USB stick internet, na 2 laptopa ??

poruka: 11
|
čitano: 3.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ukratko: seka i njena prijateljica koriste jedan usb stick......preko njega idu na internet, no problem dode kada trebaju u isto vrijeme imam pristup mrezi.......jel se to moze IKAKO rjesit, prihvacam sve savjete i rjesenj.......hvala unaprijed ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: USB stick internet, na 2 laptopa ??
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan

ima to negdje za ovako u slobodnoj prodaji, koriste tele2.......

15 godina
moderator

a neznam, potraži...

ovo je bio samo primjer kako bi se to moglo riješit

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

a neznam, potraži...

ovo je bio samo primjer kako bi se to moglo riješit

neko drugo mozda rjesenje, ja stvarno neamam ideja sto se tice toga nerazumijem se nimalo........

15 godina
moderator
atom kaže...

neko drugo mozda rjesenje, ja stvarno neamam ideja sto se tice toga nerazumijem se nimalo........

ako treba bit prijenosno onda samo onakav modem, ako može bit na jednom mjestu onda nešto ovakvo pa uštekat usb modem u njega

http://www.protis.hr/products/details/tplink-tlmr3220-wireless-lite-n-3g-router-150mbps-24ghz-80211bgb-3gwan-failover-2t2r-de/44672

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
atom kaže...

ako treba bit prijenosno onda samo onakav modem, ako može bit na jednom mjestu onda nešto ovakvo pa uštekat usb modem u njega

http://www.protis.hr/products/details/tplink-tlmr3220-wireless-lite-n-3g-router-150mbps-24ghz-80211bgb-3gwan-failover-2t2r-de/44672

hvala puno, naci kad bi uzeo tako nesto, ukljucim samo njega u struju, i usb u njega i on odasilje ? :)

15 godina
moderator
atom kaže...

hvala puno, naci kad bi uzeo tako nesto, ukljucim samo njega u struju, i usb u njega i on odasilje ? :)

naravno moraš i postavke ubacit od svoje mreže prije toga, ali sve to imaš u uputama...

daj samo saznaj koji je točan model usb sticka koji imaš pa da provjerim dal je 100% kompatibilno

15 godina

Ne moraš ništa kupovati uz uvjet da oba laptopa imaju wireless. Ako imaju onda si skini program connectifity i uključi dijeljenje konekcije. Vrlo jednostano samo install programa i odaberi koju internet vezu želiš dijeliti. 

http://download.cnet.com/Connectify/3000-18508_4-75024171.html

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
abt kaže...

Ne moraš ništa kupovati uz uvjet da oba laptopa imaju wireless. Ako imaju onda si skini program connectifity i uključi dijeljenje konekcije. Vrlo jednostano samo install programa i odaberi koju internet vezu želiš dijeliti. 

http://download.cnet.com/Connectify/3000-18508_4-75024171.html

i sam ?
tak jednostavno ?
budem probo ;)

a sto se tice USB-a neznam koji je tocno, javit cu tocno kad saznam.......

13 godina
neaktivan

A šta nebi jednostavno laptope mogao spojiti LAN kablom i podesiti internet djeljenje preko mreže?

EDIT: Da, može i preko wirelessa kako je kolega iznad spomenuo. LAN kabal je doduše skuplja varijanta u startu jer zahtjeva kabal (20-ak kn možda), ali čim se spoje laptopi mislim da ne zahtjevaju nikakve daljne napredne postavke. Samo da se homegroup isto zove na oba laptopa.. Dok wifi zahtjeva postavljanje virtualnog routera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:16 (EchoOne).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice