USB to PS/2 , boot problem!

poruka: 6
|
čitano: 4.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Unarijed se ispricavam ako ima dosta poruka s slicnim naslovom.

Jedan problem sam pronašao u starijim temama koji je skoro rijesen, ali za drugi nisam našao riješenje pa sam koristio sukladan naslov za to.

Prvi problem

Koristim tipkovnicu koja ima USB sučelje i primjetio sam problem - BIOS mogu kontrolirati,ali svaki put kad odem save i exit "baci" me na screen da je našlo problem i da popravim ili jednostavno da normalno nastavim sa dizanjem windowsa. Kada s tipkovnicom hocu prebacit "normalno dizanje windowsa" ne mogu jer mi tipkovnicu ne detektira.
Sa starom Genius tipkovnicom sam to mogao jer je bila spojena na PS/2 konektor u kombinaciji s USB-om (slika)
Pretostavljam da bih u BIOS-u trebalo prebaciti s [BIOS SetupOnly] na [Enabled] , ali nisam siguran?

Drugi problem je sto sam onda sve to pokusao prebaciti (manual) koristit taj isti USB to PS/2 adapter (slika) kao i kod prijasnje tipkovnice, ali njega mi uopce ne detektira ova nova tipkovnica pa nez. do cega bi bio problem?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Netko zna ili može potvrditi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i {#} ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoci {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Taj adapter je vrlo nepouzdan. Nekima radi nekima ne radi i to ti je rijesenje problema. Sumnjam da postoji neka "caka" u BIOS-u ili windowsima s kojom ces rijesiti problem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

što mislite hoće li pasivni ps2/usb adapter raditi?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice