- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidi, neces dobiti ban odmah - mozda i hoces, sve ti ovisi koliko imas srece
evo i meni je takoder previse dat love za ps3 pa sam odlucio za xbox 360 arcade... sad mi recite kakva je ta maticna ploca Jasper u njemu? Klik! <<<< to ga mislim kupit u splitu, ocu li moc slusat muziku i gledat filmove ako taj Arcade nema HDD? Cijena je skroz ok. Samo se bojim da maticna nedobije RROD. Jel moguce posli na njega stavit HDD? Koliko kosta novi HDMI ( high definition multimedia interface tako nesto) kabel da mogu na HD igrat? Hvala.
evo i meni je takoder previse dat love za ps3 pa sam odlucio za xbox 360 arcade... sad mi recite kakva je ta maticna ploca Jasper u njemu? Klik! <<<< to ga mislim kupit u splitu, ocu li moc slusat muziku i gledat filmove ako taj Arcade nema HDD? Cijena je skroz ok. Samo se bojim da maticna nedobije RROD. Jel moguce posli na njega stavit HDD? Koliko kosta novi HDMI ( high definition multimedia interface tako nesto) kabel da mogu na HD igrat? Hvala.
na maticnoj ploci je napravljen xclamp i jos nesto i nema mogucnosti da se dobije RROD,ne grije se ali jedina je mana buka, moc ces i muziku ii filmove i slusat i gledat,mozes stavit usb ako imas od malo veceg kapaciteta pa ce ga sam sistem prilagodit za koristenje, tako sam ja stavio usb od 2 gb i sam sistem je konvertiro i prilagodio ga za uporabu, HDMI kabel ti kosta 145kn u sophoslabu, HDD je sata tako da mozes uzet i onaj od kompa i spoit ga na xbox, novi hard je malo pre skup. Ipak 695kn za 20gb je malo previse isto ga mozes nac u sophosu, i da napravi si XLite to ti je da mozs igrat piratske igrice.... Ako te jos sta zanima samo reci