Veleprodaja - Vaše preporuke

poruka: 4
|
čitano: 1.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovako,

prijatelj mi je zainteresiran za otvaranje obrta koji prodaje hardver. Iako sam mu rekao da to baš neće ići dobro (jer je danas takva situacija), on me je zamolio da pitam koja mu je veleprodaja "najbolja".

Ja sam mu preporučio da ako i otvara, da uđe u surdanju s M-SAN -om, ali možda vi znate neku "bolju" veleprodaju, tj. veleprodaju koja ima veći asortiman i/ili niže cijene.

Unaprijed hvala!

Memento mori.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BUMP

Memento mori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako tebe pita, a ti pitaš tu na forumu, onda mu je bolje da ne otvara ništa.

Prije otvaranj dućana za prodaju hardvera bi trebao imati već sve posloženo inače će se jako teško održati, posebice kad uzmeš u obzir svu silu web shopova što domaćih (HR) i "domaćih" (EU).

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nek se mane ćorava posla.

Vrijeme malih dućana inf. opremom je prošlo tamo 2005. godine. Danas web shopova ima more i sve više ljudi kupuje od njih - jer su najjeftiniji i sve ti dođe kući, ne moraš nikuda iči.

A najjeftiniji su jer mogu raditi sa 3-4% marže umjesto 20% koliko treba "fizičkom" dućanu da bi se pokrio i nešto zaradio. Osim toga, ti hardver kupiš od dobavljača (i platiš, jer ga nećeš dobiti, sigurno ne prvu godinu), fino ga staviš na policu i nadaš se da će se prodati.

Ovo malo dućana što je ostalo naručuje minimalne količine a sve ostalo na upit. Ugl sitnarija (stickovi, adapteri...) stoji po policama, koji laptop (koji ako se ne proda za 30 dana počinje stvarati gubitak) i takve stvari.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice