoj sad da se počnem svađat.Winrar to arhivira i smanji količinu mb.A to >>pa on je haker pa mu DVD player cita zip,rar i sl kompresovane fajlove :D<< za to se ubij.
 Nitko ti nije rekao da ne mozes smanjiti velicinu zip-ajuci ga sa winrar-om. Samo sto autor ove teme zeli na DVD playeru gledati filmove a to nece moci ako je film "zapakiran".

- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...
PC Street Hacker kaže...
 Nitko ti nije rekao da ne mozes smanjiti velicinu zip-ajuci ga sa winrar-om. Samo sto autor ove teme zeli na DVD playeru gledati filmove a to nece moci ako je film "zapakiran".

Pardon imenjače.Probaj s OVIM
17 godina
neaktivan
zasto ljudi na ovom forumu ne citaju DO KRAJA post pa tek onda da daju odgovor nego samo pola procitaju i onda kucaju neku glupost samo da bi imali post vise... OMFG........sve "haker" do "hakera" ....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
zasto ljudi na ovom forumu ne citaju DO KRAJA post pa tek onda da daju odgovor nego samo pola procitaju i onda kucaju neku glupost samo da bi imali post vise... OMFG........sve "haker" do "hakera" ....
 I šta imaš od toga što imaš post više? Koliko glup moraš biti da se natječeš u broju postova? Strašno...
17 godina
neaktivan
701MB film

Kartoni su podijeljeni. Sada se možete vratiti na temu!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
701MB film
autorov komentar

oni su smanjili kvalitetu filma...

EDIT:

kako su to napravili??

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 18:22 (Radeon PRO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
701MB film

Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.

Što nitko ne zna?Cool Pa dajte mi onda molim vas objasnite bar što moram postaviti u Neri da bi mi radio taj overburn,imam puno filmova koji su 704,709,701 MB itd. pa mi se ne troši DVD na tako male filmove.Hvala na pomoći!!
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina
701MB film

Filmovi od 350MB su kompresirani u RMVB file i moze ih se gledati sa Real Player-om ili All Player-om.

A da trebas jaci procesor za takve filmove to jos nisam cuo.

Kvaliteta RMVB filma je gotovo kao i DivX, odnosno zadovoljavajuca, ali naravno nisu gledljivi na linijskom playeru.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Što nitko ne zna?Cool Pa dajte mi onda molim vas objasnite bar što moram postaviti u Neri da bi mi radio taj overburn,imam puno filmova koji su 704,709,701 MB itd. pa mi se ne troši DVD na tako male filmove.Hvala na pomoći!!
 Nisam siguran da Ashampoo uopce ima tu opciju ,a u Neri ide ovako: File - Preferences - Expert Features
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
croart kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Nisam siguran da Ashampoo uopce ima tu opciju ,a u Neri ide ovako: File - Preferences - Expert Features i jednostavno oznaci enable DVD overburning.

17 godina
neaktivan
701MB film

Stisneš gumb UREDI,, i urediš si poruku da ne pošalješ dva skoro jednaka posta,Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@RadeonPro

Zasto ne snimis na dvd? Stane ti 6 filmova od cca. 700MB i mozes ih sve gledati na svom DVD/DIVX playeru.

Pa se ne moras muciti s nikakvim prekodiravanjem, rezanjem i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 8:30 (Chaky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice