imam par filmova koji su ''teski'' 701MB ili 708MB uglavnom mene zanima kako bi ih ja mogo srpziti na jedan CD od 700MB??? vidio sam na warez -bb da su neki njihovi filmovi veliki oko 350MB a moj isti takvi film je npr. 701MB... kako oni to naprave?? i kako bi ja to mogao napravit?!?
imam par filmova koji su ''teski'' 701MB ili 708MB uglavnom mene zanima kako bi ih ja mogo srpziti na jedan CD od 700MB??? vidio sam na warez -bb da su neki njihovi filmovi veliki oko 350MB a moj isti takvi film je npr. 701MB... kako oni to naprave?? i kako bi ja to mogao napravit?!?
overburn-ao sam CD nisam znao da to postoji... zanima me koliko MB ja mogu overburnati na CD??? koji je vas limit znam daje sto manje bolje al sad koji bi bio limit?
molim vas da mi kazete kako cu napraviti to kao sto su i oni da naprave film ''tezak'' 300MB ?? meni nije vazno tko nece moci pokrenuti film jer filmove niko nedajem meni je vazno samo dami dvd player moze pokrenuti taj film...... sad molim vas da mi kazete kako to naprave???
Sad ču ispast neuk, ali ja u pravilu u toj situaciji nikad nisam overburnao cd. Ono što bi ja napravio, s VirtualDubom bih otkidao zadnjih 30 sekundi creditsa. Napravi se za minutu, dvije, titlovi još uvijek rade, ne gubi se kvaliteta zbog rekodiranja, i nema straha da cd ne radi.
P.S.
Odgovor na drugo pitanje, ne možeš napraviti film "težak" 300MB koji radi na linijskom dvd playeru. Takvi filmovi su kodirani x264 codecom, koji za sada koliko znam nije podržan kod narodnih playera. Sorry
P.P.S.
Ovaj post nije trebao izgledat ovako kad sam napisao sad ću ispast neuk
Sad ču ispast neuk, ali ja u pravilu u toj situaciji nikad nisam overburnao cd. Ono što bi ja napravio, s VirtualDubom bih otkidao zadnjih 30 sekundi creditsa. Napravi se za minutu, dvije, titlovi još uvijek rade, ne gubi se kvaliteta zbog rekodiranja, i nema straha da cd ne radi.
P.S.
Odgovor na drugo pitanje, ne možeš napraviti film "težak" 300MB koji radi na linijskom dvd playeru. Takvi filmovi su kodirani x264 codecom, koji za sada koliko znam nije podržan kod narodnih playera. Sorry

P.S.

Winrar i zipiraj
al kako ce mi onda DVD player to pokrenuti?
Hmmm oni koji kompresiraju filmove na 350 mb ili umanje kvalitetu ili koriste malo teže procesorne algoritme za kompresiju...
Ako je drugo neces glledat film, ako je prvo možda ovisi koliko je unutarnji čip sposoban resajzat sliku.....
Kartoni su podijeljeni. Sada se možete vratiti na temu!
oni su smanjili kvalitetu filma...
EDIT:
kako su to napravili??
Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.
Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.

Filmovi od 350MB su kompresirani u RMVB file i moze ih se gledati sa Real Player-om ili All Player-om.
A da trebas jaci procesor za takve filmove to jos nisam cuo.
Kvaliteta RMVB filma je gotovo kao i DivX, odnosno zadovoljavajuca, ali naravno nisu gledljivi na linijskom playeru.

Stisneš gumb UREDI,, i urediš si poruku da ne pošalješ dva skoro jednaka posta,
@RadeonPro
Zasto ne snimis na dvd? Stane ti 6 filmova od cca. 700MB i mozes ih sve gledati na svom DVD/DIVX playeru.
Pa se ne moras muciti s nikakvim prekodiravanjem, rezanjem i sl.