Xbox 360 jasper ploca i sve ostalo zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 9.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xbox 360 jasper ploca i sve ostalo
E da posto si sad u naredno vrijeme namjeravam kupiti xbox 360 jer mi je ipak ps3 malo preeskup a doba je recesije tako da se bas nema za igre od 500 kuna....pa me sad zanima jasper ploca je najnovija i ona bar kako kazu nema kvarova sa pregrijavanjem i rrodom i da ima li ta ploca hdmi izlaz i sve ostalo i ako ga modam dali cu odmah dobit ban sa xbox liva....ako imate jos sta za napisati slobodno jer mi je svaka pomoc dobrodosla.... Hvala svima unaprijed :))
Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vidi, neces dobiti ban odmah - mozda i hoces, sve ti ovisi koliko imas srece

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

evo i meni je takoder previse dat love za ps3 pa sam odlucio za xbox 360 arcade... sad mi recite kakva je ta maticna ploca Jasper u njemu? Klik! <<<< to ga mislim kupit u splitu, ocu li moc slusat muziku i gledat filmove ako taj Arcade nema HDD? Cijena je skroz ok. Samo se bojim da maticna nedobije RROD. Jel moguce posli na njega stavit HDD?  Koliko kosta novi HDMI ( high definition multimedia interface tako nesto) kabel da mogu na HD igrat?  Hvala.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 jasper ploca i sve ostalo
jukiii kaže...

evo i meni je takoder previse dat love za ps3 pa sam odlucio za xbox 360 arcade... sad mi recite kakva je ta maticna ploca Jasper u njemu? Klik! <<<< to ga mislim kupit u splitu, ocu li moc slusat muziku i gledat filmove ako taj Arcade nema HDD? Cijena je skroz ok. Samo se bojim da maticna nedobije RROD. Jel moguce posli na njega stavit HDD?  Koliko kosta novi HDMI ( high definition multimedia interface tako nesto) kabel da mogu na HD igrat?  Hvala.

na maticnoj ploci je napravljen xclamp i jos nesto i nema mogucnosti da se dobije RROD,ne grije se ali jedina je mana buka, moc ces i muziku ii filmove i slusat i gledat,mozes stavit usb ako imas od malo veceg kapaciteta pa ce ga sam sistem prilagodit za koristenje, tako sam ja stavio usb od 2 gb i sam sistem je konvertiro i prilagodio ga za uporabu, HDMI kabel ti kosta 145kn u sophoslabu, HDD je sata tako da mozes uzet i onaj od kompa i spoit ga na xbox, novi hard je malo pre skup. Ipak 695kn za 20gb je malo previse isto ga mozes nac u sophosu, i da napravi si XLite to ti je da mozs igrat piratske igrice.... Ako te jos sta zanima samo reci 

Robi
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice